31 okt 10

Torsdag
Lugnt på dagen blev det. Melissa dress som jag beställde förut, men som tog slut på lagret hade kommit in i en större storlek, så jag beställde den. Sen så blev det att åka upp till hfs och fixa att mormor sydde upp 2 par mjukisbyxor :) Sen att hon ska lägga ut en klänning åt mig, det är en av dom finaste festklänningarna jag har. Och tyvärr så hänger det lite fett över, och det är så fult! Men mormor klarar av att fixa det, hon är grym! :D Sen så blev det att gå till Ica och hämta ut min vinterjacka som jag köpt :) På kvällen så blev det lugnt och mys med gubben, samt att äta mat såklart :)

Fredag
Tur in till örebro på dagen. Det blev att gå runt och kolla affärer med mandy och sedan luncha. Jag hade sånt problem att hitta en mörklila ögonskugga för ett bra pris. Jag tänker inte betala 140 kr för en ögonskugga, haha! Sedan så köpte jag en klänning på hm också som jag ska ha när jag, amanda, fia, cicci, natta, anna och angie går ut på frimis ikväll! :)

H&M: 299 kr

Sedan så blev det att köpa Marcus present, gå förbi bolaget med fia och sen åka hem till lägenheten och börja fixa sig :) Amanda är ju så seg när hon fixar sig, så natta var inte glad på oss när vi kom, hihi :) Sen så gick vi en sväng till Natta, Anna och Ciccis klasskompis som fyllde 18 och sen till Frimis typ 10 min senare. Marcus hade sagt att han inte skulle komma in, för att hans kompisar hade åkt utan han. Men han lurade mig såklart! hihi :)
Här är lite bilder från kvällen:

Angelica och Amanda

Jag och Fia

Mandy och Jag

Jag

Jag och Angie

Fia och Mandy

Jag och Angie

Fia och Angie

Emelie och Jag

Lördag
Bakis och mådde jättedåligt för en grej som hände igår :( Vill tyvärr inte berätta, men dom som var med vet om och har varit där för mig. Är så himla tacksam att jag har såna fina och underbara kompisar!!!! :) Så det blev att ligga inne hela dagen och glo på massa avsnitt på vampire diaries.

Söndag
Tvätt tid idag och ska få massa besök som ska komma för att fira Marcus :) Jag bakade en tårta med hallon, blåbär, vaniljkräm och grädde. Och Marcus gjorde en smörgåstårta som var jättegod :)

Sen blev det att kolla på dom sista avsnitten på vampire diaries och som vanligt var det sista avsnittet det mest spännande! Längtar den säsong 2 kommer! :D

Måndag
Möte idag på Arbetsförmedlingen. Fick skriva på några papper och fick information om ersättningen jag ska få och om utbildningen :) Sen så blev det att gå till mormor en sväng och sen tillbaka till ghn. Lagade mat och sen satt vid datorn lite och kollade på tv :) Min klänning, Melissa Dress kom idag också och den satt bra :) Ikväll blir det att ta de lugnt pch kolla på film. Och imorrn blir det en tripp in till Sthlm :)

Tisdag
Tripp in till Sthlm :) Men, när man åkte nånstans för att handla, så hittar man aldrig något :/ Men jag köpte iallafall min kappa från H&M,  en ring, ett par örhängen och knästrumpor :) Sen blev det att sova i lägenheten, för bussen till ghn hade redan gått :) 

Onsdag
Idag blev det fix först på morgonen, sen lunch med Marcus på Max vid 1. Sen blev det att åka upp till stan och träffa Jessica lite och sen följa med henne när hon skulle äta på Jensens. Sen så gick jag med Emelie och Sandra på stan innan vi åkte hem till ghn :) Ikväll blev det att äta lite tacos och sen chilla framför tvn :)

Torsdag
Jobba heldag på loka idag 10-22. Först i disken 10-16 och sen servering 16-22. Och hela kvällen gick bra och det kändes inte alls att jag jobbat 12 timmar när jag slutade sen. När jag kom hem så blev det att ta det lugnt framför tvn och sen sova. 

