Nytt i sovrummet

Att fixa hemma i huset tar tyvärr tid, men nu har jag tagit tag och klart ska det bli :) fyndade en hemnesbyrå på blocket för ynka 350 kr!! Så jag målade det vit och voila vad bra det blev :) det som fattas nu i sovrummet är rullgardiner, bygga en sänggavel och sätta fast på väggen och sedan två sänglampor :)




Nya träningskläder

Nu när våren är typ här och skolen skiner så blir man sugen på träningskläder med färg :) sedan så har jag även blivit mindre så jag behöver en mindre storlek på mina träningstights så att dom sitter åt :) sedan så hade jag tur med priserna på tightsen :D 

Gina tricots standard pris 299 för tights som känns billigt när man fullständigt ÄLSKAR tightsen :) gillar verkligen att det är leopard mönster på dom. 

Sedan så hittade jag ett par från röhnisch, shape doris 7/8 längd. Snygga detaljer på benen i olika färger :) Tänkte köpa dom för en vecka sen, men som tur väntade jag och fick dom för typ 200 istället för 700!?!?!? Skaplig rea från smilebutiken.se. :D

När det gäller träningstoppar så gillar jag inte de funktionella topparna så mycket, är inget fan av materialet. Så då kör jag på bomullstoppar, som inte är det lättaste att hitta. Men som tur är så har Gina Tricot ett bra utbud för låga priser, tshirtar för 79. 


Träningstights med leopardmönster från Gina Tricot


Röhnisch shape doris 7/8 från smilebutiken





Tshirtar från Gina Tricot

RSS 2.0