12 dec 09

I onsdags så hade jag skola först fast jag sluta tidigare iaf :) Sen så åkte jag och jessica till statoil på österplan och hämtade ut marcus julklapp :)

Sen vart att springa iväg och klippa sig. Frisören som gick sista året på virginska klippte upp mitt långa löshår och klippte min lugg :) Resultatet blev jättebra, hon gjorde ett jättebra jobb :) Och allt kosta bara 150 kr, ett riktigt fynd :)

Sen så köpte jag även julklappar till marcus systerdotter moa och sen jessica :)

I tordags så hade jag praktik, näst sista dagen :/ Sen när jag slutat så tvättade jag lite :) Sen så blir det att färga håret svart och kolla lite på sex and the city :)

Igår så var det sista praktik dagen, ledsamt :( Men jag fick en present av dom, så himla snälla:)


Sen så köpte jag något till mig själv oxå :)



Sen efter jag slutat så åkte jag hem till min älskling!! Vi åkte upp till hfs och köpte pizza :) Sen vart det mys hela kvällen :)

Idag så blire lite chill på dagen och sen så ska jag jobba 17-23 på loka. Hoppas det går bra, för jag börjar bli sjuk igen :(

Sen så har jag fått en sen födelsedagspresent av fia :)
Och den här ska jag få av jessica på måndag :)

Till veckan så ska jag shoppa lite som jag ska ha med ner till Barcelona :)

/A

8 dec 09

Det vart lite ändrade planer i lördags. Det vart fest ist för en myskväll :P Men jag var inte ute alls länge, längtade hem till min älskling för mycket! <3

I söndags så spenderade jag och marcus hela dagen med alexander och emma :) Vi bakade pepparkakshus :) Det var första gången för mig, men resultatet blev bra :)

Före bilder:




Efter bilder:

Framsida

Baksida

Sidorna

Släden

I måndags så stannade jag hemma från skolan, var lite dålig fortfarande. Har ju en sån jobbig rethosta :/ Men jag gjorde klart naturkunskaphäftet och övade på svenska provet lite granna.

Idag så hade jag svenska B provet, det gick väl hyfsat kommer inte få IG iallafall. Sen efter svenskan så drog jag till mässan och köade för att ta sprutan. Jag köade bara en timme, men mina fötter var isbitar :( Jag fick 2 sprutor, den ena mot svinis och den andra mot säsongsinfluensan.

Sen så hade jag Expo och jag blev klar med mitt fönster :) Så här blev resultatet:



Efter expon så gick jag på stan lite. Köpte spetstyg till min balklänning. Min klänningen kommer nog vara den billigaste i örebro :) Det mörklila tyget kosta 200 kr och spetstyget kosta 10 kr. Sen är det bara blixtlås som fattas, totalsumma för min balklänning blir typ 250 kr ;)

Ikväll blire så klart Ugly Betty och Desperate housewives, love it!! Men nu börjar värken komma i armen, gör så ont när man lyfter den :(

Nu har jag även beställt min älsklings julklapp! :) hihi <3

/ A

5 dec 09

Lördagsmys! :) <3

Hade det jättemysigt igår ikväll, hihi :)

Idag så vaknade jag sent, men det är skönt att sova ut nån gång ibland :) Sen så tar det bara varit chill hela dagen i stort sett :)

Men jag har passat på att handlat från HM när det är så mycket fina saker på rean :)

Underkläder så klart!

Överdelar behövs alltid!

Nu blire bara chill resten av kvällen. Typ mys och film :) Sen så kommer förhoppningsvis anna och tobbe förbi en sväng sen :)

/ A

4 dec 09

Amber är sjuk :/

Igår blev det lugnt. Men det blev ett par nya jeans iaf. Mörka, slitna från Bik bok. Bild kommer sen.

Sen så hyrde jag och fia en film, dumpa honom. Den var faktiskt helt okej. Säger bara att tjejerna i USA är så himla olika från tjejerna i sverige, haha :P

Idag så blev det lugnt på dagen. Städa lite i lägenheten, åt mat och sen åkte jag och fia till min skola och hämtade tygerna som vi ska ha till julmarknaden imorrn.

Nu är jag hemma hos marcus igen över helgen. Det blir film och mys ikväll. Fick även min sena födelsedagspresent av han idag; 3 par bhar, 5 par trosor, ett spets nattlinne och 3 duschgrejer.

Jag ska köpa nya underkläder, det behövs verkligen.




/ A

16 nov 09

V 47
I månad kvar tills jag åker till barcelona!

Idag hade jag en lektion och det var en 2,5 timmes lång naturkunskap. Inte en sån rolig kurs, men det är roligt att diskutera när det är ett ämne man kan nångting om.

