30 juli 10

Torsdag
Idag så var det en lugn dag. Satt hemma hos Johan hela dagen och kolla på lite filmer medans killarna spelade worm. Sex and the city 2, Anger Mangement och Fool's gold. Sen på kvällen så gick jag över till Marcus och kollade på Law abinding citizent, den var skitbra! :)

Fredag
Idag blev det att städa på dagen och sen åka till ica och lämna returen på mitt hm paket :) Jag köpte även hårfärg, så nu ska jag färga håret :) Jag hitta en snygg klänning på Gina oxå. Ska testa den imorrn när jag ska jobba ifall den har kommit in :)

Jag försöker att inte handla så mkt, men jag kan inte måtstå khakigrönt. Jag älskar den färgen! :) Jag passa även på att beställa kort på kort till mitt bankkortoch det kostar 100 kr :) Så här blev det:

Ikväll så har jag inge bestämda planer ännu. Antingen så blir det att dricka lite, annars så blir det att åka in till Örebro och gå på Inception :)

/A


28 juli 10

Onsdag
Jag hatar Jet lag :/ Det är inte jobbigt när man ska vänja sig vid det, men när man väl kommer hem så är det jobbigt. Jag vakna idag vid 12 och det är 6 på morgonen i Florida. Idag så har varit upp till Hfs och hämta mitt hm paket, och handlat mat med Marcus. Det är varit en skön och lugn dag. Nu ikväll så har vi grillat och druckit, trevligt :) Jag har hittat lite på Gina som jag ska köpa:

299 kr

Ikväll blire att dricka lite mer och chilla :) Jag funderar på att köpa en kappa och skinhandskar från H&M, men tsm blir det 700 kr :/

/A


27 juli 10

Tisdag
Denna gång så gick det bra att flyga. Inget krångel alls som när vi skulle åka hit och det var skönt :) Men resan från New York till Stockholm kändes som att den aldrig skulle ta slut :/ Men när vi kom fram så mötte Johan upp oss och vi begav oss hemåt. Vi åkte förbi Ikea i Västerås och jag köpte min klädställning :)

Ikea: 129 kr

Sen när vi kom hem till lägenheten så blev det att packa upp allt, usch vad träligt. Sen så hade mina schampo och balsam flaskor läckt lite i väskan :( Senare på kvällen så åkte vi hem till Marcus föräldrar och åt mat. När vi var klara så åkte vi hem igen och började sätta ihop ställningen, det var ett riktigt krångel :/ Nu ikväll så blir det att bara ta det lugnt och sova som en bebis ikväll :)

Jag beställde även från Forever 21 innan vi åkte från Fort lauderdale.

Klänning: ca 150 kr

Ring: ca 30 kr

Sen så hittade jag ÄNTLIGEN en sida som sålde självhäftande rhinestones. Så jag beställde 5 förpackningar 5 rosa, 1 silver och 1 svart :) Jag ska nog inte klistra fast dom direkt på min Xperia X10, utan jag ska köpa ett rosa silikonfodral och klistra fast på det :)

20 kr/st

/A


25 juli 10

Sondag
Idag sa blev det att packa pa dagen och nu ar allt i stort sett fardigpackat. Det ar bara sminket som ska ner. :) Senare pa dagen sa akte vi till Everglades och akte airboat.




Det var roligt. Men vi sag bara 2 st alligatorer.




Men sen anar det var alligator show sa var det typ 6 st och en jattestor som vi sag :)


Jessica och Marcus holl bada i en alligatorunge :)




Sen sa var det en pafagel som holl hus pa parken oxa. Och vi fick chansen att se dens fjadrar :)


Pa kvallen sa akte vi till Longhorse Steakhouse och at. Det var riktigt gott :) Ikvall sa blir det att stada lite pa rummet och sedan lagga sig vid en bra tid :) For vi flyger 12.50 pm imorrn till New York och sedan fran New York till Stockholm dar Johan kommer och hamtar oss :)

/A

23 juli 10

Torsdag
Idag sa var vi nere pa stranden. Jatteskont och varmt :) Jag och Marcus fick farg aven :)