Fredag
Frukost på fiket med Marcus, jättemysigt :) Sen så blev det att åka in till örebro och gå runt lite på stan innan jag skulle jobba på gina, Marieberg 15-19. När jag kom till marieberg så åt jag lite först och sen gick runt och kollade lite snabbt i affärer. Det gick bra att jobba iallafall. Sen så var Marcus och Sander i örebro, så jag åkte med dom hem. När vi kom hem så blev det att börja fixa sen för halloween festen :) Jag var som dagt marilyn monroe, och en väldigt snygg sådan ;) (det tyckte jag iallafall) Sen så blev det förkaka hos sander och sen iväh till örjansgården. Det var helt okej faktiskt, jag älskar maskerader!!! Här är lite bilder(mest egobilder på mig ;):

Marilyn Monroe(Jag)

Darth Mall(Marcus) & Prostituerad(Emil)

Fånge(Sander)

Mexikanare(Evelina) & Sekreterare(Jessica)

Jag och Jessica

French Maid(Emelie)

Jag och Emelie

Jag och Emelie




Lördag
Lunch hos mormor, god mat på bakfyllan ;P Sen så blev det att åka till ghn och svänga förbi Emelie när hon var barnvakt :) Sen så gick jag, Marcus, Emelie, Moa och Sandra iväg till fiket och fikade, mysigt :) Sen blev det att åka hem och fixa sig inför jobbet 16-23 :) Det gick bra att jobba, hade lite ont i fötterna dock :/ Nu så har jag beställt ett par skitsnygga skor från hm!

H&M: 399 kr

Jag håller också på att leta efter en ny maskeraddräkt till maskeradfesten jag, Amanda, Fia, Evelina och Jessica ska ha. Jag funderar på tingeling, pirat, katt eller lärare. Vad tkr ni? :)

 

699 kr

299/399 kr

249 kr

169 kr

Imorrn blir det jobb igen och till veckan så börjar jag min starta eget utbildning i 6 veckor :)

 

Söndag

Jobb idag på loka 9.30-17.30. Riktigt jobbig dag var det! Speciellt när det var storrengöring idag, usch vad jobbigt :/ Men jag slapp att göra rent maskinen, tack och lov! Fy fan vilket jobb det är alltså. Ikväll blir det att bara ta det lugnt och kolla på en film som heter R.E.D, det står för Retired extremly dangerous.

/ a von o


20 okt 10

Fredag
idag blev det fix i lägenheten på dagen och sedan att städa lite. Sen så kom Emelie, Natta, Isa och Cicci till mig och vi kollade på idol och drack lite. Sen åkte vi upp till Cicci oc h festa där. Det kom dit rätt så mycket folk och vi körde typ Waka Waka på golvet hela tiden :D Men vi kom hem vid halv 4 och jag blev så full :/

Outfiten:

 

Topp: Gina Tricot 149 :-

Kjol: Bik Bok 99:-

Halsband H&M 99:-

Här är lite bilder:

Min Nattis och Jag <3

Sanne och Jag

Robin och Nattis

Lördag

Bakis som ett helvete! Jag sov till kl 2 för att jag skulle bli bra. Sen så blev det att laga hamburgare och mos. När klockan närmade sig 3 så var det bara och fixa sig och sen skjutsade Marcus mig till loka och jag jobbade 16-01. Det gick jätte bra att jobba. Jag hade ett sällskap på 14 personer och fick 100 kr i dricks! :) Sen så blev det att plocka disk och så.


Söndag
Tvättdag idag! När vi hade tvättat färdigt så åkte vi upp till mange och åt kebabtallrik. Sen så gick jag hem till mormor och fick mitt hår rakpermanentat. Sen så blev det att chilla i lägenheten.

Måndag
Handelskurs idag på Gustavsvik i Örebro. Den började kl 9 och slutade 4. Och det som man fick lära sig var mest repition för mig för att jag har gått den förut. Sen så blev det att gå runt på stan lite med fia och sen äta på Donkan. När kvällen kom så gick Fia och träna och jag hem till lägenheten och chillade framför tvn. Sen när Fia var klar så kollade vi på Bad Leutnant. En riktig snusk och psykfilm haha :P

Tisdag
Handelskurs igen! Får ju 752 kr/dag när jag deltar i kursen, skit bra ju! :) Men Det blev lite repition idag med. Men jag fick lära mig saker också :) Sen så blev det att relaxa och bada i G-vik. Jätteskönt. Sen så solade jag 2 ggr, men jag tror att jag har bränt upp mig nu. Det känns faktiskt som de. Solade 2 ggr men typ 30 min- 1 timmes mellanrum i 15 min/ gång. Sen så blev det at gå hem till lägenheten.

