26 april 12

Hej!
Ännu mer pengar idag, lönen! Lite jobbigt att lönen från loka kommer den 26 och inte den 25, men det är bara att gilla läget :) Jag köpte bara den stickade och ett par sneaker steps igår :) Så när jag använder mina låga vita converse här näst så kommer man inte se kanten av den vita ankelstrumpan :P Idag så har jag även köpt lite sena födelsedagspresenter på tradera till Jennie, hoppas hon blir glad för dom :) Idag så är det tjejkvällen på Vågen och Krämaren 18-21. Hoppas allt går smidigt med stationerna och modellerna :) Och det är ju nästa sista dagen på praktiken, wiiieee!!!!! Jag hade tänkt att jag skulle baka till sista dagen, men får se om jag hinner idag. Annars så köper jag färdig kladdkaka och vaniljsås på ica, hehe ;) Ikväll så ska jag sova hos Jennie igen :)


25 april 12

Hej!
Äntligen är den 25 här och det innebär pengar!!! :) Jag får se om det kan bli något shopping idag :) Isåfall så blir det en vit stickad tröja, en vit och svart fodralklänning och vita sneaker steps från Gina Tricot :) Men egentligen så ska jag inte shoppa nå mer då jag har handlat massa på tradera och ska betala allt idag. Men det mesta har ju varit till mobilen. Idag så har jag öppet hus på min skola och jag ska hjälpa till där och svara på eventuella frågor besökarna har om utbildningen Marknadsinriktad företagssäljare som jag går :) Efter det så ska jag äta middag med Emelie, Jennie och Malin på Meza så trevligt så! :)


24 april 12

Hej :)
Inne på dag 2 av dag 5 på sista veckan, wiiee!!! Idag så ska jag skriva klart min rapport och sedan kanske be min handledare läsa den och skriva kommentarer. Annars så har jag inte viktigt inbokat på schemat. Håller fortfarande på med modellerna och det går sådär. Jag skrev och frågade en tjej om hon kunde gå för en butik och då sa hon ja. Men då tackade en till tjej ja för dn butiken. Så jag frågade den andra tjejen om hon kunde gå för en annan butik, då svarade hon "antingen denna butik eller så kan det vara"! Vissa är verkligen jobbiga att jobba med :/
Ikväll så ska jag sova hos Jennie :) Får se om hon också sover där eller åker hem till tuna. Men jag längtar till Desperate housewives och GCB, bra serier tycker jag!!! <3


Mobil shopping

Jag har köpt 2 nya skal till min iPhone 4S, ett vitt och ett rosa :) Skalen påminner om Bumber skal, men dom har väl inte genomskinlig baksida? Men jag känner att jag vill ha och variera lite när jag inte vill vara bling. Och det som är så bra med dessa skal är att dom är av polykarbonat- alltså okrossbar plast (se bild 2) och det måste väl vara jätte bra? :) Enkla och stilrena skal!
Tradera: 20+39 kr



23 april 12

Fredag 20/4
Fixade med nyhetsbrevet lite på morgonen och fortsatte lite med LIA rapporten. Sen så gick jag upp till Telia och hämtade mitt microsimkort. Sen så åkte jag hem vid lunch för jag mådde jätte illa. Men efter några timmars vila så åkte mådde jag bättre och åkte och jobba på loka 17-23.
Lördag 21/4
Jag tog det lite lugnt på dagen och sen så lagade jag lunch till mig och Marcus, med lite extra betoning på jag. :) Jag gjorde falukorv, potatis och sås och marcus tyckte jättemkt om det. Det gjorde jag mig kan jag säga, en riktig god sås gjord av grädde och lite soya :) Sen så åkte jag och jobba i disken på loka 15-00.
Söndag 22/4
En lugn dag, åh vad skönt! :) Åt pizza med Marcus, Tobbe och Anna på dagen. Sen så vart det serier och film mys :) Tiden springer bara iväg och sen så ska man gå lägga sig när man inte ens är trött :/ Och jag sov typ ingenting alls denna natt, usch fy fan!!!!!
Idag
Sista veckan på praktiken, wiiieee :) Men då har man lite och göra denna vecka också! MÅSTE skriva klart LIA rapporten så slipper jag sitta med den sen, ska vara med på skolans öppet hus onsdag, Tatuering och tjejkväll på torsdag och sen gör jag sista dagen på fredag :)


