Mina första cupcakes!


Jag följde standard receptet på Leilas bakbok "piece of cake" och så här blev resultatet. Dom blev goda och riktigt söta, en riktigt enerigkick! Men jag ska allt få till så fina cupcakes nästa gång! Måste säga att jag trodde att frostingen skulle bli mer stående, som såhär t.ex


ÖVNING GER FÄRDIGHET!


29 maj 12

Hej!
Ett litet uppehåll igen, inte bra där Amber. Men men, olika saker har hänt under den tiden. Jag har fått sommarjobb på Gina Tricot!!!! Och både på stan och på Marieberg :) Ska bli skönt att tjäna pengar denna sommar emot förra fattiga sommaren då jag jobba 3 dagar på hela sommaren!! :O Men dom kommer att kosta och jobba, måste ha mer och nya kläder! Har inte tillräckligt med kläder när man ska jobba flera dagar i rad.

I fredags så hade jag affärsjuridik tentan och gud så nervös jag var, för jag trodde verkligen inte att jag skulle klara den :/ Men jag fick resultatet igår och jag fick VG, 47 av 50 poäng wiihhiiii!!!! Sedan så jobbade jag hela helgen på gina, jobbigt men det gick bra :) Så nu är jag ledig i 3 månader från skolan, både bra och mindre bra! Kommer sakna att träffa mina kära tjejor varje dag :)

Nu är det inte långt kvar till min mamma kommer till Sverige, på lördag för att vara exakt :) Och så kommer hon att vara här i en månad typ :) Och hon har med massa smått och gott till mig, wiee :) Jag och marcus åker in på fredagen, går på bio och sover kvar hos min syster. Sen så plockar vi upp mamma på lördag och åker hem :)

Sedan så har jag suttit och kollat efter lösningar till våran Walk in closet jättelänge och har hittat den billigaste tror jag. Totalt så kommer det att kosta ungefär 3600. Men då är det massa bra saker inräkat, dom t.ex 2 st garderobsstommar som är 100x210cm. Vi kommer att ha 5 garderober utan dörrar varav 3 av dom är mina, haha :P Men när man är tjej så behöver man mycket klädutrymme ;) Om en månad så kommer alla delar att vara köpta och uppsatta förmodlingsvis, LÄNGTAR!



Pyssel

Kan börja med att säga att det inte är jag som syr om, det är min grymma mormor :) För jag kan verkligen inte sy, haha.
Pyssel 1

Detta är en vanlig jeans jacka från HM. Och det som har alltid stört mig är att det är aldrig fickor på dom och man måste ha allt viktigt så otillgängligt i väskan som mobil, nycklar, läppglans m.m. Så min mormor har sytt fast två innefickor. Det är ju inte snyggt, men praktiskt! Sen så kommer ju ingen annan att se det för fickorna skyms hela tiden. Ett jättebra tips!


Pyssel 2

Före

Efter


Här är som sagt klänning jag köpte på tradera som jag tyckte ser ut som en tantkläning. Men det blommiga mönstret är ju såå fint och somrigt. Så mormor sydde om klänningen till en kjol där hon sprättade eller klippte bort överdelen och sen satt i en ny resår. Jättenöjd och kjolen kommer användas ofta på alla varma dagar i sommar. Och är ett basplagg som jag nu kommer ha med mig dom gånger jag åker utomlands. Så det går att piffa upp kläder, men man måste ha ett öga för sånt.


Nytt i garderoben

Svart canada goose väst från Tradera: 310 kr


Kristen Highwaist LT blue från Gina Tricot: 499


 

 

Kristen highwaist Coated från Gina Tricot: 499

Dessa snyggingar fick jag av Marcus för han vill att jag ska ha skinnbyxor men det fick bli en typ :)

Bruna gladiator sandlar från Ellos: 249 kr

Svarta gladiator sandaler från Ellos: 249 kr

När det gäller kläder och skor så är jag väldigt kräsen av mig, för jag hittar oftast inget som duger åt mig :P Men jag har alltid letat efter ett par bra och snygga gladiator sandaler som jag vill bo i under sommaren! Och nu kan jag ha hittat dom. Det som återstår och se är hur som sitter på mina fötter. Jag gillar när dom är strilrena, inte en massa blandade remmar och typ stenar och så. Jag vill helst bara att det ska vara mycket remmar och så klart dragkedja i hälen så att dom är lätta att ta på och av. Och jag tycker att sulan ser så himla skön ut, som birkenstock sulor ungefär. Och det är ju ett jättebra pris, brukar väl annars ligga på 400 kr paret.

 

Blommig klänning från HM trend köpt på tradera: 80 kr

Denna klänning ska jag fixa om. För den både ser ju ut som en tantklänning på galgen som på kroppen. Så den ska bli en kjol :) Eftersom det redan är ett resårband i midjan så behövs överdelen bara sprättas bort och sen sy in resårbandet lite. Sen så har jag en jättefin blommig kjol i sommar!

 

Vit transparant blus från Gina Tricot: 99 kr

Gina Tricot: 99 kr

Gina Tricot: 50 kr

Gina Tricot: 199 kr

Gina Tricot: 149 kr

Gina Tricot: 199 kr

Vila: 249 kr

Nelly Trend: 499 kr

Så jäkla snygga skor!!! Jag har tänkt på att köpa loafers, varför inte göra det med nitar på? :)

Chapnlle: 299 kr

Jag har alltid velat haft lila kilklackar och nu har jag hittat för en billig peng :) Men det som återstår och se är hurvida dom passar på mina fötter, HOPPAS!

