Shopping!

Ännu lite seg med bloggandet, hehe ;P

Torsdag
Det gick bra hos tandläkarn, inga hål bara tandsten. Sen fick jag tiid hos en tandläkare i september som ska fixa tandställning åt mig. Åkte ut till sången efter och träffa typ moa, saga. Sen cyklade jag hem för marcus skulle hämta mig och vi skulle  åka hem. Sen vart det fix på en gång, sen upp till evelina igen. Fick dessutom mina bodys som mormor hade köpt :)

Från Gina tricot

Sen åkte jag till eve och hon, jag och amanda satt och spelade spel, åt gott, drack lite :) Sen kom fia och vi fortsatte sen så gjorde vi också charader :) Vi typ 11 så drog vi ut till sången och träffa massa folk där. Vart dock för mycket "dricka" för mig, haha :P Det blev nakenbad också. Sen efter ett par timmar så drog vi hem till moa på "efterfest". Där vart det också badning, fast i badkaret. Kom hem till marcus kl halv 3 typ.

Fredag
Åka upp till fia och sen åka ut till sången, som vanligt haha ;P Sen vid 4 typ så kom mormor och hämtade mig, fia och moa. Vi åkte hem till mig, hämtade kläder, duschade sen åkte upp till fia och fixade oss. Sen vid typ halv 7 så åkte vi ut till amandas sommarstuga, riktigt mysigt :)

Linn, fia, jag, sofia & jessica                                                                              Sug kort

Jag skulle upp och jobba kl 11-17 nästa dag så jag drog hem hemåt vid 1 typ :)

Lördag
Vaknade upp bakis som ett jävla as och skulle till jobbet, jag valde att gå upp till vildmarkskrogen för att försöka bli att må lite bättre men det stämde ju ej. Så jag mådde dåligt hela dagen och drack nog ett par liter vatten. PÅ kvällen så skulle jag vara barnvakt, lika trevligt som alltid.

Söndag
Vart inte mycket timma att sova. Skulle vara på hår och nu kl 8 30 för att fixa hår och smink för modevisningen. Det tog typ 1,5-2 timmar. När jag var klar så gick jag hem till mormor, böt kläder och sen kom marcus och hämtade mig. När vi kom hem till han så installerade jag sims 2 och började spela det :)

                                               Jag och marcus <3

Sen så skjutsade marcus upp mig igen för vi skulle ha genrep och så :) Så här såg jag ut:

                                                         Grymt fränt! :)

Sjävla visningen gick väl bra, grymt pinsamt när publiken satt så nära :P

Måndag
Åker upp till sången med fia ganska tidigt på dan, och ligger och steker hela dagen typ. Vid halv 5, 5 så cyklar vi tebax för att käka på grillen. Sen åker jag hem och börjar fixar mig. Sen så drar jag till cicci och då är cicci, eve, anna, fanny där :) Sen typ 1 timme senare så kommer andra anna dit :) Deras pappa skjutsar ut oss till sången där buster och marcus är så vi sitter där ute och har det mysigt och brottas med myggen ;P Sen kommer tobbe x 2, robin och bjuren ut och hälsar på :) Efter 11 så drar vi hem till eve och anna och spelar lite oseriös volleyboll :)
              
                 cicci                                              anna                                         eve
Idag
Åker in till örebro med cicci och eve, Vart lite smått och gott :)

Allt var på rean förutom hårspännena med blommor :)

Och sen har jag beställt lite annat med :)


Ikväll blire väl ut till kaffesumpen och spela volleyboll och kanske grilla :)
Jobba imorrn 11-15.

puss puss


Solen skiner!

Den här veckan har varit wünderbar! Solen har skinit hela tiden! Jag har inte kunnit bloggat nått för att jag har sovit hos saga :)

Måndag
Packar lite kläder för ska ju sova hos saga i 2 dagar. Träffar henne på bussen upp till henne, sen så går jag och fia och äter glass nere på Dg, upp till HBH senare för att äta mera, sen drar vi hem till saga och kollar på film och myser med ostbågar ;)

Tisdag
Börjar dagen med att jobba 4 timmar, fullt ös. Sen kommer saga och möter mig och vi drar hem till henne och jocke för att städa. Sen åker vi ut till sången för att sola lite, men solen gick i moln hela tiden :/ När vi är på samhället och jag gör en egen fotlänk som jag sedan köper så kommer saga på att hon glömde mobilen ute i sången, yikes! :/ Men vi hade tur så hade forsens lillebror hand om den, saga gav han 100 kr hittelön. Hon är så snäll  :) Sen så var vi ute och gled lite med cyklarna, träffa amanda S och sen moa :) Sen träffade vi också Ahmed, som var år och dar sen. :P Sen åkte vi hem till saga och titta på 2 filmer :)

Idag
Fick min klänning idag också, var faktiskt lite kort. Jag, saga, mari och fia åkte ut till sången nästan precis när vi vakna och låg ute och pressa med kokos- och morotsolja ;P Sen kommer moa ut och joinar oss :) Sen vid halv 2 så åkte jag hem för jag skulle fixa mig lite innan jobbet. Så blev det att jobba 4,5 timme . Nu ska jag bara chilla och mysa lite med älskling som jag har saknat, hihi :)

Fick lite färg ändå :)

Tandläkarn imorrn sen blir grilla och dricka med brudsen ;) <3

puss puss


Söndagsmys

Söndag mys, alltid mysigt att bara ta det lugnt.

