Ny tv

Vi har bott i vårat hus i ca 2,5 år nu och nu har vi äntligen köpt en tv till sovrummet, det är alltid skönt att ha :) 
 
 

 
 

Kronos är hemma!!!

Under ca 3 veckors tid så har Marcus sagt att jag skulle få en överraskning under juni månad.. Och mina tankar vandrade iväg: rosa kitchenaid, rosa nikon 1 J2, den vita 8 lådors byrånet från hemnes?

Jag hade varit på en liten shoppingtur med therese som såklart visste om överraskningen. Och när jag kommer hem så står Marcus i dörröppningen med vår lille Kronos!

I början så var han så försiktig och rädd, men nu är han så busig och go :) Vår älskade Kronos


 


Träning start 2013-06-03

JAG HAR ÄNTLIGEN BÖRJAT TRÄNA!!!!!! Känns så himla bra att jag har motivationen till att träna! Jag har inte tränat eller rört mig mycket på 3 år! Har bara gjort typ "vardagsmotion". När jag har gått i skolan så har jag inte haft någon motivation alls!!! Och när jag har kommit hem på kvällarna så var jag så trött och orkade inte.
 
Så på dagarna så tränar jag ca 40 min zumba fitness på mitt ps3. Det är jättekul och det är till playstation move :) På eftermiddagen kör jag gym/styrka. Jag tränar med min sambo och hans kompisar. Det är tre dagar gym och sen vilodag och så fortsätter det: 1. Rygg och biceps 2. Ben och mage 3. Bröst
Så nu tränar jag verkligen hela kroppen! Men jag hoppas verkligen motivationen håller i sig då det tar tid att se resultat. Och med tid så är det månader som gäller.
 
 

 
 

Examen 31/5-13

Då var man klar med skolan, känns så osannolikt att det redan har gått 2 år!! Tiden flyger bara förbi. Kvällen spenderas med middag på slottet och sedan lite uteliv :)

 

 

 

 

 


 


Nytt maj

Amelie jacket från Gina Tricot köpt på tradera
Jag har letat länge efter en snygg vårjacka som är i parkasmodell, men jag hittade inget som tilltalade mig tills jag hitta den här på tradera, riktigt fynd! 
 
Klänning från Missoni Lindex köpt på tradera
Snacka om vilket fyndpris jag fick denna för. Och jag har ju blivit lite av en samlare på kollektionen med samarbetet mellan Missoni och Lindex. Har ju tröjan och den långärmade toppen, men mönstret är såå himla fint!
 
Stickad tröja fyndad på Cubus
Jag har en ny favoritfärg varje årstid känns det som :) Och denna årstiden så är den ljusblått och vitt :)
Bikini från Cubus
 
 
Byxor från Gina Tricot
Dom här ska jag sy om till knälånga shorts.

 

RSS 2.0