19 feb 11

Lördag
Idag så blev det att tvätta på dagen. Har ju så himla mycket tvätt som måste vara rent innan vi åker :) Senare på dagen så åkte vi upp till hfs och kollade på när Marcus pappa spelade bowling match. Sen så blev det att åka hem igen och hålla på med tvätten, det tar ju så himla lång tid :/ Tog en paus och beställde en klänning och en poncho från HM :) Jag har ingen finare långklänning och den här poncho kommer att bli snygg till sommarn och passa jättebra med mina bruna overknee stövlar till våren och hösten :)

99 kr

199 kr

Ikväll så ska jag och Marcus vara barnvakt åt Moa och Nea. Det kommer att bli film, mys och lek :)

 

/ a von o


18 feb 11

Måndag 14/2
Alla <3 dag idag! :) Det blev en tur in till Örebro och åka till universitetet för en frågestund om tentan. Vi fick reda på att tentan skulle ha förklara detta, redogör för detta frågor och det är iallafall enkelt. Sen så blev det att gå lite på stan och kolla och sedan åka hem till ghn. När jag kom hem så höll Johan och Marcus och förberedde 3 rättersmiddagen Jag, Emelie, Johan och Marcus skulle äta. Till förrätt s var det vitlöksbröd med skagenröra. Till varmrätt blev det oxfile med klyftpotatis och beasås. Och till efterrätt så blev det väldigt enkelt, blodpudding :) Sen så kollade vi på film resten av kvällen :) En riktigt bra alla <3 dag!

Tisdag 15/2
Idag så krånglade vårt internet och tvkanaler hela dagen, så ingen tv eller internet :/ Så det blev att sitta och läsa och göra instuderingsfrågorna. Det är så drygt att sitta och plugga länge :/ Men jag passade på att köpa denna vita långklänning från HM Fashion against aids på tradera. Den kommer att vara helt underbar att ha i sommar :)

600 kr

Onsdag 16/2
Idag så blev det att åka in till Örebro. Det blev att åka till universitetet och köpa en bok på campusbokhandeln till andra delkursen och sedan kolla efter kompendierna, men dom hittade jag inte. Sen så blev det att gå lite på stan och kolla lite och sedan åka hem till lägenheten och plugga. Skriva rent lite instuderingsfrågor och viktiga begrepp och teorier. Sen att försöka stressa och koppla av i ett bad. Är så himla uppjagad över tentan.

Torsdag 17/2
Tenta idag, OMG! men jag har övat så mycket som jag kan, så tentan kommer att gå som den går. Förhoppningsvis superbra!! :) På morgonen så åkte jag ut till Marieberg och bytte min body som jag hade beställt till ett par finbyxor :)

199 kr


Sen så blev det att åka till universitetet och skriva ut alla kompendierna. Det blev att kosta 320 kr, för väldigt många sidor, 200 ungefär. Det som var så bra var att man kunde köpa till en plastmapp för 15 kr. Då så sitter alla papper fast som en bok med ett plast omslag och baksida :) Det är ju även bra att ha så när man har ett stort antal papper man ska sätta ihop och inte vill ha ett häftstift till exempel.

 

Sen så blev det att sitta och läsa lite innan tentan börja. Tentan gick bra, det kändes bra när jag gick ut efter 3 timmar. När jag var klar så blev det att åka till stan och sen åka till lägenheten och fixa sig. För klassen skulle ut och äta på pitchers och "fira" att vi skrivit första tentan :)

 

Fredag 18/2
Idag så blev det att ta en tidig buss hem till ghn. Senare på dagen så åkte vi upp till hfs och jag skrev ut lite papper. Sen så solade jag också i 20 min, min hud är lite öm efter men det beror ju på att jag inte solat på jag vet inte hur länge. Sen så blev det att åka hem till lägenheten och ta det lugnt och fortsätta att packa lite :) Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker till thailand!!! Gud vad skönt och roligt det ska bli, jag längtar verkligen :)

/ a von o

13 feb 11

Fredag 11/2
Idag blev det att åka in till Örebro tidigt då jag och några från klassen skulle träffas och göra instuderingsfrågor tillsammans :) Skönt det är att plugga med andra, för då kör man inte fast och sitter hur länge som helst och inte fattar något :/ Sen så käkade vi lunch vid Shanghai och det var gott :) Kan fler personer i klassen nu, men har ca 30 namn till och lära mig :P Vid 4 så gav jag upp för jag var så borta i huvudet, man ska inte plugga för länge heller :D Så då åkte jag hem till ghn. Det blev att städa lägenheten och fixa sig inför att några brudar skulle komma och spela spel. Sen så slockade jag och Marcus för vi var sååååå himla trötta :)

