3 veckor och 3 dagar

Nu börjar avresedagen äntligen närma sig!!! :) Har påbörjat lite med packningen, eller iallafall skriva lista vad jag ska ha med. Resplanen i Thailand kommer nog att vara Bangkok->Hua hin->Phuket->Phi phi->Koh lanta-> Koh lipe-> Hua Hin->Bangkok :) 


Nytt Januari

 
Gina tricot: 99 kr
Gina Tricot: 99 kr
Gina Tricot: 99 kr
 
 
Fynd från tradera: 120 kr
 
 
Rosa ladyshaver från NetonNet: 169 kr
 
Wilma shepherd från Zalando: ca 1000 kr 
Malin top från Gina Tricot: 349 kr
Gina Tricot: 349 kr
 
 
Wilma Jacket från Monki: 200 kr på rean
Kristen highwaist jeans från Gina Tricot: 499 kr
Jag bara älskar dessa jeans!! Och det är ju så sällan man hittar ett par riktigt bra. Så nu har jag 7 par i denna modell, hehe. 



Examens klänning

Jag har hittat min examens klänning och jag är såå nöjd! Jag tycker att färgen är så himla fin och passar så bra på mig. Jag kan säga att jag hade tur med köpet. Har följt den ett tag och nu fanns det äntligen i min storlek! :) Sen så vill jag inte vänta till sista minuten, då vi kommer ha vår examen ungefär runt samma tid som alla gymnasieskolor har sin bal och jag vill inte stå där utan klänning. 
 
 
Nelly Trend dreamy dress: 599 kr
 
 Min mormor sydde om klänningen lite, för att jag ville att den skulle vara mer "festig" än "balig" och jag är såå himla nöjd med resultatet! 



Fruktsmoothie

Supergod och fruktig smoothie!

Recept 6 dl:
1 halv ananas
1 äpple
1 clementin
6 jordgubbar
5 isbitar

Mixa allt i en mixer och klart att servera!


Mysdress

 

HM: 200 kr


 


Fixat håret

Nu har jag fixat håret igen och jag är sååå nöjd!! Det är en peruk som är fastsydd i inbakade flätor. Mamma köpte peruken och skickade den till mig och den kosta bara 240 kr :) kostnaden för flätorna och arbetet gick på 500 och tog 4 timmar.

Resultatet

Plattade ut håret


 

 


RSS 2.0