28 mars 10

Onsdag
Började med skola på dagen och sen efter skolan så blev det att laga mat och sedan åka och jobba :) Det gick bra, fick testa och ringa när en annan satt bredvid mig. Men det är ju så himla nervöst när man är nybörjare.

Slänger in en bild på en jättesöt topp som jag köpte på hm förut :)


Sen när jag hade slutat så blev det att åka hem till lägenheten, byta om och sedan kom fia, moa och terese och hämta mig för vi skulle hem till moa och fia :) Sen så satt vi där och förfestade lite och drog sedan till strömpis för anna fyllde år. GRATTIS på myndighetsdagen! :) Vi har ett helt gäng där inne och vi hade kul :)

Jag och fia :)

Torsdag
Vaknade upp lite smått bakis idag. Men jag och marcus gick till donkan, köpte varsin toast och sedan gick till H&M för att kolla på The Garden collection. Dom hade inte fått in lika mycket som har på hemsidan. Sedan gick vi för att kolla på nyöppnade Monki. Det var fullproppat med folk och jag gick och kollade lite snabbt bara. Efter det så gick vi till Det nyöppnade Gina tricot, riktigt snyggt var det!

Jag fick present av Marcus:


Han är så så snäll och go :)

Sen på eftermiddagen så blev det att åka iväg och jobba. Fick ringa själv idag och det gick bra :) Sen efter jag slutat så blev det en trevlig kväll med marcus.

Fredag
Hade ett möte med min handledare om projektarbetet på morgonen. Sen så böev det att käka baguette med marcus till frukost och sen tvätta och städa hela dagen. Vi skulle få kompisar på besök :)

Sedan så kom Pjär till marcus och Erika, linnea och Angie till mig :) Vi hade en kul kväll!

Lördag
Käka lunch på kina muren med marcus, alex och pjär. Sedan att åka hem till hällefors. Jag skulle testa min balklänning som mormor har påbörjat med. Den kommer att bli riktigt snygg och bra. Och jag är så jävla stolt över att den blir så billig, lixom under 300 kr! :)


Sen under kvällen så blev det lugnt först och sedan drog vi hem till peter en stund och träffade folk.


Idag
Helt lugn och slapp dag idag. Tv spel, dator, kort och film :) Sen så ser jag fram emot ett påsklov till veckan oxå :) Jag har kommit på vad jag vill ha i studentpresent av min familj oxå, en systemkamera :)

Det är paketet är från Net on Net och kostar 5400 kr.

/ A



23 mars 10

Måndag
Kort dag idag.  Efter jag slutat skolan så gick jag, moa, py och marcus ner och fikade på naturens hus. Det var riktigt mysigt att sitta ute i solen :) Sen så blev det plugg resten av kvällen. Har skrivit klart projektarbetet, men nu är det justeringar som måste göras :/

Idag
Började tidigt idag som vanligt. Höll på med projektarbetet och sen hade möte med min handledare. Sen så blev det att åka upp på stan och kika efter klänningen jag vill ha från Gina. Men dom har ju stängt tills på torsdag då dom håller på och flyttar.

Den är jättesnygg och billig oxå, måste ha! :)

Sen så håller jag på att leta efter en döskalle ring. Har hittat på två ställen, men måste bestämma mig för en :)

Idag började jag jobba på VM Media, och första dagen gick jättebra. Lite nervöst bara, men det kommer bli mer nervöst när jag väl ska börja sälja, hihi :)

/A

21 mars 10

Fredag
Började dagen med att besöka Örebros moské som studiebesök på religionkunskapen. Sen så blev det att gå på stan lite med marcus, plugga och sen dra hem till Moa och Fia med Moodi & Mimmi. Vi drack lite och chilla lite :)

Lördag
Drog och käkade buffé på kina muren och gick runt på stan och kikade lite med moa och marcus. Sen så blev det att dra hem till lägenheten och plugga. Sen att kolla på Harry potter, fenixorden.

Söndag
Slappdag, har i stort dett vart inne hela dagen. Men jag har i allafall kunnat plugga. Men jag beställde en ring iaf

89 kr hos Nelly

/ A


18 mars 10

Måndag
Idag var det UF-mässan i conventum arena. Jag, Mari och Linda var där halv 8 för att börja med montrarna. Vi fick 2 timmar på oss att bli klar, och vi hann. Och nått som är så bra är att min försäljning av produkter hela ständigt ökar.
Sen under mässan så fick jag ett samtal från reffekt och jag fick en arbetsintervju på onsdagen. Sen när mässan och prisutdelning var slut så blev det att dra sig hemåt. Sen på kvällen så fick jag ett samtal från VM media om arbetsintervju på tisdag.