Min stackars syster hade låst ute sig själv ut lägenheten. Så jag var tvungen att åka till henne och hjälpa henne med att betala Securitas. Dom skulle ha 500 kr!!! Men eftersom hon hade låst in dom i lägenheten, inte tappat bort dom så slapp vi att betala. Skit snällt av dom! :)

Onsdag
Handels kurs idag. Fick lite sovmorgon, så det var skönt :) Vi gjorde inte så mycket på kursen idag, det var några som var bakis efter en hård gårdag, hehe :P Efter kursen så gick jag ut på stan och kollade lite. Sen blev det att bege sig till lägenheten, hämta grejer och gå till bussen och åka till ghn :) Älskling hade överraskat mig med en middag när jag kom hem. Han är så himla snäll och go och underbar! :)

Potatisgratäng, kassler och bea-sås åt vi <3

Sen så blev det att kolla på Killers, med Aston Kutsher och Katerine Highl. En jättebra film! :) Sen så hade paljettklänningn som jag vill ha kommit in igen på nellys hemsida. Så jag beställde den, får se nu ifall den finns på lagret och den kommer :) Men den är ju som dagt dyr, hehe :P

Jag hitta också en klänning på Gina Tricot som jag funderar på att köpa istället för den på hm.

Vad tkr ni?

 

/ a von o



13 okt 10

Onsdag
Tur in till örebro idag med mizz mandy :) Det blev att åka till lgn så fort vi kom in och lämna grejer och sedan åka ut till marieberg. Jag köpte klänningen från hm, och den var 10% rabatt på hela sortimentet, samt så var det ett litet hål i klänningen så jag fick den för 300, alltså 100 kr rabatt :) Sen så la jag till två plagg i min HM beställning:

Jag har letat överallt efter en snygg kappa, och när jag provade den här så satt den perfekt! Jag älskar dig och passformen på mig :) Klänningen är jättesnygg på med, men den var lite stor i storleken. Så ni som funderar på den, ta en mindre storlek :)

På kvällen så gick jag, Fia och Amanda ut på Ritz. Jag invigde mina nya skor och klänningen från hm :) Här är några bilder från kvällen:

Fia och Amanda

Jag och Fia

Jag och Mandy

Jag och Mandy

Jag och Fia

Jag och Fia

Fina Mandy!

Fia och Jag

Fina Fia!

Jag

Torsdag
Idag blev det en kort dag, gick och la mig vid halv 3 så jag gick upp vid 12. Så blev det att fixa sig, packa ihop alla grejer och sedan gå ner till nobel och äta. Sen blev det att gå till bussen och åka till ghn. Ikväll bllir det att ta det lugnt och sen så ska jag och Marcus åka hem till Mange och titta på film och äta gott :)

/ a von o


11 okt 10

Lördag
Det blev att gå ut och festa lite ändå, Anna fyllde ju 18 idag, GRATTIS! :) och det var så kul att träffa alla igen och umgås med dom :) Här är lite bilder från kvällen :)


Cicci, Rebecca & Mari

Cicci, Natta & Jag

Cicci och Jag

Natta & Jag

Emelie & Jag

Montana & Johan

Marcus älskling

Älskling

Jag & Älskling

Anna & Mari

Montana & Natta

Jag och Älskling


Söndag

Jobb på gina idag i marieberg. Så det blev att ta 8 bussen in, sen svänga förbi lägenheten och fixa sig lite. Sen åka ut till marieberg, äta på donkan och därefter jobba 12-18. Jag har även hittat en kjol som jag är sugen på.

Sen så blev det att gå tillbaka till lägenheten, äta en billys pizza och sedan åka med bussen till ghn. När jag kom hem så såg vi "The last airbender", det är en jättebra film tycker jag. Och jag längtar tills 2an kommer! :) Sen så har jag fixat och gjort om min header :)

Måndag
Idag så blir det tvättdag, har ju 5 maskiner att tvätta och bara en tvättmaskin som funkar, inte roligt :/ Sen så blir det att laga mat och förmodligen spela sims ikväll :) Marcus ska ju träna i Örebro ikväll, så han kommer ju inte förrens sent ikväll :(

Tisdag

På dagen blev det lugnt, häng framför datorn och tvn :) Sen vid 3 så åkte jag och Emelie ner och tränade, det blev mest armar. Känner mig helt mör i armarna nu :P Sen så blev det att åka hem till lägenheten och ringa till hm och lägga undan en klänning som jag är supersugen på! :D

Vad tycker ni?