19 april 12

Hej!
Idag så håller jag på och fixar det sista med nyhetsbrevet som ska skickas ut imorrn tror jag. Sedan så håller jag på och frågar några elever om dom kan ställa upp som levande modeller för tjejkvällen på Krämaren 26/4.
Jag fick precis ett mail från ett jobb jag sökt, inköpsassistent på Gina Tricot. Dom hade anställt 4 st redan, men behövde 1-2 st till så dom skulle återkomma om några veckor. Så här väntas förväntasfullt!!! :D Tänk om jag skulle få jobbet, jobba med kläder varje dag gud vad kul! Men då skulle jag också vara tvungen att flytta till borås. Kan ju inte pendla från Grythyttan-Örebro-Borås varenda dag!!! Så jag håller tummarna :)
Nu är det snart bara en vecka kvar på praktiken och det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen, jag har saknat många utav dom :D
Sen så kom min mobil idag, äntligen en ny och fungerade telefon. Men jag har inte betalat för det rosa bling bling skalet jag köpte än, får göra det nu i slutet på veckan så jag får det nån gång :) Sen så hade inte mitt micro simkort kommit, jag tycker att det är dåligt att dom inte tajmar det med telefon!! Så jag har laddat den iallafall och får vänta tills imorrn innan jag kan använda den. :)


18 april 12

Hej!
Idag hade jag det lugnt på praktiken, satt och fixade med min LIA rapport. Jag har påbörjat med diskussionen men vet inte helt hundra hur och vad jag ska skriva det. Så jag lät det bara flöda. Men jag tror det är relativt rätt iallafall. Sen när jag prata med vår "rektor" på skolan hur man skulle skriva så sa hon bara att man skulle hålla det enkelt och att vi har gjort mycket svårare uppgifter förut. Och då ska det här vara lätt som en pannkaka ju!
Gick upp på stan och träffa Kerstin en snabbis och samtalade lite :) Passade även på att prata med vår "rektor" om öppet hus i skolan den 25/4 16-19.
Jag har även börjat kollat lite smått på resor till Rom, Italien i sommar. Jag, Marcus och eventuellt 1-2 till ska ner 1 vecka :D Då blir det att köpa en sån där turistbok och kanske lära mig lite italienska med. :) Flyg+hotell kommer väl typ att hamna på 4000-5000 kr och sen typ 5000-6000 i fickpengar. Så Amber, vart ska du får 10 000 kr ifrån? Ja du Amber, jag får tillbaka från skatten sen så kommer jag förmodligen att jobba med. Och så kan man snika pengar från mamma och mormor kanske? ;)


17 april 12

Hej!
Igår så beställde jag telefonen! Den skulle komma inom 4 dagar sa dom, så vi får se om den hinner komma denna vecka :) Jag köpte även displayskydd till fram och baksida av telefonen, så jag kommer inte använda telefonen förrens jag får mina skydd, man ska vara försiktig i början :D Jag övernattade hemma hos Jennie idag, själv och det var lite långtråkigt. Till mat så fick det bli snabbmakaroner och färdig köttfärssås på burk. Det är helt okej faktiskt, passar bra till dagar när man inte orkar göra mat och vill hålla det billigt. Men sen så fick jag se mina serier, Desperate Housewives och GCB. Förresten i DH så får fan Mike inte dö, då kommer jag jag skriva ett väldigt argt brev till manusförfattarna i Hollywood eller L.A!!!!


Ny mobil!

Jag har bestämt mig nu, det blir en vit iPhone 4S 16 GB! Jag är tvungen att bryta löftet med mig själv, men man ska ju investera i en bra telefon. Och jag har inte märkt nån som har klagat på sin iPhone och i stort sett så har ALLA en! Jag ringde telia med och prata med dom, för har jag dom som operatör. Om jag ska binda mig med telefonen så får jag betala en slutfaktura på ca 580 kr och sen så kan jag skaffa ett nytt abbonnemang. Jag har nu Telia max 25 med mobilsurf och spotify och mina fakturor slutar på ca 400-450 kr i månad. Men deras nya Telia flex medium så får jag mobilen med och betalar 449 kr + spotify 99 kr i 24 mån. Då får jag ringa för 1000 min= 16 timmar och skicka 1000 sms & mms och jag får 5 GB mobilsurf. Jag har även tittat ut lite tillbehör jag ska köpa. Och det finns bara en färg jag vill ha min elektronik och dess tillbehör! :)
Rosa bling bling skal på Tradera: 60 kr
Rosa fodral på Tradera: 30 kr


