Presenter till mig själv

Jag är så stolt över mig själv att jag klarade körkortet! Så klart att det ska belönas med presenter :) en personlig nyckelring som är köpt av creativethingsbyerika och en louis vuitton cles epi som jag kan knäppa fast på bilnyckeln och förvarar körkortet och bankkortet i :) 

Nyckelring från creativethingsbyerika
Louis vuitton cles epi red


Travel in orange

Inför floridaresan i sommar så behövde jag en ny resväska och färgen fick bli orange :) som tur hitta jag en stor resväska som är i hård plast hos rusta, och den kostar endast 399 på rean! 

När jag läste måtten för den stora resväskan blev jag osäker att den inte skulle klara den internationella standardstorleken 158 cm. Men den är lite mindre än det som står, så den klarar det! :)

Sedan behövde jag även en carry on handväska, som även skulle fungera som strandväska och träningsväska. Den hittade jag på ikea med en jättefin orange färgkombo och kostade endast 59 kr :D. Passade även på att byta ut dragskon mot en dragkedja, så att det skulle bli säkrare. 

Stor resväska från rusta

Strandväska/ carry on väska från ikea






Körkort

JAG HAR TAGIT KÖRKÖRT!! Jag höll på i 2,5 månad och övningskörde nästan varje dag. Mitt körkort blev att kosta ca 9000 kr. 



Då ingick: 
* Ansökningsavgift tillstånd: 220
* Synundersökning: 100
* Handledarkurs: 300
* Böcker: 475
* Övningskörskylt: 80
* Körkortstester: 600
* 3 Körlektioner kga: 1905
* 3 körlektioner fstad + riskettan: 1900
* Risktvåan/halkan karlstad: 2000
* Uppkörning: 800
* Lån av uppkörningsbil: 400
* Uppskrivning: 325
* Tillverkning av körkort: 150
* Foto körkort: 80

Äntligen frihet och kunna ta mig själv vart jag vill :D Plus att pendlingen till jobbet blir mycket smidigare och tidssparande!

Florida i sommar!!!

Ett tag sen bokade vi äntligen resan till Fort Lauderdale, Florida!!!! :D det kommer bli perfekt att avsluta en jobbsommar med 12 dagars semester innan skolan börjar sen igen :) 




Nytt maj



Theresa linneskjorta från Gina Tricot

Färgglada shorts från Lindex




RSS 2.0