Lördag 12/2
Idag blev det att lugn och slapp dag. Fick inte så mycket plugg gjort som jag skulle ha velat, attans!! Det kommer att skita sig till veckan :(

Söndag 13/2
Idag blev det ännu en lugn dag, ingen tvättdag idag dock :/ Lilla Amber har glömt att bokat tvätttid och tvättkorgen är full, ooops :D Jag tror att lägenheten i ghn inte är en bra studiemiljö för jag får aldrig så mycket pluggande gjord som jag skulle ha velat. Men jag har lagt upp hur jag ska göra. Först så ska jag lära 2 kapitel ur våran tjockaste bok, sen så ska jag göra klart alla instuderingsfrågor och sist så ska jag skriva upp alla personer(forskare) och deras teorier. Sen så är det bara att plugga in allt de, haha :P

Jag hitta dessa skor på Nelly som jag skulle vilja ha, för jag tror att dom är nästan lika lätta att gå i som i kilklackar. Det är ju en tjock, stabil, träklack :D Och jag gillar verkligen modellen :)

Zhob SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

399 kr

 

/ a von o

10 feb 11

Fredag 4/2
Idag blev det att städa på dagen. Sen på dagen så blev det att åka in till Örebro för jag hade seminarium. Det gick väl bra, jag diskuterade dock inte lika mycket som jag hade velat. Efter vi var klara så blev det att åka hem till ghn. Sen så åkte vi hem till Marcus föräldrar och åt lite nachos, drack lite vin och tittade på let's dance. När det var slut så gick vi hem och tittade på film :)

Lördag 5/2
Idag så blev det att fixa lite på dagen. Sen vid halv 3 så åkte vi in till Örebro för vi skulle flytta. Gud vad jpbbigt det är att flytta, speciellt när det inte finns någon hiss. När vi fått in allt så åkte vi ut till ikea och handlade lite. Skrivbord, tv bänk, klapp stolar, lampor och gardiner :) Sen så blev det att plocka ihop mer innan vi åkte hem igen. När jag kom hem till ghn så blev det att titta på film och sen gå och lägga sig.

Söndag 6/2
Idag så är det min och Marcus fyra års dag! <3<3 På dagen så blev det att äta hos Marcus föräldrar, sen åka upp till hfs och lämna kläder hos mormor, svänga förbi Billiga Niklas och kolla lite och sen hämta lite saker till lägenheten hemma hos Fia. Sen så åkte vi förbi lägenheten och fixade oss lite innan vi åkte till Örebro. Vi skulle se Meet the parents-little fockers. När vi kom in till Örebro så åkte vi förbi lägenheten och lämnade sakerna och sedan åkte till bion. Det var väldigt kul, jag rekommenderar den :) Sen så blev det att åka hem och kolla på film :)

Måndag 7/2

Idag blev det en tripp in till Örebro för jag hade föreläsning idag. Efter föreläsningen så gick jag en sväng på stan skaffa mobilt bredband hos telia för 149 kr i mån som jag ska ha i skolan och om jag är på biblioteket. Sen hittade jag bland annat en beige klänning på HM som jag bytte mot en present som jag har fått av Marcus :)

399 kr


Sen så blev det att åka till lägenheten och bygga ihop skrivbordet, det tog 1,5 timma!!! Men man lär sig mycket av att bygga :)

149 kr


Sen så blev det att plocka i lägenheten och hjälpa Fia att måla hennes byrån. Sen så blev det att titta på film och ta det lugnt :) Jag köpte en necessär på HM idag som jag ska använda som plånbok i Thailand :)

30 kr

Tisdag 8/2

Idag så blev det att jobba med seminarieuppgiften med min arbetsgrupp på förmiddagen. Sen så blev det att åka hem till ghn :) Jag och Marcus tog det bara lugnt och han lagade en god middag, marinerad kycklingfilé med pommes och beasås :) Sen så köpte jag en beige skjorta på tradera som jag har letat efter jättelänge :) Det är som jag säger, det jag vill och måste ha får jag alltid ;)