Rosa billaddare på Tradera: 50 kr

Rosa usbladdare på Tradera: 60 kr
(En reservladdare att ha på ställen när man ska iväg och sova nån annan stans)


Coloud Colours in ear hörlurar med svarsknapp från Kjell och Company: 199 kr
(Jag kan bara ha in ear på hörlurar och man får väl med såna där vanliga som åker ur örat hela tiden? Och jag valde vita för att hålla det lite stilrent och att det inte blir för mycket rosa, speciellt om man skulle byta skal, då matchar iallafall lurarna telefon :)


16 april 12

Hej!
I lördags så jobbade jag 15.00-01.30 och gud vad jag var slut efter det passet. Jag har inte jobbat så långt pass på länge! Men kvällen gick bra och jag fick 500 kr i dricks! Det är första gången jag får så mycket och jag är fortfarande glad :)
I igår så tog jag det bara lugnt hela dagen och kollade på film med folk :) Jag kan säga att jag inte har så mycket till liv nu när man har praktik och jobbar på sin lediga tid. Men det är sånt man måste!
Jag vill börja och fixa i huset snart så att det kan bli helt klart nån gång!!! Och speciellt våran walk in closet ska bli färdig så att man nästan vill bo där inne :) Men jag har inga ideér alls om vad jag ska köpa för att få så mycket klädutrymme som möjligt och att hålla kostnaderna nere, TIPS?


Ny mobil?

Jag vill ha en ny mobil!! För min Xperia X10 hakar upp sig hela tiden och är såå himla seg :( Så jag vill ha en ny, men jag kan såklart inte bestämma mig för vilken! Den andra Xperian jag la upp här var bara för att den är rosa, hihi. Och jag tror inte heller att den är så vidare bra. Men det blir nog mellan Nokian och iPhonen. Men jag sa till mig själv att den dag Apple gör en rosa iPhone, då skaffar jag en. Men man ska ju ha en mobil som är bra och håller. Men jag har ju egentligen inte råd heller! Dilemma, dilemma, dilemma.......
Rosa nokia N9: ca 3800 kr
Sony Experia U: ca 2500 kr
Vit iPhone 4S 16 GB: ca 5500 kr



Vill ha!

Canada Goose väst


Bruna Converse
(mamma ska köpa och skicka till mig, hihi)

Gröna Converse
(men det kanske är onödigt, har 4 par snart 5?)


Ray ban Wayfarer


Virkade shorts från H&M Conscious Collection
(har dock inte bestämt mig vad jag tycker om dom?)

PS. Allt detta ligger i min minneslista på Tradera, får se om det blir några fynd :D


13 april 12

Hej!
Oooohhh, fredag den 13e idag! Jag är inte vidskeplig men man är på sin vakt dessa dagar utifall något otur händer, haha :P
Jag fick ta Marcus tatueringstid, så om 2 veckor så ska jag göra min 6e tatuering :) Jag kommer inte att berätta i förväg vad jag ska göra, för det finns sådana som kan ta idén och göra det själv :/ Så om 2 veckor kommer jag att avslöja :) Jag ska också passa på då och fylla i dom tre jag gjorde där sist: den på fingret, bygga på den på vristen med hela Nisses namn och trollsländan :)
I eftermiddag direkt när jag kommer hem med bussen så blir det att slänga i sig mat och sedan åka till Loka, för ikväll så blir det att jobba 17-23, ett kort pass behövs efter att ha haft praktik hela veckan och hållt på hela dagen idag :)
Och förhoppningsvis så väntar något paket i brevlådan hemma:D Blir som ett litet barn på julafton när det ligger paket i brevlådan, hihi :)


12 april 12

Hej!
Jag är riktigt sugen på Hunter gummistövlar! Men samtidigt så känns det ovärt att spendera så mycket pengar på gummistövlar! Men då har man ju en mamma i USA och jag tror nog att det är halva priset på dom där emot vad det är här :P Hoppas hon hittar och med matchande strumpor till :)
Brandos: 1199 kr
Sen häromdagen så såg jag att min syster som går i gymnasiet än har reebok easytone och inte jag! Då vill jag har ett par sådana med. För mina träningsskor som jag har nu är inte så bra och jag har ju väldigt mycket rumpa att träna :P Här är dom modellerna från Stadium som jag tittat på, jag har också lagt dom i den ordning jag vill ha dom :)