Nu sitter jag och kollar på Ugly betty, Wilhelmina, Daniel och Claire försöker rädda meade publications. Och Betty och hennes familj håller på att förlora deras hus, men Ignacio var med i en TV show som han inte vann, men sålde receptet till sin motståndare för 10 000 dollar och fick ett jobb på hans krog. Samt så fick Betty reda på att det var Matt som skickat en hemlig check och att hans föräldrar är väldigt förmögna. Daniel och molly är tsm igen och ska bekämpa hennes cancer tsm. Betty och Matt är nu tsm, även fast han är rik.
Slutet gott, allting gott.

Nu börjar desperate housewives, shit vad spännande det ska bli. Är dock fortfarande arg för att det slutar över somarn :/
Åh, jag blir så arg på Dave, han förstör ju för alla! Att han tänker döda lilla MJ :( Och orson då, först gör han så att Edie dör, och nu så hotar han Bree att fortfarande vara gift med honom. Hoppas att hon verkligen kan skilja sig. Och Jag tror att MIke bara gifter sig för att Susan skulle göra det, på tanke när dom talade om det förut och då ville han inte. Jag tror att han fortfarande älskar Susan, dom har ju gått igenom så mycket. Och jag är glad att Katherine tog bandet som Dave gav till mike, och att hon råkade komma emot det när hon skulle ta upp sin plånbok och att mike hörde daves röst. NU är det äntligen nån mer som vet sanningen och att han har ringt polisen och sagt det till Susan. Rätt åt Dave att han sitter på mental sjukhus nu, det behöver han verkligen. Det är faktiskt lite hans fel, han valde jobbet över "sina flickor". Men det visar sig att dave inte är så kallhjärtad. Då han bad MJ gå ut ur bilen och att Mike klarade sig. Men alla vet ju att det var susan Mike gifte sig med igen, även att dom fixar ett sånt dåligt avslut. Men såg man när dom kysstes och höll om varann som en familj igen.

Nu har ju Bree fått lite action ;) Hon har ju bara hållt sig till eleganta män, Karl är ju något extra. Märkte man ju när hon inte kunde behärska sig, hehe ;)

Jag hitta en klänning idag på Style by stars

Älsk ska köpa den till mig, han är så snäll :) Men jag förtjänar nått fint från han,så mycket han har spelat på sista tiden :(

puss puss


Helg

Igår hade jag riktigt kul :) Har snott lite bilder från amanda :)

Mina fina girls! <3

Först gå upp vid 12 för att sova ut efter i torsdag, sen målad jag naglarna, nopprade marcus och tobbes ögonbryn, färgade johan och robins hår, sen fixade mig under tiden :)

Men jag hade glömt bort att bussarna körde på helg trafik så mormor fick komma och hämta mig. Sen drog vi till statoil där jag köpte en stor mos meny, bra gött :) Sen drog vi till eve S på för fest, massa lammkött vare där, haha ;P

Sen vid halv 12 så drog vi ut till by stugan, massa folk vare där. Var där till 2, hade riktigt kul, dansade och drack :) Sen stod jag oxå uppe på en bänk och körde dirty dancing ;)

Idag på jobbet så gick det jättebra för första dagen på ett år :) Lärde mig det nya kassasystemet på en gång och jag spillde inte ut några drickor :) Nästa gång blir på tisdag :) Men jag längtar bara tills i augusti när jag får min lön! :) då blire shopping kan jag säga, lr en utomlandsresa kanske? ;)

Efter jobbet så kom älsk och hämta mig så åkte vi tills han farmor och han åt mat och sen fikade, mums mums :)
Nu ska vi kolla på tomb rider med angelina jolie och mysa :)

puss puss

Glad midsommar!

