Nytt december

 
 
 
 
Gina Tricot: 99kr
 
Gina Tricot: 249kr
 
Gina Tricot: 199kr
HM: 99kr
Fynd från tradera: 144 kr
Gina tricot: 299 kr
Gina Tricot: 99 kr
Fynd på mellandagsrean
 
Gina Tricot: 99 kr
Fynd på mellandagsrean
 
Gina tricot: 199 kr
Fynd på mellandagsrean
 
Gina tricot: 49 kr
Fynd på mellandagsrean

 
 

iPhone 5

Jag har beställt en vit iPhone 5 16 GB. Det är tur att man har en mormor som har kontantkort som kan använda och betala för abonnemanget och jag tar telefonen :) och jag har köpt och ska köpa dessa tillbehör så att jag har dom samtidigt som jag får telefonen :)

 

Teknikproffset: 59 kr

Fynd från tradera: 58 kr

 

Denna adaptern använder man på den gamla laddaren som gör att man slipper köpa en ny. För jag vill ha 2 laddare tillgängliga, en som jag har hemma och en som jag har färdigpackad i en väska som jag använder när jag ska sova borta :) En jättebra grej tycker jag. 


 


Nya vinterskor

Jag har ju köpt ett par curlingskor från canada snow iår. Men nu när kylan har kommit så fryser jag ändå, säkert för att sko typ passar precis med inget extra utrymme. Och så hittade jag dessa kängor som är fodrade i hela skon, perfekt! 

Så jag tänkte att jag skulle ha åkt till karlstad imorrn på min lediga dag från skolan, för dom har fortfarande kvar skorna jag är ute efter för dom är slut i örebro. Som tur är så väntade jag länge med att köpa bussbiljetterna.

Tänkte att jag skulle gå på tradera och kolla lite och tur var det, för där fanns skorna i min storlek och utliggandes för halva priset mot butikspris. JIPPI :)

 

Fyndade från Tradera: 650 kr


 

 


RSS 2.0