Ikväll blir det att äta skinksås med fullkornspasta och sen hänga framför tvn och datorn och kanske spela lite sims också :)

/ a von o


9 okt 10

Lördag
jag är så himla arg! Tydligen så har jag en spärr på mitt nellykonto som gör att jag inte kan beställa via postförskott! Om Marcus bara kunde ha lånat ut sitt kort, så hade klänningen varit påväg hem till mig nu! Men nej, så dom annulerade min order på klänningen, och nu finns den inte kvar! Så jag måste in på nelly, varje dag, flera gånger om dagen tills jag får den. För jag SKA ha den!

Eftersom dom annulerade ordern så försvann ju mitt presentkort oxå, men jag fick nellypengar istället och det var mycket bättre. Så jag beställde en klänning nu som jag fick av Marcus (Tack älskling) och istället för att den skulle ha kostat 199 så blev den att kosta 99 kr. Vilket fynd! :D


Ikväll blir det inte att jobba som jag skulle ha gjort, osis. För det var så mycket gäster som hade avbokat. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Kan ju inte festa för jag ska ju upp och ta bussen tidigt för jag ska jobba på Gina i Marieberg imorrn, 12-18

/ a von o

8 okt 10

Måndag
Idag så blev det att åka in till örebro med Marcus och hans pappa. Senare på dagen efter jag tagit min vilostund så blev det att färga håret, svart igen :) Sen så blev det att gå ut på stan och kolla massa saker innan jag skulle jobba 16-19.30. Kort och skönt pass :) Sen så blev det att gå hem till lägenheten, försöka att få tag på någon i handels och ta reda på vart kursen håller till imorgon. Jag fick tag på en kille, som ringde till hans ordförande som visste vart vi skulle vara. Så när jag kom hem till ghn så kollade jag upp vart det låg, men det visade sig att vara helt fel ställe imorgon bitti. När jag kom hem så gjorde Marcus toast åt mig och det blev film och mys :) hihi..

Tisdag
Handelskurs på ABF. Mormor kom och hämta mig i ghn, tack och lov. Hade hon inte gjort det, så vet jag inte vad jag hade tagit mig till om jag visste att morgonen skulle gå som den gick. Först och främst så åkte vi till stället jag kolla upp på eniro, men det var helt fel. Så vi åkte över en järnvägen, där vart han sa att det skulle ligga. (Och vi t o m åkte förbi stället, men det hitta vi sen) Så när mormor skulle gå in och fråga på hennes gamla jobb, så ringer Marcus och frågor om ABF kanske är förkortning för Arbetsförmedlingen. Så vi åkte dit och jag frågade, men det stämde inte. Men dom sa att ABF hade en lokal vid polstjärnan. Så vi åkte dit och kollade runt i olika lokaler och frågade, men ingen visste vart det låg. Sen gick jag in på Hällefors bostad och frågade och så sa dom Companiet. Och det var de som dom på björkhaga hade dagt till mormor. Så vi åkte dit och det var rätt, äntligen!
Kursen höll på 9-16 och man fick oxå lite pengar för det, 752 kr. Det var väldigt värt att gå på den där kursen. Fick ju veta att det ingår en hemförsäkring i mitt medlemskap, så jag har alltså betalat 800-1000 kr i onödan för den som jag har nu :P

Jag har förresten fått världens jobbigaste hosta, så jag hosta ju hela tiden under kursen. Usch, tvi och blä! Sen så fort jag kom till ghn igen så la jag mig i sängen och kolla på film resten av kvällen. Jag blev alltså så himla dålig :/ Tur att jag har Marus som gör te åt mig, hihi :)

Onsdag
Idag så var jag inne hela dagen och tog de lugnt så att jag skulle bli frisk och den jävla hostan skulle gå över. Men nu var det mer bara slem som kom, usch. jag hade lite film marathon medans jag väntade på att Marcus skulle komma hem från Örebro :)

Torsdag
In till Örebro idag och fixa lite saker, jag och mina ärenden :) hihi. Men jag hade världens tur idag, lr det har jag nästan alltid när det gäller skor, kläder lr accessoarer ;) Jag har ju letat överallt efter dett par svarta, mocka, kilklack stövletter. Men jag har inte hittat några för ett bra pris :( Men när jag var inne på Bergqvist skor idag så fanns det ETT PAR KVAR i 37! Och dom var fett sköna och snygga och kosta 600 kr. Det må vara lite dyrt, men det är dom billigaste jag har hittat :) Scorett har oxå likadana eller liknande, men dom kostar 700 kr.

Vad tycker ni?