Sen sa akte vi hem och duscha och sen gjorde iordning oss. Da blev det att aka till Target, Bed, Bath and Beyond och sedan Swap Shop. Jessica skulle kopa en nageltork och jag en ny resvaska. :) Nar vi var klara sa akte vi hem och at mat. Nar vi var klara med det sa akte vi till Boomers och spela spel, det var jattekul :) Sen blev det att aka hem och titta pa film :)

Fredag
Idag sa fick jag reda pa att det inte ar sakert att jag, Marcus och Jessica kommer hem pa tisdag. For det ar en tropisk storm, Barney som kan bli en orkan :( Hoppas att vi hinner aka hem forst. Men idag sa ar det skitvader. Sa det blir inte vattenskoter for mig och Marcus eller parasailing eller att aka till Miami Beach :( Men vi akte ner till Swap Shop en svang nar det var uppehall och da kopte jag en ny resvaska. Denna var dock billigare an den andra jag tankte kopa, $50 (350 kr).


Sen sa har jag vaxat Marcus rygg nu, det var roligt :) Nu ar han len som en bebisrumpa :D


Jag har hittat en blus pa Gina som jag ar sugen pa. Snyggt nar det inte ar helfargat, och prickigt var snyggt pa den har :)

Gina Tricot: 249 kr

Lordag
Idag sa ska jag rakpermanenta mitt har, det ska bli skont :) Sen om typ en vecka sa kan jag farga mitt har och da kan jag anvanda min nya snelugg som jag har kopt, riktigt snygg :) Efter att jag var klar med haret sa akte vi och fixade naglarna. Jag gjorde saklart fransk manikyr :) Sen vid 7 ikvall sa ska jag tatuera mig, jag ar lite nervos, hihi :) Det gjorde inte alls ont. Att tatuera sig pa handleden gjorde mer ont. Har ar resultatet:


Ikvall sa blir det att ta det lugnt och borja packa infor hemresan till Sverige :)

/A


20 juli 10

Onsdag
Idag sa borjade vi dagen med att ata lunch pa donkan, en big mac meny kosta ca 35 kr har. Allt ar billigare har i USA, halv priset eller mer an i Sverige. Sen nar vi var klara sa akte vi och bestalle tatuerings tid till mig till pa Lordag. Jag ska gora skorpionens tecken i nacken och det skulle ga pa $50, alltsa 350 kr. Det ar javligt billigt. :) Sen sa akte vi till Sawgrass och dar kopte jag ett par Converse till Fia och sen ett fjaderhalsband och orhangen till mig fran Forever 21:)

Halsband: ca 70 kr
Orhangen: ca 35 kr


Sen sa kopte jag loshar till mig och Fia. Mitt kosta 350 kr och Fias 490 kr. Sen sa kopte jag lite smink aven. Jag anvander ju Loreals true match puder och rouge och i Sverige sa kosta det ca 120 kr st och har kosa det ca 56 kr st :) Sen sa bestallde vi kina mat och at. Efter maten sa borjade jag pa haret for jag ska fylla ut det jag har nu. Det drygaste med att kopa har utan clips ar att man maste mata och sedan sy ihop det. Sen fanns det inte svart farg sa jag var tvungen att farga det oxa. Sa imorrn sa ska jag sy ihop det nya losharet med det gamla. :)

19 juli 10

Mandag
Idag sa gjorde jag denna tavling pa nelly. Roligt att fa gora sant :) 

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Mina designade sko på NELLY.COM

Idag sa lag Jag och Marcus ute och stekte pa bakgarden, gud vad varmt det blev :P








Sen idag sa akte vi till Broward mall och dar kopte jag vita och svarta converse for typ 300 kr/ st ;) Jag alskar nar saker ar billigt! :D Sen resten av kvallen sa tog vi det lugnt inne och kolla pa film :)


Tisdag
Idag sa spenderade vi dagen pa Broward mall igen. Jag kopte bara 5 olika dofter i handsprit och sen en fotfil. Marcus handla daremot mer an mig, det har han gjort under hela resan. Sa jag kanske inte behover kopa en ny resvaska :P Jag bestallde lite fran H&M nu:


/A

18 juli 10

Lordag
Idag sa var jag och Marcus nere pa standen for att fa lite farg och det fick vi :) Jag fick mest i ansiktet och det ar jag glad over. Men Marcus brande sig lite pa axlarna, fotterna, armarna och i ansiktet. Men det gick over sen. Aven fast det inte var en jattefin dag sa var det jattemkt folk pa stranden. :)


Jag

Marcus

Havet

Stranden

Stranden

Jag solar

Marcus

Sen nar vi akte tillbaka till huset sa blev det att duscha och sen ata mat. Sen sa akte vi till Walmart som ar en jattestor affar. Jag handlade lite smatt som trosor, kuptejp, smink och sa. Sen sa blev det att aka hem och kolla pa the transporter.

