25 års kalas

Igår fyllde min älskling, Marcus 25 år
Så idag hade vi kalas och jag bakade tårta och kladdkakemuffins, mums :)


 


Cupcakes for dummies

På ica så finns det en förpackning med färdigblandad smet och frosting för cupcakes. Det enda man måste tillsätta är smör och vatten. Plus så får man med formar och strössel. Det är verkligen cupcakes for dummies :)
 
 

 

Tradera

Jag bara älskar tradera! Hittar så himla mycket bra där som är billigt, like it :) Jag är mest nöjd med den översta, så himla fin och passar perfekt till mina mörklila kilklackar!! 

55 kr

49 kr

86 kr

291 kr

200 kr

 


 


Nytt

 Lite nytt i garderoben! 
 
 
Gina Tricot: 149 kr
 
 
 
 
Gina Tricot: 499 kr
Älskar kristen highwaist jeansen! Med dessa så har jag 8 par haha! ;)
 
Gina Tricot: 149 kr
 
 
 
Gina Tricot: 199 kr
 


 
 

SKA KÖPA

Nu längtar jag som fan till lön, för då ska denna shopper bli min!!!!! Och så ska jag säga till Marcus att jag vill ha den i julklapp och så blir det nog ;) fick ju skinnjackan typ 2 månader innan jag fyller år, så då kan jag väl få väskan innan med hihi :) 
Zara: 1149 kr
 

 

Tentavecka

Nu har tentaveckan börjat! Och jag har spenderat dag 1 med att läsa klart de kapitel som skulle läsas, skrivit rent mina anteckningar och skrivit ut dom, skrivit ett frågehäfte och sen skrivit ut det. PUST! På fredag runt halv 11 så är det över, längtar :)


 


Födelsedagspresent

Halva denna fleecetröja kommer jag att få av Marcus föräldrar i födelsedagspresent, så snälla. :) Och tröjan är såå skön!

Sportamore: 1200 kr


 


Min älskade mac < 3

Pysslat lite med rosa självhäftande rhinestones :)


 


Cupcakes

Jag köpte en förpackning med 16 st minicupcakesformar och en liten receptbok från lagerhaus för 99 kr. Så jag har bakat banancupcakes med chokladfrosting. Och äntligen blev frostingen bra! 


Thailand

Bokat thailandsresa nu! 20 februari till 20 mars. Längtar så himla mycket till värmen efter en dåligtväderistortsettvarjedag och jobb sommar! Det kommer bli jag, Marcus, hans föräldrar och bror som åker ner :) Vi ska åka direktflyg ner och hem, såå himla skönt och så fick vi resan billigt 5800/ person!!!!!! 


 


Självhäftande rosa rhinestones

Jag har fyndat på bling bling!! På PY hobby fick jag 195 st för 12 kr. Så jag köpte 5 pkt ljusrosa, 1 pkt silver och 3 pkt mörkrosa plus så hade dom jättebillig frakt! Nu ska jag bara hitta lite och blinga, min rosa träningsipod kanske :D 
 
 
 
 


Mitt hår


 


Hushållsartiklar

Har uppgraderat lite hemma. Känner att jag är trött på att se en BLÅ kaffebryggare hemma. Och behöver mer motor i elvispen mot den jag har/hade som kommer typ från 50 talet :P Och en ny micro för den vi har nu suger! Det finns ett samband mellan märket, för helst vill jag ha Obh Nordica på alla hushållsartiklar :)

Inwarehouse: 299 kr

 

Tretti: 290 kr

Netonnet: 995 kr

 


 


RSS 2.0