11 april 12

Hej!
Jag har ju LIA/ praktik på plusgymnasiet och är inne på vecka 7 nu. Under den tiden som har varit så har jag arbetat mycket med planering och marknadsföring. Och det har varit kul :) Sen så har skolan haft samarbete med Vågen, så då har jag fått jobbat med Stephanie som har sin LIA där :) Samarbetet har gått ut på att eleverna har gjort olika saker. Som haft make up och style tävling, varit levande modeller åt olika butiker, målade barn till påskakärringar och påskagubbar och det sista som ska hända nu är på tjejkvällen den 26/4 18-21. Några kommer vara personal shoppers som man kan ta hjälp av, man kan bli stylad och sminkad och få en snabb manikyr.
Nu dom 2,5 sista veckorna så är det lugnt, inte mycket att göra faktiskt :/ Vi har fått i uppgift att skriva en rapport om vår LIA och jag har inte lyckad fått en intervju med rektorn än om det jag behöver få svar på. Men imorrn så ska jag lyckad få mig en intervju! Det är som sagt mycket jag behöver få svar på och det är inget jag kan analysera eller ta reda på själv. För resultatet ska presenteras på ett objektivt sätt.


Mina tatueringar

Jag har st tatueringar jag har gjort på 2 år och jag måste säga att det ondaste stället var på insidan av långfingret, det är ju i stort sett bara ben och skinn där :/ Efter det så kommer handleden, det var min första tatuering :) Sen dom 3 andra så känns det lite, men det gör inte ont. Men det är ju som sagt från person till person. Jag kommer därimot ALDRIG tatuera på revbenen, fy fan vilken PAIN det måste vara. Haha jag skulle säkert ligga och stortjuta :P
Detta är min första, men jag har delat upp den i 3 ggr. Först hope och rosa fjärilen i, sen den lila och blå fjärilen och till sist trollsländan. Jag ska bygga på något mer, en blomma tror jag. Och det blir nog innan sommaren :)
Detta är min andra tatuering, det är tecknet för min stjärntecken skorpion :)
Min tredje tatuering. Det står "when one door closes another one opens" men på latin.
Min fjärde tatuering. FY FAN vad den här gjorde ont, och jag fick sitta i värsta konstiga ställningen :P
Min femte och sista tatuering. Den här står min älskade avlidna katt, Nisse :( såhär såg han ut:
Såååå tjock och go :D Men tyvärr så fick han gulsot och diabetes :( :( :( :(


Thailand 2011

Jag har ju varit till Thailand en månad! Det var en riktig upplevelse!! Och vad billigt och varmt det var. När vi kom fram efter timmars flygtur så åkte vi till Hua Hin direkt när vi landat i Bangkok. Då träffade vi Gunnar och Marie på hotellet. Vi gick upp med våran grejer och gick sedan ut och åt thaimat. Första gången för mig och gud vad starkt det var :P

Vi bodde bara på första hotellet i 2 dagar och sedan så åkte vi ner till Koh Tao. Usch vilken  lång resa det var dit, typ 4 timmar buss och sedan 2 timmar båt. Det var en fin ö. Sedan så hittade vi en resort och det var helt nytt. Vi bodde där 5 nätter. Det som var minus var att dom inte hade någon bar, så inga drinkar för mig :/ Och vägen till stranden tog en stund och då har det en träbro inkluderad. Stranden var helt okej, men det var en jobbig och obehaglig botten med stora stenar och glasbitar. Jag och Marcus snorklade också här. Första gången jag snorklar sen typ jag var jätteliten. Det var en riktig upplevelse, såg fiskstim, korallrev och andra fiskar :)

Sen så blev det att åka vidare, denna station var Koh Lanta. Först så åkte vi båt i några timmar, och sen steg på en ny båt, och sedan buss och sen så åkte vi till ett guesthouse vi skulle spendera natten i Krabi. Det var det vidrigaste jag sovit i! Jag sov på en handduk och hade en handduk på kudden också, det lukta så himla illa! :( Vi gick ut och åt på ett ställe som var ägt av en amerikan, och maten där var jättegod :) Och det var helt annorlunda att tala engelska med någon som förstår.