Zalando: 159 kr/st

Jag hitta en ny sida idag från en blogg och det verkar som en bra sida med stort utbud av olika märken och så är det gratis frakt & retur som aldrig är fel :) Och bas fodralklänningar är något som jag behöver, speciellt till min gröna army väst från Gina tricot.

 



9 maj 12

6 maj
Ännu mer sjukling :( Usch usch. Men jag åkte upp till mormor för att hämta mina levis short som hon sytt ut och dom blev bra, inga fett valkar längre :) Och man tänkter inte så mkt på det som hon har sytt ut. Sen så blev det en fortsatt Pretty little liars marathon, ligger ju efter några avsnitt :P


7 maj
Åkte till skolan idag, men det borde jag inte ha gjort. För jag fick springa till toan stup i kvarten och snyta mig :( Sen när jag kom hem så blev jag sämre och låg och titta på serier resten av dagen och kvällen. Men jag hade energin och fixa mina skor. Och det kan bli inspiration för er som inte vågar. Det är alltså Edith Nelly shoes jag har gjort om. Jag tycker att dom är så himla mycket snyggare utan banden! :) Före:

Efter:


8 maj
Stannade hemma idag och vilade upp mig. Riktigt skönt var det och är på bättringsvägen nu. Serier och filmer på dagen och bara ta det lugnt :) På kvällen så blev det ju såklart efterlängtade Desperate housewives och GCB. Tänk att det bara är 3 eller 4 avsnitt kvar av Desperate housewives, sen inget mer NÅNSIN! :(

9 maj
Stannade hemma idag med och nu känner jag att jag börjar bli frisk. Jag ska försöka att läsa kurslitteraturen och skriva så mycket jag kan. För att läsa hela boken kommer att behövas för denna kurs. Fy fan att öva till tentan sen :/ Sen så ska jag försöka att rensa lite ur garderoben och lägga ut på tradera så jag kan tjäna lite pengar ;)



5 maj 12

3 maj
Skola igen då. Addärsjuridik är så himla mkt information att ta in och att plugga till tentan kommer att suga!!!! Men efter skolan så solade jag, Jennie och Amanda i solen. Såklart så fick dom färg men jag kan inte se nån skillnad på mig :( sen när jag kom hem så hade mina levisshorts kommit. Dom var alldeles för långa så jag började såklart att klippa dom. Men dom var för tajta i låren såklart, GAAAAHHHH!!!! Men det blev ju tyg över, så mormor får sy ut dom. Inte världens snyggaste, men hellre det än fettvalkar!!
4 maj
Fredag redan! Redan trött på informationsflödet, jag får panik när jag får sitta hela lektionen och bara skriva! Efter skolan så åkte jag. Jennies sista del till paketet hade kommit, så det blev att slå in det :) sedan så blev det att åka till loka och jobba 16-00.
5 maj
Jag börjar bli sjuk, eller är sjuk :( jag är jättetjock i halsen och hostar! Idag så blir det att ta det lugnt och vila på dagen och sen jobba ikväll 17-01 om jag inte har blivit sämre!


2 maj 12

27 april
Sista dagen på praktiken! Det blev att plocka ihop mina saker och sen göra iordning fika för personalen. Jag fick gå iväg 10 och det var skönt :) sen åka iväg till linde och fylla i mina tatueringar. Efter jag var klar så åkte jag hem. Och tog det lugnt ett tag innan jag åkte iväg och jobba 17-01.

28 april
Först chill på dagen och sedan iväg och jobba 16-00.

29 april
Barnvakt hela dagen åt Moa och Nea! Först så var vi hemma hos "svärföräldrarna och åt grillat. Sedan så gick vi hem och svängde även förbi lekparken en stund. På kvällen så blev det chips och mys :)

30 april
Valborg idag och en ledig dag. På morgonen så blev det att lämna av Nea på skolan och Moa på en lekträff. Sen så blev det att göra lite hemmafru sysslor. Vika tvätt, hänga tvätt, laga byxor, stryka skjortor, plocka lite och tömma diskmaskinen. Sen såklart locka mitt löshår för kvällens aktivitet. På kvällen blev det grillning och en liten fest i huset :)

1 maj
Städning och plockning efter festen, gud så mycket flaskor och burkar! Men det blev också 43 kr i pant ;) på kvällen så kom Emelie, Jennie, Malin S och Malin G förbi och vi grillade, drack vin, spelade våghals och hade det jättetrevligt :)

2 maj
Första dagen i skolan med en ny kurs, affärsjuridik. Denna kurs kommer att bli jobbig för att det är så mycket information att ta in. Efter skolan så köpte jag och Jennie med oss mat från Saigon och åt det hemma hos henne, ute i det fina och varma vädret :) sedan när jag kom hem så hade det kommit lite saker till telefonen i posten, wiieee :) psstt, jag har beställt ett par svarta hunter stövlar nu med. Men jag kommer nog få ett lite bidrag från mammi med :D



RSS 2.0