Sondag
Jag har lart mig att stryka, hihi :) Sa det ska jag gora lite nu pa morgonen. Och jag har varldens traningsvark, haha :P Jag och Marcus tranade armar och mage igar, sa nu kan jag knappt rora mig. ;) Och senare pa dagen sa ska vi aka till Sawgrass Mills och shoppa, me likei :) Jag kopte 2 ringar och 2 snackarmband :) Sen sa hittade jag aven vita och svarta converse som jag ska kopa, har kostar dom $40 alltsa ca 280 kr, valdigt billigt!! :) Nu sa ska vi snart ata mat och ikvall sa blire att aka gokart och bergochdalbana och det var skitkul! Jag har ninte haft sa har roligt pa en lang tid :)




/ A


16 juli 10

Torsdag
Idag sa vaknade jag och Marcus jattetidigt, 7 pa morgonen har, haha :P Vi kollade pa film, at frukost och sedan at lunch senare :) Vid middag sa akte vi till ett djurcenter och kollade pa hundar och katter, supersota! :) Vi blev kara i en ny kattunge, Ace :) Sen sa akte vi och hamta Jessicas tarta, eftersom hon fyller 17 idag :) Nar vi var klara sa blev det att aka tillbaka till huset och chilla ett tag. Sen sa akte jag och Marcus till Broward mall och handlade lite. Marcus handlade typ for $150, men da kopte han 3 tshirts och ett par badshorts. Jag handlade typ for $24 och da kopte jag 4 st steps och 2 par orhangen :)

Sen nar vi kom tillbaka sa at vi grillat, asgott :) Och sen sa akte vi till bion och kollade pa The last airbender, det var en skitbra film men ett jattedaligt slut :( Sen sa blev det att aka hem och ata lite tarta och sen sova :)

Fredag
Idag ska vi aka till Swap Shop. Det ar typ som en jattestor affar ute som har mycket billigt och man kan pruta valdigt mkt :) Pa Swap Shop sa ska man bl.a kopa parfymer, klockor, killtshirtar och resvaskor. For da sparar man mycket mer pengar an vad man skulle gora ifall man kopte det i en affar. Jag kopte 2 parfymer; Fantasy och Siren. Sen kopte jag aven ett armband och ska kopa en resvaska nasta gang vi ar dar. Den ar valdigt stor och kostar bara 490 kr.

Fantasy 100ml: 175 kr
Siren 100ml: 175 kr


35 kr

Nu pa kvallen sa ska vi grilla igen, fast nu blir det hamburgare. Vad vi ska gora ikvall har vi inte bestamt annu, men det marks :)

/A


14 juli 10

Tisdag
Idag var varsta dagen i mitt liv! Vi gick upp 5 imorse hos Patric och borjade fixa oss. Sen sa blev det att aka tubbelbana till centralen och ta arlanda express taget. Nar vi var pa arlanda sa plattade jag haret, for jag hann inte pa morgonen. Sen sa stod vi i ko for att checka in bagaget och fa vara boardingkort. Planet var forsenat med 45 min till New York. Sa nar vi hade gatt igenom sakerhetskontrollen sa at vi lite mat pa O'leayrs, kollade i tax free butiken och tog det lugnt. Sen nar klockan narmade sig 12 sa gick vi ombord planet och vi flog da i over timmar. Men det var askvader i New York sa vi var tvungna att flyga runt i en halvtimma och sen sa tog det tid att landa, sa vi missade varat flyg till Fort Lauderdale som gick 15.45 (21.45 svensk tid) och vi landa 15.15. Sa mamma hade fikat tva andra flyg vi skulle aka. Men nar vi hade gatt av flyget, gatt igenom custom declartion och immigrationen sa gick vi till en gate dar vi skulle bli ombokade. Men det var ju varldens ko! Men den kom fram en agent och hjalpte oss, tack och lov! Sen sa gick varat nasta flyg till Atlanta 07.39 (01.39 svensk tid) och medans vi vantade sa at vi mat och gick runt och kollade lite. Men sa klart sa var Atlanta flyget forsenat, sa vi skulle komma fram sent i Atlanta, och vi var radda att vi skulle missa planet till Fort Lauderdale. Men som tur var sa var Fort Lauderdale flyget forsenat sa vi hann med det!!!!! :) Vi landade i Fort Lauderdale 1.47(07.47 svensk tid). Sa Mamma, Jessica och Warren hamtade oss pa flygplatsen. Men det hade blivit nagot krangel med vara vaskor sa vi fick inte med oss dom hem. Men vi kommer att fa dom imorrn. Sa nar vi var klara sa akte vi hem till huset och at chinese food och sov.