På morgonen så blev det först att gå och äta frukost på ett hotell och sedan åka iväg mot Koh Lanta. Vi åkte bil, färja, färja och sedan bil. När vi kom fram till Koh Lanta så åkte vi till en resort som Marcus och dom bodde på förut. Det var väldigt fint där och det dyraste boendet vi bott på under hela resan och där bodde vi i 5 nätter. Här var det väldigt fin strand och en perfekt botten, bästa boendet under hela resan. Efter vi hade bott på den resorten så bodde vi på ett annat guesthouse som var väldigt fint och fräscht! Och det andra som var perfekt var att det boendet var i centrum och nattmarknaden låg precis i närheten. Jag älskar att kunna shoppa på kvällen :)

Sedan så blev det att åka upp till Hua Hin igen. Fy fan vilken resan, värsta unnder hela resan. Bil hit och bil dit, färja, bil, väntetider och buss. Hela resan tog sammanlagt 13 timmar :O Vi kom fram på natten så vi sov i ett guesthouse och dom hade hur många trappor som helst! :/

Dagen därpå så blev det att hitta ett boende. Efter att kolla runt på olika ställen, så kom det till två hotell. Och nu ska jag berätta en rolig sak om hur jag och Marcus slutade upp i hotell 1s dyraste svit, the superior svite. Vi gick till hotell 1 först och det skulle kosta 1450 baht per natt, men det var på högsta våningen och jag hade inte lust att gå i så många trappor. Så då ville jag gå och kolla på hotell 2. Men både Håkan och Åsa sa att det skulle vara skitdyrt att bo där, men jag dömer inte en bok efter dess utseende och jag hade rätt. Det kostade 1250 baht att bo där. Så vi gick tillbaka till hotell 1 och frågade och dom kunde göra något åt priset, men vi blev uppgraderade istället. Så jag och Marcus fick värsta lyxsviten med en jättestor balkong tack vare mig för samma pris som standardrummet. :D Vi bodde på det hotellet i 2 nätter. Sedan bodde i ett hus lite utanför centrum.

I närheten av hotellet så fanns det en nagelsalong och jag gjorde akryltippar med bling bling på :) Det kostade 2000 baht, som är ungefär 500 kr. Men det var värt det! Och på samma salong så klippte jag topparna och färgade håret. Det kostade 1000 baht, ca 220 kr.

Vi hyrde mopeder under hela tiden vi var i Hua Hin så att vi skulle spara pengar och få se mer. Vi solade i stort sett varje dag och jag brände inte mig en enda gång. Men jag gick med solskydd hela tiden för jag ville inte bli svart och jag blev ju det :P Och när vi var på stranden en dag och solade så låg Marcus och svettades och jag låg bredvid helt snustorr :)

En dag i Hua Hin så red vi på elefanter, det var kul :) Det är ju väldigt guppigt och jag trodde att jag skulle bli åksjuk först, men det gick bra senare :) Både jag och Marcus hade korta shorts på oss, så vi gled runt i sätet för vi blev så svettiga på låren av att sitta på skinn :P Sen så fick Marcus och Håkan rida på elefanterna själva. Elefanternas hud är väldigt hård och dom är jättestickiga :P Sen gick vi genom en liten sjö/kanal som var väldigt djup, det enda som var ovanför vattnet var det som vi satt på :) Sen när vi ridit färdigt så fick vi se elefantshow med en elefantbebis/unge och den var jätteduktig :) Den la snoken på tipboxen t o m :D

Att bo i huset var en besvikelse. Det var hur smutsigt som helst och ofräscht, jag ville inte ens ta i grejer. Och när dom hade städat så hade dom inte bytt sängkläderna. Det var samma sängkläder som när vi kom dit. Men vi fick boendet för halva priset för en vecka. Så det kosta 1500 kr för 4 personer att bo 1 vecka i ett hus.

Marcus och Håkan spelade en golfrunda på Black Mountain en dag. Dom gick en golfbil och en varsin caddie och jag och Åsa åkte med. Det tråkigaste var att det börjda spöregna sen när dom hade 9 hål kvar :/ Men det var en upplevelse för dom.

Sista dagen i Thailand spenderade vi på MBK som är ett jättestort köpcentrum i Bangkok. Det är 6 våningar och varje våning är väldigt stor. Man måste ha minst 2-3 dagar om man vill kolla igenom ordentligt. Där köpte jag en canada goose jacka för 650 kr, en klocka för 200, en sminkborst set för 125, 3 mulberryväskor för 500 kr styck, ett hermés armband för 100 kr, en carry on resväska och en mulberry plånbok.

