1 juni 12

30 maj
Ännu är ledig dag och det är skönt att koppla av och njuta av ledigheten medans man kan, för sen så kommer det ju att bli fullt med jobb :) Min vita body som jag köpte på tradera kom idag så nu ska mormor färga den svart, och förhoppningsvis så blir den SVART! För jag vill ha en svart body och har inte hittat någon. Sedan så kom Sofia förbi på dagen och vi fikade och snacka en massa, trevligt :) Sen på kvällen så blev det att träna, äta och sedan ta kvällen med John Carter. En bra film måste jag säga, men det märks att det är en disney film.

31 maj
Ännu en lugn och chill dag. Jag har väntat dom senaste dagarna att ett paket som mamma har skickat med rakpermanent för mitt hår är kaos!! Och jag vill inte visa mig ute när håret ser ut så här och det är ingen idé att försöka platta det för då skulle jag bara sitta i timmar typ :/ Men rakpermanenten kom inte idag heller!!! På kvällen så roade jag mig med att baka choklad cupcakes och dom blev bättre denna gång :)

1 juni
Ingen rakpermanent idag :/ Men mamma kommer imorrn och då har hon även med sig en burk, tack och lov! Men mina lila kilklackar kom idag och dom satt jättebra, så himla bra :)

 

RSS 2.0