Tisdag
Blev inte den superlånga skoldagen idag, för vi hade ingen expo. Efter skolan så åkte jag till VM media på intervju, och det gick jättebra. Sen så blev det att åka hem och plugga. Och sen på kvällen så blev det desperate housewives och cougar town.

Onsdag
Började morgonen med en arbetsintervju, den gick jättebra oxå. Sen blev det att åka till skolan. Sen vid halv 12 så hade jag tid hos läkarn för att kolla på halsen och hostan. Ingen hjälp får man heller, drick vatten, sov ordentligt. Sen så hade jag tid för att fylla i tatueringen. Sen så blev det att plugga resten av kvällen och titta på greys anatomy.

Idag
Började med engelska och kolla på stolthelt och fördom. Sen blev det att hålla på med projektarbetet. Sen ås har jag kammat hem några nya plagg från H&Ms nya kollektion, the garden collection.

Sen så blev det en ny tröja också från Bik Bok, grymt läcker!

 

Nu blire att titta på troja och försöka plugga lite rättskunskap. :/

/ A

14 mars 10

Onsdag
Idag på morgonen så hade vi tema dag i skolan, kärlekens dag. Morgonen började med en föreläsning om sex och relationer. Det var riktigt kul.

Sen så höll vi på med UF resten av dagen. Förberedelser inför UF mässan. Vi fixade visitkort, broschyrer m.m.
Sen så drog jag upp på stan och sedan mötte upp moa och marcus och vi drog hem till moa och fia och lagade mat, riktigt mysigt :) Sen så blev det greys anatomy.

Torsdag
Idag så hade jag ingen skola, för vi skulle gå på jobbmässan. Jag hittade iaf 2 jobb att söka till. Och båda är telefonförsäljar jobb. Hoppas jag får nått utav dom :)

Sen så gick jag och köpte en jättesnygg kavaj/jacka från hm och fick också 100 kr rabatt :)



Sen så fikade jag, moa och marcus på espresso house.

Jag och Moa :)

Efter det så blev det att dra hem till moa, för jag skulle hjälpa henne att organisera hennes garderob :)


Fredag
En vanlig skoldag idag. Sen så blev det att åka till hfs efter skolan. Vi åkte hem till mormor och kollade in klänningen. Hon hade sytt en provklänning av lakan, och bara den var jättebra. Hela klänningen kommer att bli så snygg :)


Sen så hade jag fått mina paket från hm. Det som jag älskade mest var gladiator kilklackarna :)

Sen så åkte vi hem till ghn och lagade mat med emelie och johan, fast det var bröderna som lagade maten :P

Lördag
Hann inte göra så mycket faktiskt. Vakna, äta, åka upp till mormor och hämta grejer och sen åka med bussen till örebro.
Sen under eftermiddagen så fick jag reda på att Cimon, Catja och Andreas från paradise hotel skulle komma till frimis så vi drog till för att kolla. Och vi fick komma in och hälsa och ta kort på dom. Dom var schyssta.



Söndag
Idag blir det ingen rolig dag. Riktig pluggdag då jag har så himla mycket i skolan just nu :( ÅHHHH fy fan vad jobbigt det är!

/ A

9 mars 10

Lite roliga bilder från igår kväll :)



Idag så lämnade jag äntligen in 3 arbeten i rättskunskapen. Rapport om rättegång, rätt eller fel och hemprovet. Samt gjorde klart uppgiften vi fick på lektionen idag :) Sen så gjorde jag oxå klart den sista uppgiften i exporthäftet och lämnade in och skrev rent min loggbok och skickade den till min handledare :)

Sen när vi hade håltimma så åkte jag, erika, jossi och anna upp på stan och gick runt lite. Sen så gick vi till espressohouse och fikade lite. Sen så vart det att dra till expon där jag gjorde en kassa och satte upp dekor på väggarna. Såhär ser det ut nu:)

Steg 4


Steg 3

Steg 2

Steg 1

Sen efter expon så gick jag till stardust och beställde tid för att fylla i tatuering, den kommer att inträffa den 17 mars :) Sen så gick jag hem till lägenheten, gick ner till ica med marcus och cicci och köpte mat :)

Nu blire snart Desperate housewives och cougar town, me love! :)



/ A

8 mars 10

Lördag
Idag så blev det lugnt på dagen. Käkade pizza, spelade kort med marcus och så. Sen så blev det fix och tänkte att det skulle vara lite kul att ta före och efter bilder :)

Före:

Efter:

Sen så spenderade vi hela kvällen hos cicci, blev lite för mycket av det goda, haha ;D

Söndag
Vaknar upp av att mormor har lagat god mat, mums :) Sen så åker vi till ghn och chillar lite där innan vi ska åka till örebro. Sen blev det att frossa hela kvällen. Gött mos!