TIPS INFÖR FÖRSTA RESAN DIT!
Jag handlade för ca 15 000 kr under hela resan och det räckte inte :O Så om man ska åka till Thailand en månad och man gillar att handla så ska man ha med sig ca 20 000 kr.

Man ska ha en backpack 40-60 liter när man åker ner, ingen resväska. Det är så osmidigt att ha en resväska.

Om man ska rida på elefanter så ha långa shorts eller en lång klänning, det är inte kul att sitta och mordhålla sig eller att sitta och spänna på sig hela tiden. Om man är jätteåksjuk, ta en tablett.

När man är tjej och ska åka ner så ska man ta med 2 par skor (sandaler & ballerina) inga gladiatorsandaler! 4 tunna och sköna klänningar, 2 kjolar, 2 par shorts, 2 bikinisar, 8 par trosor, 2 BH, 2 par strumpor, en kofta( om det regnar så blir det kallt, 17 grader) ett par tunna leggins, 1 par solglasögon, ipod, en liten axelremsväska, en sarong och en av dom viktigaste sakerna, HANDSPRIT!!! Man kommer köpa mycket där nere också. Man behöver inte mer kläder än det jag har räknat upp. och när man väljer kläderna så se till att man väljer sånt som man använder mycket och att det passar till mycket så man kan variera lite.



Utbildning 2011-2012

Örebro universitet
Under min icke bloggperiod så har jag pluggat. VT 11 så pluggade jag personalvetarprogrammet på Örebro universitet. Det var en spännande upplevelse, men jag tror att jag hade fått ut mer ifall jag bodde i korridoren och träffade andra studenter regelbundet. Sen att jag skulle självfallet ha deltagit i nollningen, som verkligen var en miss från min sida. Men efter jag kom hem från Thailand så kände jag mig lite utanför, men fick ju lite kontakt med några i klassen. Alla delkurser jag deltog i, 3 st var intressanta med jag klara bara två utav dom. Ca 1 år senare så har jag fortfarande inte klarat  av den tentan, och jag har gjort den 3 jävla ggr!! Och det är riktigt frustrerande att jag inte har klarat av den än.
Det var bland annat det, inte kände någon bra kontakt med dom i klassen och att jag tyckte utbildningen var så himla svår, så bestämde jag mig för att byta. Så då sökte jag till Marknadsinriktad företagssäljare på Affärshögskolan.
Affärshögskolan
Efter jag hade sökt utbildningen så fick jag kallelse till en intervju som jag delade med 4 andra där vi fick svara på frågor och sedan göra typ ett IQ test. När jag sedan fick beskedet att jag blivit antagen så vart jag osäker om jag skulle byta, för jag ville ju inte bara ge upp. Efter att ha grubblat i en månad typ så tackade jag ja, och hoppade av PV programmet. Bästa beslut jag gjort! Inte får jag bara bra betyg, har nya och underbara kompisar :)
Första dan på en ny utbildning är alltid den värsta, Gud vad nervös jag var och vilken press jag hade på mig. För jag ville så snabbt som möjligt skaffa vänner så att jag inte skulle sitta ensam osv. Det var en tjej som vi är nu goda kompisar satte sig bredvid mig och dagen slutade med att vi åt lunch efter första skoldagen :) Det var roligt att se resultatet iaf. Och på kvällen så blev vi vänner på facebook. Sedan framåt några dagar så kom vi närmare Sabina. Men första utgången med hela skolan var rolig, för då kom vi nära alla och inräknat där är Kerstin som är en väldigt god tjejkompis nu.
Delkurserna vi läste första terminen var intressanta och bra. Och på fyra tentor så fick jag VG, wiie :) och jag organiserade mig så bra innan tentorna, så alla ville ha mina anteckningar och övningar. Men kan ju inte ge alla det, visst :P Nu är första terminen slut och det att gått fort. Redan inne på termin två och ska snart ha praktik. Jag har fått på plusgymnasiet där jag kommer med Kerstin planera öppet hus, prisutdelning, balen, studenten och åka runt och prata om skolan.