60 kr

Onsdag 9/2

Tur in till Örebro idag och gå på tentastuga :) Man fick bra tips på vad man ska tänka på inför en tenta :) Sen så åkte jag till lägenheten och fixade lite och skruvade ihop tv bänken, det tog typ bara en kvart :P Sen så kom Fia och Sara och vi åt lite glass innan vi åkte ut till Marieberg och Ikea. På Gina så köpte jag en svart blazer och ett halsband med en uggla :)

Bilden på den svarta fanns inte på Ginas hemsida

129 kr


På Ikea så köpte vi lite småsaker :) Sen så blev det att åka hem till lägenheten. Och medans Fia skruvade ihop bokhyllan så satt jag och läste :)

149 kr

Torsdag  10/2

Idag så hade vi seminarium. Och jag tyckte att jag diskuterade mer än förra gången, men jag måste bli bättre!!! När vi var klara så blev det att åka till lägenheten och sen svänga förbi Gina och köpte två stickade tunikor på rean, en vit och en beige :)

49 kr/st


Sen så blev det att gå till bussen och åka hem till ghn. När jag kom hem så blev det att sätta sig lite vid datorn och sen äta kycklingsallad med pasta och ciabatta bröd, mumsigt :) På kvällen så hämtade jag äntligen ut mitt paket som innehöll mina locktångar och dom är jättebra och rosa! :)

300 kr


Ikväll så blir det att ta det lugnt, titta på film, läsa lite och göra lite instuderingsfrågor om jag hinner :)

/ a von o

3 feb 11

Torsdag
Ledig idag med! På dagen sp blev det att dammsuga, diska, plocka och göra fint i lägenheten :) Sen så blev det att åka upp till hfs på eftermiddagen och handla mat. När vi kom hem så gick jag in på Gina och hittade lite snygga saker:

299 kr

149 kr

 

Sen så blingade jag min nya ipod som jag köpte på Tradera för 400 kr! En iPod video 30 GB, billigt juh! ;D


Sen ikväll så ska jag fan läsa, för jag gjorde inte det igår :/ Jag får fan inte hamna efter i läsandet, då blir det jobbigt :/

/ a von o

2 feb 11

Lördag 22/1
Idag så skulle jag egentligen jobba på loka, men jag har ju blivit sjuk så jag måste vila upp mig :( Och det gjorde jag, hela dagen lång :D Sen så blev det ju att packa inför sälenresan på kvällen :) Jag färgade också mitt löshår och det blev bra och fint :)

Söndag 23/1
Vi drar till fjällen! :D Idag så gick vi upp vid 8 och började fixa oss och packa ner dom sista saker. Samt att städa lite i lägenheten. Vid tio så började vi åkte och vi plockade upp Jennie vid Lesjöforskorset :) Under resan så stannade vi sen vid stadium outlet och jag köpte ett par vantar och en fleece halsduk :) Vi kom upp till tandådalen vid 3, så då blev det att hämta nycklarna och åka till stugan. Den var jättefin :) Det var 3 rum med våningssängar och 1 med dubbelsäng. Så vi var 3 par som körde sten-sax-påse och vem som skulle få rummet. Jag vann alltihopa!!! :D Hihi jag rockar.. Så då blev det att börja packa upp. När vi var klara så åkte vi ner till skidshopen och hyrde våra skidor och köpte skipass. Sen så blev det att åka och handla mat för kvällen. För vi skulle fira Jennie som fyller 20 år. Det blev klyftpotatis, fläskfile och beasås, mums :) Sen så blev det att dricka några glas vin och sen gå och lägga sig och tagga inför morgondagen :) Bilder:


Måndag 24/1
Första åk dagen idag. Jag var nervös innan vi åkte i backen. Och jag ramlade ett par gånger, ca 6 gånger. Men det är bara att hoppa upp på benen igen och åka. Men det västa var att jag tror att mina pjäxor var för hårt spända, så det ömmade grymt mycket på smalbenen. Det gjorde så ont varje steg jag tog, så det kändes som jag ville gråta :( Efter vi åkt färdigt så åkte vi ner till bolaget och handlade lite och sen började dricka. Tandådalens värdhus hade "måndagsklubben" så vi gick ner dit på kvällen. Det var mycket folk där faktiskt. Men jag och Marcus drog vid mídnatt för vi ville inte vara bakis eller trötta dagen efter.