Måndag
Hade ingen historia idag, så det blev en ledig dag. Gick på stan med marcus och så. Här är dagens outfit:

Pälsmössa: H&M

Tröja: Gina tricot

Leggins: Vero moda

Blev inget köp, men hitta en jättesnygg blus på bik bok som jag kommer förhoppningsvis köpa imorrn :)

Det fanns svart oxå, har ingen aning om vilken jag ska ta :(

Här är en bild på min studentmössa! :)

Taggar till student men ändå inte, måste ge sig ut i vuxenlivet då :( Och jag känner att jag inte är redo!

Sen ikväll så har jag nästan gjort klart alla uppgifter i export, har bara en kvar som blir att göra på lektionen imorrn. :(

 

/ A


5 mars 10

Torsdag
Det blev en kort skoldag idag, började kl 9 med engelska B och sen så drog jag och jennie upp på stan och mötte upp erika, jossi, jossan och tina. Vi skulle gå på en rättegång som uppgift i rättskunskap. Men den vi tänkte gå på först var stängd, så jag jennie och tina gick på en annan, olovlig körning.

Efter rättegången så gick jag och mötte upp marcus på stan och dom billiga och snygga kavajerna hade kommit in igen på hm. Samt dom grymt snygga legginsen med skinndetaljer på knäna för 149, så det blev ett par sådana.



Fredag
Idag så var det en kort dag i skolan igen, vår lärare för sista lektionen var sjuk. Så jag, jossan, jossi, malin och erika drog upp på stan och kolla runt lite. Jag köpte inget då, men jag ska gå till hm och köpa den snygga, 199 kr gråa kavajen idag efter jag har tvättat klart. '



Sen ikväll så ska jag och marcus gå på alice i underlandet och efter bion så åker vi till hällefors.



Imorrn
Då ska jag hem till cicci och kin på kalas, det ska bli kul och träffa mina små barn igen :)


Här är lite saker som jag har köpt på sista tiden :)

Från HM: 49,50 kr

Från Scorett: 299 kr

Kavaj från Bik Bok: 199 kr och Klänning från HM: 99 kr

Klänning 1 från Gina tricot: 149 kr och klänning 2,3 från HM: 99 kr & 149 kr

Klänning med kedjor från HM: 249 kr och klänning med nitar från HM: 80 kr

Allt beställt från HM

Allt beställt från HM

Beställt från hm

Sen så har jag fått lite presenter oxå från Mr Mist :)


Jacka från HM och Poncho från Accent

Båda från Gina tricot

Klänning från Gina tricot och Skjorta från MQ

Kavaj från Gina tricot
/ A

3 mars 10

Asså förlåt, jag fattar inte hur jag kan vara så dålig på att uppdatera ibland :P Men nu ska jag berätta vad jag har sysslat med :)

15 dec
Gjorde jag inte så mycket på dagen, typ packade det sista för barca resan. Sen på kvällen så gick jag och fia ut på satin. Vi hade kul :) Men det är SÅ himla jobbigt när massa fula, gamla, jobbiga och äckliga killar ska ragga och dansa med en hela tiden :/


16 dec
Bakis som inåthelvete! Fattar inte hur fan det hände :/ Gick typ runt i lägenheten hela morgonen och spydde, usch säger jag bara! Sen när jag skulle gå ner till bussen så spydde jag mot en vägg sen så spydde jag typ 2 ggr på bussen. Men som tur var så hade jag med mig en påse.

Sen när jag kom hem till marcus så la jag mig i sängen på en gång och låg och vilade/sov tills vi skulle åka. Sen så kommer håkan upp till mig med whisky och säger att jag blir bättre i magen av att dricka det. Så jag drack 2 klunkar av det, fy fan vad äckligt det var!

Men han hade rätt, min mage vart bättre. Så bussresan ner till Skavesta gick bra, och när vi kom in till flygplatsen så fick jag äntligen äta en måltid, och behålla den nere. Flygresan gick jättebra, det tog typ 3 timmar och flyga. När vi landar och kommer ut så är det lite kallt faktiskt.