Pavag till Sthlm

Amber <3 Marcus

Pa Arlanda

Cider pa O'learys

Onsdag
Idag sa vaknade jag och Marcus vid halv 10 (Halv 4 svensk tid) och vi var dom anda uppe. Sa jag gick och satte mig vid datorn och bestallde denna kjol. Jag blev foralskad i den pa en gang, sa javla snygg och sot! :) Det typiska ar att forsta dagen vi ar har, sa ar det halvfult vader. Men det ar som sagt valdigt varmt :P

Gina Tricot: 199 kr

Sedan pa dagen sa akte vi till Sawgrass Mills som ar ett kopcentrum och shoppade lite granna. Jag handlade pa Forever 21 som hade en jattestor affar och har mycket billigare priser an i Sverige :)

Klanning: ca 140 kr
Halsband: ca 56 kr
Ring: ca 28 kr

Nu ska vi snart aka och ata pa en restaurang och dricka Strawberry Daquiris till maten, Me like alot! ;)

/ A


12 juli 10

Måndag
Idag så blire att packa ihop det sista i resväskan och handbagaget, äta, städa lägenheten och sedan åka till Örebro med kvart i tre bussen :) Sen när vi är framme i sthlm så kommer Patric och möter upp oss. Har ingen aning vad vi kommer göra efter de :P Jag skulle vilja att vi åt ute på en restaurang och drack nån god drink :) Haha min resväska är redan full när jag ska åka till mamma. Så jag kommer att vara tvungen att köpa en ny resväska och betala en avgift för att jag har 2, det är inte roligt :(

Men jag är taggad som fan nu på att åka. Det kommer bli så jävla kul! :) Har inte varit där på 2 år, för mamma hade inte råd förra året :/ Men det kommer bli jobbigt att vänja sig med 6 timmars tidskillnad, usch vakna jättetidigt på morgonen är inte roligt.


/ A

11 juli 10

Fredag
Åkte in till Örebro idag för jag skulle hämta lite saker som jag ska ha med till resan :) Sen blev det även att gå in på Gina och sen in till hm en sväng med Fia och kika lite, men jag köpte ingenting. Sen så lunchade jag, Fia, Anna, Sara och Gustav på Java. Jättegott med bakad potatis och skagenröra :) Sen så blev det att åka hem till ghn.

Alla var sugna på fest så det blev det :) Först så var det jag, Amanda, Evelina och Saga :) Efter ett tag så kom Sofia och Anna. Och sen så kom resten av tjejgänget senare på kvällen :) Men gud vad jag hatar när folk som man varken känner, umgås med eller har bjudit kommer!!!! Nästa gång så får dom sig en riktigt utskällning!

Här är lite bilder från kvällen:

Saga och Jag

Amanda och Anna

Saga och Jag

Saga

Saga och Jag

Jag och Evelina

Jag och Marcus

Lördag

Bakis som en jävla idiot, fy faaan! :( Men Marcus åkte till fiket  och köpte en baguette till mig; ost, skinka och köttbullar, mums :) Sen så blev det att åka ut till Bjurens stuga och spendera hela dagen där, jätte skönt :) På kvällen så grillade vi hemma hos Bjuren och det var jättegott. Grillraket, potatis sallad med dill, bea sås, thatsiki och majskolvar. Mums fillibaba!!!! ;) Men senare på kvällen så drog vi ut till sången, men det var så JÄVLA mkt mygg och knott så Marcus och Jag drog på en gång :) När vi väl kom hem så blev det film och massa gott :)


Söndag

Tvättdag idag. Har spenderat typ 5-6 timmar i tvätt stugan, puh. Men man måste ju tvätta så att man har med rena kläder till mamma :) Sen så har jag städat lägenheten lite, packat lite, vaxat mig i pannan, sminkat mig, plattat håret, varit till ica och köpt billys pizza och dammsugit. Känner mig stolt över vad mkt jag har hunnit :) Medans killarna har suttit inne hela denna varma och fina dag och spelat fifa 10 på PS3.