Tisdag 25/1
Idag så blev det iallafall att åka ca 1,5- 2 timmar. Jag pallade inte mer för det gjorde så ont i mina ben :/ Men jag åkte i en röd backe och jag ramlade inte! Jag är riktigt stolt över mig själv :) När jag kom tillbaka till stugan så blev det att plugga lite. När dom andra kom hem så började dom laga mat, falukorv och makaroner. Men jag åt potatis till :) Sen så blev det att ta det lugnt resten av kvällen. Alla var så himla trötta och sega. :D

Onsdag 26/1
Det blev ingen slalom åkning för mig idag. För jag har forfarande ont i smalbenen och minsta lila tryck på benen gör så himla ont :/ Men det blev att plugga istället för mig. För jag ligger efter med läsningen för att jag har åkt så mycket. Men jag klickade iallafall hem en jätte söt blommig body från Gina Tricot. Den är mycket snyggare än dom på bik bok for samma pris. Och den kommer att passa så himla bra till mina svarta höga shorts och vita espadrillos :)


129 kr

På eftermiddagen så drog jag, Jennie och Emelie på afterskin och det var riktigt kul. Köpte 4 drinkar och det blev 360 kr! :O Men jag brukar inte handla bara drinkar, så jag var faktiskt värd det :) Roliga bilder:

Emelie, Jennie och Jag :)

Emelie :)

Jennie :)

Jag :)

Jag :)

Jennie :)

Emelie :)

Efter afterskin så gick vi hem, lagomt berusade och hängde i stugan. Killarna skulle äta middag i lindvallen och vi stannade kvar i tandådalen och skulle äta nått här. Och vi åt skitgjorde amerikanska pizzor på Mezzo. Alla vi sa att det *nullade i våra munnar, så gott var det ;) Sen så blev det att gå hem igen. Emelie och jennie drog ut på fjällis och jag följde inte med för jag hade så ont i benen :/

 

Torsdag 27/1

Upp och hoppa kl 8 :) Då var det packningsdags och storstädning. Det är tur att man är 7 st som hjälps åt så slipper man göra allt skitgöra själv :) När vi skulle åka hem så blev jag dålig, sjuk alltså. Jag hostade hela vägen hem till grythyttan. Och när jag kom hem så fick jag feber så jag låg och vilade resten av kvällen.

 

Fredag 28/1

Jag är så himla sjuk så jag kunde inte gå på seminariet idag. Och jag har smittat Marcus som är jättedålig han med. Så vi kommer att ligga och vara sjuka hela helgen :/

 

Lördag 29/1

Ingen direkt förbättring :/ Och jag fick reda på att jag har smittat alla andra. Så 6 stycken, det måste vara rekord :D hehe.


Söndag 30/1

På bättringsvägen, jätteskönt :) Och idag blev det stortvättning. Ca 8-10 maskiner tvättade vi. Men då var det våra täcken, kuddar, påslakan och lakan vi tvättade. För dom var inte så fräscha efter att vi har legat och svettas bort feber :P Sen så eftermiddag till kvällen så blev det att läsa och göra S-uppgiften. Det går inge vidare, då man inte förstår nått :/


Måndag 31/1

Åka in till örebro idag och gå på föreläsning med en ny lärare. Efter föreläsningen så blev det att gå hem till Jess ica och plugga lite och äta och sedan gå lite på stan innan jag gick ner till bussen. När jag kom hem så blev det att plugga resten av kvällen.

 

Tisdag 1/2

Idag är det 20 dagar kvar tills vi åker till Thailand!!! :) Hade föreläsning idag med. Efter föreläsningen så jobbade jag och min arbetsgrupp med seminarieuppgiften till fredagen. Sen så blev det att åka hem till ghn. När jag kom hem så blev det att äta mat hos Marcus föräldrar och sedan ta det lugnt resten av kvällen i lägenheten.


Onsdag 2/2

Skönt att vara ledig när det är fint väder :) På dagen så blev det att åka upp till hfs och spela bowling med Emelie, Johan, Jocke och Marcus. Det gick verkligen inge bra för mig, men jag fick en strike iallafall :) Efter vi spelat klart så åkte vi till ica och handla mat för att vi ska grilla, mums :) Jag gick in på Gina idag och hitta en klänning som jag är sugen på köpa :) Men vilken färg ska jag ta?

 

Ikväll så blir det att plugga, jag måste försöka läsa 80 sidor idag. Sen så blir det att ta det lugnt och kolla på film. :)


/ a von o


RSS 2.0