Shopping

Jag har hittat någrat fynd här och där under den senaste tiden och jag måste ju ha lite "show and tell" :) Och som alltid så berättar jag vart jag har köpt plaggen och för hur mycket. Det hjälper ju andra letare, eller hur? :)
Ray ban brillor köpta på tradera: 470 kr


Tupperware rosa vattenflaska köpt på tradera: 79 kr


Apple iPad fodral köpt på tradera: 54 kr

iPad2 skyddsplast för baksida köpt HÄR: 39 kr


Ray ban linne köpt på tradera: 118 kr
(kommer sitta som handen i handsken till levis shortsen)


H&M Conscious collection virkad väst köpt på tradera: 330 kr
(Kommer bli sååå himla snygg till min svarta och marinblåa långklänning!)


Gina Tricot: 299 kr


Scorett: 699 kr
(Men jag betalade endast 99 kr för dom för jag hade ett presentkort och en värdecheck :P)


Scorett: 1499 kr
(Jag bytte dessa mot ett par canada snow stövlar jag hade köpt, klokt val för jag älskar dessa!)


Present från min mamma


Levis 501 shorts köpta på tradera: 350 kr
(håller tummarna att dom sitter snyggt och bra!)
Monki: 350 kr
(En av mina nya favvo stickade tunikor!)
Gina Tricot: 249 kr
(kolla in ryggen på hemsidan, så himla snyggt och stilrent på fest och middagar!)

Gina Tricot: 59 kr/ st
(Jag köpte dessa förra året, men jag tog en för liten storlek. Så varje gång jag böjer mig ner så hoppas brösten fram, haha obehagligt! Men nu hoppas att dom är inte åker ner)

Gina Tricot: 199 kr

H&M: 129+99 kr
(Årets fräscha och snygga bikini! Jag tog inte underdelarna som egentligen hör till då dom är hipters och det satt inge snyggt på mig)

H&M divided: 99 kr
(första mintfärgade plagget och jag älskar färgen!)


Tygpåse med egen bokstav köpt på Thira: 125 kr


Enfärgade tygpåsar köpta HÄR: 45 kr, 45 kr, 7 kr


Gina tricot: 199 kr


Mister bling: 268 kr


Ur och penn: 249 kr


Hm: 50 kr


Wholesome concept: 199 kr
(nya träningsväskan)


Rönisch: 100 kr
(fyndade tränings tights på stadium outlet, köpte dom för 100 kr på rean och ordinarie pris är 699 kr :P)


Rosa iPod köpt på tradera: 300 kr
(fick denna av min älskling, Marcus i alla hjärtans dag och 5 års dags present <3 Jag kommer att använda den när jag tränar/ute och går)


Tvättmedelsburkar från Glasverandan: 189 kr/st

Vit emaljskopa från Glasverandan: 19 kr/st


Griffeltavla från Glasverandan: 99 kr


Rosa silikon muffinformar från Bagaren och Kocken: 69 kr för 8pack


Rosa slev från Bagaren och Kocken: 59 kr


Spritspåse i linne med 5 st olika tyllar från Culina: 99 kr
(Synd att det inte finns spritspåsar som är rosa :( )


Ihopfällbar vattenflaska köpt på tradera: 50 kr


Svarta clarks köpta på Scorett: 999 kr


Konjaksbruna clarks köpta på Scorett: 999 kr
(båda paren är mina favorit skor! Dom här har jag använt väldigt flitigt sen jag köpte dom i höstas. Helt klart värda pengarna!! )

En svart parfym refill från Fun gadgets: 129 kr



10 april 12

Hallå där!
Nu är det över ett år sen jag bloggade sist! Men som ni kan se ny design- dags att börja blogga igen! För det händer så mycket just nu och jag vill inte vara en person som lägger upp allt på facebook, så då får man komma till min blogg och läsa det :)
Jag kommer också att strukturera upp inläggen mer. T.ex när det gäller shopping så står det bara om shopping i det inlägget. Olika outfits- bara outfits osv.
Det jag kommer att blogga om nu är shopping som vanligt, lite inredning eftersom jag bor i ett stort hus på typ 130 kvm nu och det nya är bakning! :) Jag tycker det är så kul och roligt att baka, så då vill jag visa upp resultaten! :) Och jag kommer att baka i rosa ;) Jag håller på att beställer redskap och tillbehör så fort jag kommer på vad man behöver. Men många av redskapen finns inte ens i rosa :(
Sen så ska jag använda min systemkamera only när jag tar bilder och ser till att dom är snygga! För många av bilderna längre bak i arkivet är lite B :/


RSS 2.0