Sedan så köpte Fia med ett par sandaler från HM till mig :)

H&M: 129 kr

Ikväll så blir det att åka hem till Åsa och Håkan och äta middag och sedan hjälpa Marcus att packa. Sen så blir det att titta på Couples Retreat och ta det lugnt :)

/A

8 juli 10

Måndag
Ledig idag med från barnen, skönt att bara ta det lugnt och göra mina vanliga saker :) Men sen på kvällen så var det dags att gå hem till barnen. Vi tog det lugnt och tittade på barnprogram typ :)

Tisdag
Idag blev det att åka linbana lite med barnen, sedan att gå hem till Åsa och Håkan så barnen fick bada lite och leka med deras kompisar. Sen så handlade vi lite och gick hem igen. Saga var med oss under kvällen och det tyckte barnen om. Sedan så blev det att laga mat: Köttbullar, potatis och gräddsås :) Det blev riktigt smarrigt. Sen så kom Marcus och Saga åkte hem. Moa hade däckat i soffan så jag gick upp med henne. Sedan så kollade jag, Marcus och Nea barnprogram och åt popcorn :) Sen så kom Johanna och Björn hem efter 10 och då gick jag och Marcus hem.

Onsdag
Idag så cyklade jag och Marcus till badstrand och solade och badade. Sedan så cuklade vi tebax till lägenheten, lagade mat och drog till Örebro. Vi gick på Twilight, Eclipse och den var superbra! :) Sedan så åkte vi till min lägenhet för jag skulle hämta lite grejer som jag skulle ha med till mamma :) Sedan så blev det att åka hem till ghn och fixa min esta ansökan. Efter det så blev det att sova :)

Torsdag
Idag så blev det lugnt på dagen. Efter så åkte vi upp till hfs och jag testa min klänning som mormor syr åt mig. Resultatet blir jättebra! :) Sedan så åkte vi till tennisbanan för killarna skulle spela. Efter så blev det att åka hem till Åsa och Håkan och äta jättegod mat och fira Johanna för hon fyller imorrn. Nät vi kom tillbaka till lägenheten så började jag att packa, så nu är har jag i stort sett packat klart. :) Imorrn blir det att åka till Örebro och då ska jag köpa den här skjortan. Sen så ska jag göra massa ärenden inför resan. Som att växla pengar, köpa åksjuktabletter, hämta mer saker från lägenheten, hämta solskydd hos mormor. Även jag som är så brun behöver solskydd när jag ska sola i Florida. Idag är det 5 dagar kvar tills jag åker, tagga!!! :)

Gina Tricot: 199 kr

/ A


29 juni 10

Fredag
Köpte massvis med grejer till Marcus lägenhet. Men han var inte så glad efter att ha spenderat mer än 13 000 kr på en dag, haha :P Men då är en 42' LCD tv inräknad :) När vi kom hem så blev det att ta in alla grejer och plocka lite granna.

Lördag
Idag så flyttade vi in möbler och kläder, skruvade ihop möbler och städade massvis med gånger. Men resultatet blir bra! :) På kvällen så blev det fest med brudarna :)

Söndag
Bakis efter en tvådagars, haha :P Men det blev en rätt så lugn söndag. Inflytt av möbler och kläder idag i Marcus lägenhet :)

Måndag
Jobb idag 12-19. Och efter jobbet så tog jag det lugnt i lägenheten och chillade framför tvn :)

Tisdag
Jobb idag 12-19. Efter jobbet så åkte jag hem till ghn igen och mös med min bebisen resten av kvällen :)

Onsdag
Jobb idag 12-19. Efter jobbet så tog jag det lugnt hela kvällen i lägenheten, bra skönt :)