Sen så åkte vi ut till hotellet och det var jättefint :) När vi kom fram dit så fick vi nycklarna och sedan gick upp på rummet, lämnade våra saker och sen gick ner igen för att äta. Sen blev det sängen efter maten :)

 

 

Vårt hotell

Hotellets rum balkonger

17 dec
Vaknade upp på rummet sen blev det att fixa sig för att gå ner och äta frukost. Kan säga att maten där nere smakar bra skumt :/ Sen så åkte vi ut till en gokart bana där alla karlar deltog. Det var kul och titta på dom, men det var så himla kallt! Frös fan arslet av mig :/

Alla killarna som deltog

De som åkte bäst

Sen så åkte vi på sightseeing i staden vi var i. Det var kul att se massa nytt :) Sen så gick vi på stan och kollade runt lite :) Kul att se olika affärer och sånt :) Blev ett par stövlar då för 200 kr :)

Så gött och se palmer istället för granar

Sen när vi väl kom tillbaka till hotellet så utforskade jag, marcus, johan och emelie det :)

Jag, emelie och johan

Drottningarna av receptionen :P

Så fint :)

hotellet hette hotel olympic :P

fint :)
Sen så gick vi hem till hotellet för att göra oss iordning för spansk afton :) Den var en kul upplevelse. Men gud vad kallt det blev, usch :/ God mat och underhållning :) Sen på hemvägen i bussen så blev det mycket sång, haha johan var värst :P

18 dec
Resa till Barcelona! :) Det tog ungefär 1,5 timme att åka buss dit, men såg fina saker och hus efter vägen :) När vi kom in till barca så gick vi till kyrka la familia först. Tänk om vi kunde ha en sån kyrka i sverige. Jätte fin var den!
Sen så åkte vi till camp no och gick runt pch kolla där :) Skit stor arena var det.

Sen så blev det shopping :) Hitta typ en kofta, en tshirt, väska, navelsmycke, cardigan :) Sen blev det hemfärd. När vi kom hem till hotellet så åt vi mat och sen så tog jag, marcus, emelie och johan det lugnt bara. Spelade kort och så :)

19 dec
Lite shopping och så på stan blev det :) Det roligaste var att vi satt och drack på en bar kl 12 på dan, haha :P Sen gick vi till en affär och köpte lite cider och sen spendera resten av dagen på johan och emelies balkong i solen, bra skönt :) På kvällen så blev det krogrunda. Först så var på en krog som hette typ Toby's. Det var trevligt där för dom hade happy hour och jag drack väldigt goda drinkar :) Sen så gick vi till en rockbar, men där var det inte så kul för jag fick så ont i magen så jag tog taxi hem till hotellet.

20 dec
Gjorde inte så mycket så faktiskt. Tog en promenad med marcus, johan, emelie och deras föräldrar. Sen så satt vi typ bara på hotellet och så. Sen vid halv 3 så åkte vi till flygplatsen. Vi gick runt lite och kollade i texfree affärerna, hittade dock inget :/ Flygresan hem gick bra, tog ca 3 timmar det med.

Sen blev det att åka buss i typ 3 timmar hem till ghn, och jävlar vad kallt det var att komma tebax till sverige, usch!

Sen på jul så hade mamma kommit hem som en överraskning. Så det var jag , jessica, mamma, mormor och morfar som firade jul tillsammans. Sen så åkte jag till ghn och spenderade resten av kvällen där. Jag fick kläder, underkläder, parfymer, smink och annat i julklapp :)

Resten av julhelgen så jobbade jag på gina. Det var verklig full proppat med folk då. Men det gick bra, och jag klarade mig igenom den perioden. :)

På nyår så spenderade jag den hemma hos cicci och kim först. Och då var vi bara tjejer först och sen kim som förfestade. Sen så drog vi hem till tony, och där var det massor med folk, speciellt hfs ä****. Haha ni vet vilka jag menar :P Sen så drog vi hem till sander på efterfest och sen drog jag, marcus och jessica hem till mormor.

Sen det som har hänt efter det är jag fortfarande har varit seg att blogga, haha :P Men det var varit skola, vänner, träning, shopping, utekvällar på krogen och såklart tatuerat mig. :) 

Sen så var jag, fia, amanda och evelina med på modell för en dag på strömpis :) det var en kul erfarenhet. Vi blev upphämtade med limo på resecentrum, sen så blev vi sminkade och fotograferade :)



Evelina, Amanda, Fia och Jag :)



Här kommer lite andra bilder från olika händelser :)


Fia, jag och Amanda hemma hos Evelina på hennes 19 års dag :)

Michaela, Malin, Anna, Lisa och Jag på lisas 19årsdag :)

Jag, Fia, Moa och Anna på Liquid :)

Sen så har jag åkt slalom för första gången :) det var Romme som tog min slalomoskuld, haha :P Men det gick bra, jag är en grym nybörjare med andra ord ;)

Men nu är det bara rutiner i mitt liv; skola, plugg, träning, utekvällar. HAHA jag har inget liv :/

Jag kommer att lägga in massa bilder i ett inlägg bara. Shopping, bilder från utekvällar och övriga bilder :)

/A

 


RSS 2.0