Sen så åkte jag upp till stan och skaffade internetbank. När jag kom till lägenheten så blev det att betala bling blinget till mobilen, en del på studentmössan och avgiften till körkortstillståndet :)

Sen så shoppade jag lite på lindex :)

Leggins med skinnrand : 149
Paljett hårband: 39 kr

Sen så åkte jag och syster till marieberg och handlade lite på lagerhaus :)

Tvålpump: 59 kr
Tandsbortshållare: 29 kr

2 runda mattor: 129 kr/st

Toalettrulles hållare: 39 kr

Självhäftande krokar: 19 kr/st

Inhandlat från Panduro:

Väggdekor: 99 kr

Inhandlat från Ikea:

Svarta gardiner: 79 kr

2 lådor: 59 kr

Laptopbord: 149 kr

Sen så pimpade jag mitt iPodfodral och såhär blev resultatet :)

Framsida

Baksida


Nu kommer bilderna från helgen v 46:)



Marcus mamma hade bakat en väldigt god tårta till mig :)


Födelsedagsbarnet skär första biten :)

Fick en parfym av marcus föräldrar :)

Sen så fick jag en hälsning av min marcus :)

Han är så go :)

Blivande 18 åringen :)

Efter middagen :)

Påväg till frimis :)

V 48
Nu var det ett tag sen jag bloggade men det har hänt ganska mycket :)

Förra veckan så var det en vanlig skol vecka. Sen så hade vi öppet hus i skolan. Det var inte så många som handlade av oss, bara dom i vår klass typ och en lärare.

Våra pimpade namnskyltar :)


Vår monter

Sen på fredagen så fick jag mitt egna säljnummer på gina!!! :) Så det betyder att jag börja få min fot längre in :) Sen så frågade dom om jag kunde jobba i vinter och att dom skulle kolla upp schemat :)

I helgen så blev det lugnt i fredags och i lördags blev det party. Men jag vart så full så jag kommer inte ihåg så mycket, bara att jag inte kunde gå rakt, mådde grymt dåligt och att min mormor var grymt rädd för det tillståndet jag var i. Jag kan säga så såhär, jag har aldrig vart så full i mitt liv, det spårade ut totalt!!!

Här är lite bilder:

Jag, jessica, cicci & malin

Jag, malin & isa

Jag & isa

Sanna & evelina

Evelina & malin

Anna & Malin

evelina & malin

Jag

Sen i söndags så blev det lugnt, var ju såklart bakis som fan. Sen så har jag beställt nytt svart löshår från taj mahal. Det är 60 cm lång och är typ 1 m bed träns. Men det blev att kosta 859 kr, dyrt.

Skolvecka nu, inte mycket som händer. Som vanligt i mitt tråkiga liv. Jag har verkligen inget liv; det består bara av att vara i skolan, komma hem till lägenheten, inte göra ett skit och sen sova. Sen nästa morgon så är det upp igen till skolan.

Men en sak som jag ser fram emot är helgen. För på fredag så ska jag ut med fia och sen kanske evelina och sanna om dom kommer. Och på lördag så ska jag spendera hela lördagen med moa :) Det kommer nog bli middag och bio typ :) Så himla mysigt!!! :)

v 48

Hade det jätte mysigt i helgen :)

I torsdags så hade jag praktik i 8 timmar och sen så stannade jag kvar och jobbade i 1,5 timma.

Sen på fredagen så hade jag praktik och efter de så kom jag till lägenheten och då var fia, amanda och josefin där och fixade sig. Sen blev det att fixa sig med och sen gick vi till donkan och åt lite. Efter de så gick vi hem till amandas kompis david och för festade. Sen så gick vi till frimis och började att ha kul :) Men det gick utför för mig för jag vart full som jag hade planerat att jag inte skulle bli.

Amanda, fia & jag

Lördag morgon, usch fy fan. Bakis så klart och jag skulle iväg och jobba på gina i 9 timmar på en lönelördag. Det gick bra och jag klarade av det, fattar inte hur jag gör det egentligen. Sen när jag kom hem, helt slut så blav det att fixa sig för moa och fia hade bokat bord på jensen och efter de så skulle vi se luftslottet som sprängdes.

Hela kvällen var mysig, förutom att vi fick jättedålig service :/ Och filmen var faktiskt helt okej. Sen så gick vi hem till lägenheten och sov.

På söndagen så städade jag lite i lägenheten och tog de lugnt i lägenheten. Sen så åkte jag till ghn och var med marcus. Han beställde underkläder åt mig från hm i en sen födelsedagspresent.

v 49

Jag var sjuk i måndags, usch säger jag bara. Men jag blev klar med historia iaf. Bra skönt. Sen så blev det att vara inne och chilla hela dagen.

Sen sen pimpade jag min mobil och kamera oxå :)

Kameran

Mobilen


På tisdagen så var jag i skolan. Hände inte så mycket intressant faktiskt. Sen så gick jag på stan med moa i typ 4 timmar, haha :P Sen så blev det att kolla på ugly betty och desperate housewives :)

Igår så åkte jag till stockholm med klassen. Var faktiskt inte så kul när jag var sjuk och hittade typ ingenting :/
Men en intressant sak såg vi vid slottet :)



Idag så mår jag skit dåligt så det blev ingen praktik den här veckan :/ Världens jävla hosta! Har bra lust att skära av mig halsen, för det är så himla jobbigt.

Så idag ska jag bara ta det lugnt och gå till apoketet och köpa så mycket som möjligt så att hostan går över.

/ A


RSS 2.0