Glad midsommar på er! :)



Nu ska jag laga mat, kok korv och mos:P hihi orkar inte göra nått annat. Sen blire fix i typ 1-2 timmar. Sen ska vi till eve S på för fest sen dra till ritzman och ha det mysigt :)

Men det för inte bli för mycket av det goda för imorrn ska jag jobba 12-18 :)

puss puss

Torsdagsmys

Idag har jag åkt upp och hämtat min klänning efter några justeringar som mormor har gjort. Sen drog jag och älsk in och kollade på terminator och åt på donkan. Jag kan säga att filmen var sevärd även om det inte är en film för en girly girl. Hoppas det kommer en 2a för den var verkligen bra, och christian bale är het ;)

Hitta lite nytt smått och gott :)



En timme efter att vi kom hem så får jag ett sms om jag vill vara med på en för fest för imorrn av anniz :) Så jag sätter på mig kläder och drar till tobbi och då är han, johan, robin S, marcus H, sander, akki, stange, robin A, john, anna och eve där :) Jag vart kvar där i typ 3 timmar och sen gå hem till älsk igen för att sova :)

Imorrn blire fest, tagga :)

puss puss

15 juni 09

Nu ska jag berätta lite om helgen :)

Torsdag
Följde med min syster på hennes avslutningsmiddag. Började kvällen med deras vårshow, sen mingel och sen middag :)
Jessicas och hennes kavaljer.

Fredag
Började med att åka och kolla på fias student :)

Väldigt fin och så söt på bilden :)


Sen på kvällen så drog jag och min syster hem till Eve på fest , det var riktigt kul:)
Natta, eve, jag & Danne :)

Lördag
Tog det lugnt hela dagen och sen så var jag barnvakt på kvällen :)

Söndag
Åkte hem till fia och åt smörgåstårta och vanlig tårta :)

Fia och Mari :)                                                         Ludde var så söt med sin rosett :)

Idag
Börjar dagen med att köpa en ny klänning som jag ska ha på midsommar :)
Extrapris på Style by stars :)

puss puss

11 juni 09

Fy fan vilken natt jag har haft. Men då menar jag inte på det sättet. Hela veckan har jag varit lite förkyld, men igår natt kom allt på en gång. Snorig, ont i halsen och ont när jag hosta, hes. Jag har då inte fått många timmars sömn. :/

Så hela dagen ska jag bara ta de lugnt och inte anstränga mig, så det blir ingen promenad idag :( För ikväll ska jag på min systers avslutningmiddag, det ska nog bli trevligt :) 

När jag gick in på gina tricot idag så hitta jag såklart nått som jag vill ha :)

 

Imorrn så ska jag, saga & jocke åka och kolla på fia när hon tar studenten :)
Sen blire party :)

TAGGAD!
puss puss

Helg!

Fredag
Dagen började med att åka upp och kolla på studenterna. Det träligaste var att det var så fult väder, stackars studenterna.
Sen resten av dagen så var det att stressa. Fixa pengar från alla som skulle ha biljetter, köpa biljetterna, göra iordning moas lägenhet, och sen fixa sig för kvällen. Så här såg jag ut:


Kvällen blev väldigt lyckad må jag säga :)

Lördag
Tog de lugnt hela dagen typ, var ju bakis och så ;P Sen så lekte jag med fanny mot kvällen, det blev film, chips och mys :)
Riktigt trevligt att vara med henne igen.

Söndag
Åkte ut till golfbanan och gick 9 hål, det var inte alls kul när det skulle regna på oss. Sen åt vi fet mat på grillen, grymt gött :) Resten av kvällen så ska vi titta på Meet Dave och äta chips & godis :)

Hitta skor på nelly, vill ha! 

Colours SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM The One SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM  Christie SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Alla är billiga också! :D
puss puss

Sommarlov!

Lessen att jag inte har skrivit på ett tag, har haft så mycket och göra typ ;P

Den 28 maj så åkte HNDL07 klassen ut till blankhult och sov över, riktigt kul :) Speciellt när det förde klassen närmare.
Den 29 maj så fyllde cicci år så hon hade fest hemma hos sig, riktigt trevligt.
Den 30 maj så var jag barnvakt.
Det var ju så fint väder hela den helgen så jag låg ute och stekte :)


Den 2 juni så åkte ja ut till marieberg, Vart lite nya kläder :)


Leopard mönstrad Tunika från Gina Tricot
Guldiga Örhängen från Gina tricot
Svarta slitna jeans från Gina Tricot


Klänningar från Gina tricot

Flerfärgad tunika från Gina tricot
Turkosa örhängen från H&M
Svart kuvertväska från H&M


Igår slutade jag skolan, skönt! Vi åkte ut till universitetet en stund och spelade kubb. Sen blev det tillbaka till skolan och baka tårtor till klassen.

Sen skulle  vi till aulan för underhållning och stipendium utdelning. Jag fick tyvärr inget, men jag är lättad för det är så pinsamt att gå upp på scen.


Sen kom jag med till min sötis, har saknat han så! 
 
Idag så ska jag först gå ut på en långpromenad, sen ska jag åka upp till hfs så att mormor kan sy in mina nya jeans, var lite stora i benen faktiskt. Sen ska jag träffa fia som har köpt med en limpa åt mig från turkiet :)
Beställde lite saker från hm då :)



Puss puss


RSS 2.0