Torsdag
Jobb idag 12-19. Köpte även min midsommar klänning på gina idag. Gött med personalrabatten på de ;) 

Gina Tricot: 299 kr
Efter jobbet så åkte jag hem till ghn, och tog de lugnt resten av kvällen och kramades med min bebis :)

Fredag
Midsommar idag! Hela dagen så blev det fix. Naglar, hår och smink. Och sedan så åkte jag till emelie och vi var ett tjejgäng och grillade och lekte lekar :)

Efter vi hade lekt färdigt lekarna så gjorde blondinernas lag en pyramid och brunetterna en hög :) Så här blev resultatet:
Blondinerna

Steg 1

Steg 2

Steg 3

Brunetterna

Steg 1

Steg 2

Steg 3

Steg 4

Efter förkakan så drog vi vidare till en annan fest, men vi var inte kvar där så länge. Så det blev att åka hem till Marcus och mig :)

Lördag
Vaknade upp och va inte bakis, kors i taket haha :P Men min lilla bebis var dock det :/ Så på dagen så tog vi det lugnt och kolla på the hills marathon och sedan på eftermiddagen så åkte jag och Marcus ut till bjurens stuga och tog de lugnt där ute :) Sedan så tog vi det lugnt resten av kvällen :)

Söndag
Fan, jag har blivit sjuk! :( Typiskt att jag blir det nu när jag ska jobba och vara barnvakt en hel vecka! :( Men idag blev det att jobba 12-15. Skönt att jag bara skulle jobba 3 timmar idag, annars så hade jag inte pallat med det. Efter jobbet så blev de att åka hem till ghn igen och ta det lugnt och vila resten av kvällen :)

Måndag
Idag så tog jag det lugnt hela dagen. Behöver verkligen friskna till. Ska jobba 4 dagar till veckan och sedan vara barnvakt 4-5 dagar. Men jag lade till ett halsband i min hm beställning :)

Hm: 99 kr

Tisdag

Jobba idag, 10-18. Usch vad det är jobbigt att jobba när man är sjuk :/ Speciellt när hostan har kommit igång :( Men det gick helt okej faktiskt, stod i kassan nästan hela tiden. Sen när jag sluta så shoppade jag lite :)

 


 

 

 

 

Ikväll så blir det att ta det lugnt och chilla framför tvn. Måste vila så att jag kan bli frisk! Imorrn blire jobb igen.

Onsdag
Jobb idag 11-19.30. Börjar blir friskare så det gick bättre på jobbet idag :) Stå i kassan, larma varor, städa i butiken som vanligt :) På kvällen så åkte jag hem till Marcus och tog de lugnt resten av kvällen :)

Torsdag
Jobb idag igen 11-19.30. Blir friskare nu för varje dag, men hostamm har kommit igång :( Gjorde samma saker som dagen innan på jobbet. :)

Fredag
Sista jobb dagen på veckan, jätte skönt. Jobbade bara 11-17 idag och då så fyllde jag på alla rea smycken och stod i kassan :) Dagen bara flög förbi :P Sedan så blev det att åkte till ghn och vara barnvakt :)

Lördag
Barnvakt idag med. På dagen så åkte vi till badstrand. Jag låg och solade och ungarna badade och lekte i sanden och med varandra :) Sedan så kom Marcus efter att han hade spelat golf och tog en dopp i vattnet med dom. När vi var klara så åkte vi hem till huset, duschade barnen och sedan åkte vidare till Kga och åt på donkan och handlade gott på willys. På kvällen så åt vi gott och kollade på film :)

Söndag
Barnvakt en stund idag. Blev att göra frukost till barnen, kolla på bolt, göra iordning dom, packa deras ryggräck och sedan gå hem till Åsa och Håkan och lämna dom. Fick halva dagen ledig och det var skönt :) Sen på eftermiddagen så tvättade jag, och va barnvakt en stund till åt barnen medans Åsa och Håkan spelade golf. Sen blev det att hålla på med tvätten och sedan fixa ett typ av visum till Marcus tills vi ska åka till mamma. Jag ska fixa mitt till veckan, då det är i Örebro. Ikväll blir det att titta på Have you heard about the Morgans och Terminator 2 med Marcus.

/ A

RSS 2.0