Sen så blev det att testa massa andra skor, för jag har fått värsta skorycket, haha :P Jag vill ha nya skor!!!!! Inte bara kilklackar, utan oxå vanliga skor, typ kängor med kort skaft och så :) Jag har hittat ett par för 1199 kr på scorett, men jag brukar verkligen inte lägga ut så mycket pengar på skor. Men jag gillar dom så himla mycket, så det kanske blir dom ändå :)

Vad tycker ni?



Ikväll så har det varit tv och mys med Marcus :) Han har sån träningsvärk, så han går som en gammal gubbe och haltar, HAHA! Han brukar alltid driva att jag går och talar som en gammal kärring, men icke sa nicke!

Fredag
Jag hållt koll på nellys hemsida varje dag ända sen jag såg en klänning som Kenza hade blivit fotad i och jag blev förälskad i den!


Så när jag var inne idag så fanns den! Men så klart så var den ju dyr, 2319 kr! Haha, men det stunta jag i så jag beställde den! JIPPI :) Detta kommer att vara min nyårsklänning bland annat. I am going to rock this dress! Jag hoppas bara att den passar bra nu med. hade ju också ett presentkort på 100 kr från nelly :)


Vissa kanske kommer undra, "men Amber du ska ju spara pengar till thailandsresan, varför ska du nu lägga ut så mycket för en klänning?" Jo den 18-20 okt så ska jag på en handelskurs och det som är så bra är att man får 752 kr per dag, alltså så kommer jag att få 2250 kr för dom 3 dagarna och det ska betala den största delen för klänningen :) Så jag använder inte pengarna från min lön. ;) Och hur ofta köper jag något dyrt till mig själv, ALDRIG! Fynd är ju liksom mitt andra namn, men även jag förtjänar något dyrt ibland :)

Idag så ska jag och Marcus åka in till Örebro och äta middag och sen gå på bio, "Other guys". Den verkar jätterolig :) Sen så blir det nog bara mys när vi kommer hem sen :)

/ a von o


2 okt 10

Lördag
Jobb på loka idag, 15-24 :) Det gick bra hela kvällen. Sen när jag kom hem så blev det att spela lite sims och sen gå och lägga sig :)

Söndag
Jobb på gina idag på marieberg 12-18. Det gick bra att jobba :) Efter jobbet så blev det att åka till lägenheten och laga mat, sen att åka hem till ghn igen.

Måndag
Jobb på gina idag igen på marieberg :) Så det blev att sätta sig på bussen och åka in till Örebro igen, hehe. Efter jag slutat så blev det att åka in till stan och ta bussen tillbaka till ghn.

Tisdag
Jobb idag på gina igen fast i stan :) Efter jag slutat så gick jag, Anna och Fia gick på en ÖSK match. Sen så åkte vi hem till lägenheten och tittade på film och sen sov.

Onsdag
Jobb på gina i stan 12-18.30 :) Efter jobbet så åkte jag hem med Marcus och hans pappa. Sen så blev det att ta det lugnt på kvällen och mysa :)

Torsdag
Ledig dag igen, jätte skönt :) Så jag städa lägenheten, tvättade och spelade sims :) När marcus kom hem sen så lagade jag pepparbiff, bakad potatis och bea sås :) För vi "firade" våran 3,5 årsdag :)

Fredag
Jobb på gina idag, 12-18.30 på stan :) Efter jobbet så blev det att åka hem till ghn, fixa sen och sen dra upp till hfs till Sander och dricka lite :)

Lördag
Började dagen med att äta en god korvstroganoff som Marcus lagat :) Sen så blev det att jobba på loka 15-02 och hela kvällen gick bra. Det var stressigt att ha så många små bord som kom samtidigt. Sen så kom Marcus och hämta mig, Sabina och Michaela :)

Söndag
Idag blir det att tvätta :) Jag trodde att det skulle bli så bra som alltid när jag tvättar. Men när jag kom dit, cirka 40-45 min efter att tiden hade börjat så var det en annan som tvätta. Man har en timme på sig att börja tvätta, sen får en annan ta över tiden. och då har det här personen tvättat handukar som tar ca 40-45 min. Alltså har den redan börjat på MIN tid. Så jag avslutade och centifigurade. Och jag la in min tvätt. Sen en halvtimma senare ungefär när jag kommer tillbaka, så har den här jäveln tagit ut min tvätt när den inte ens var klar! Så jag tog ut idiotens tvätt när den inte var klar. Så jag ska tillbaka dit snart och ge idioten en riktig jävla utskällning! Nu måste ju jag tvätta om en första tvätten igen! Nu snart så ska jag och Marcus äta hamburgare och mysa hela dagen :)

/ a von o


RSS 2.0