29 april 10

Onsdag
Gjorde inte så mycket idag faktiskt. Först var i skolan och förberedde inför wucen och så. Sedan så var det att åka hem till lägenheten och träffa min bebis, hihi :)

Kärlek <3

Sedan så åkte vi hem till ghn för Marcus börjar och jobba på torsdag :( Så hädan efter så kommer inte jag att träffa min bebis lika mycket, ska bli riktigt tråkigt!

Torsdag

Idag så hade jag engelska nationella, speaking. Det gick bra för min engelska lärare sa att jag hade ett brett ordförråd. Och det är ju sant :) The English language in running threw my vains ;) Då slutade jag tidigt så jag åkte till ghn igen, saknade ju min bebis.

Fredag

Det blev att förbereda inför WUCEN och sen testa det på ettorna. Och det gick bra förutom frågesporten som jag ansvar över. Men det fixade jag efteråt :) Efter det så blev det att gå på stan med Moa. Hade ju fått lön :) Jag hittade iaf en kofta, ett par skor, örhängen och hårnålar med blommor :)

H&M 149 kr

H&M 50 kr

Gina Tricot 15 kr

Gina Tricot 19 kr

Sedan så blev det att åka ut till marieberg där jag köpte ett var svarta jeansleggins och en blommig blus :)

Cubus 20 kr

Efter det så åkte vi tebax till stan för vi skulle gå på bio, en galen natt :) Den var riktigt kul, rekommenderar den. Efter bion så åkte vi hem till ghn och jag somnade på en gång som jag lagt mig i soffan. Helt slut var jag!

Lördag

Det blev lugnt hela dagen. Det bästa med lördagen var at vi grillade och det blev så JÄVLA gott! :) Det värsta var att det stank vitlök varje gång jag rapade. Jag, Marcus Och Marcus H delade på en grillraket, klyftpotatis, majskolvar, marinerade vitlöksklyftor, vitlöksbröd och beanaisesås med chili i :)

På kvällen sen så kom Cicci, Kim, Jessica och Evelina och vi satt och drack och hade det jätte trevligt :)

Söndag

Lugn dag igen, bra skönt att bara ta de lugnt och inte behöva stressa över något. Började plugga på religionen så att jag skulle bli klar med alla 45 frågor, puh. Sen på kvällen så blev det film och gott :)

Måndag

Idag fick jag veta resultaten från historia provet, MVG- fick jag och jag är riktigt stolt över mig själv! :) Resten av skoldagen så höll vi på att förbereda inför wucen. Sedan så var jag med Moa på kvällen och vi satt och kollade på tv, film och åt gott :)

Tisdag

Wucen dagen! Tröjorna som vi skulle ha på oss var fett sköna och snygga :) Med att sammanfatta hela dagen var att jag och Linda i min klass hade hand om ballong kampen och vi fick blåsa upp och knyta ballonger hela tiden, bra jobbigt! Och sedan så blev det ju så mycket smällar. Frågesporten gick jättebra och smidigt, bra skönt när ca 140 personer sitter och kollar på en :P

Efter skolan så åkte jag hem till lägenheten och sen kom Moa och Terese och hämtade mig och vi åkte ut till marieberg. Jag hittade inget, kors i taket haha :)

Sedan så åkte vi hem till lägenheten igen och kollade på ugly betty, desperate housewives och cougar town :) Sedan så gick vi ut till satin, men det var inte så roligt faktiskt. Vi skulle ha varit flera.

Onsdag

Först så blev det skola, men slutade i alla fall tidigare. Så jag gick och köpte mina bal- och studentskor :)

Scorett 750 kr

Så det blev att ta 4 bussen till ghn och träffa min älskling som jag saknat så mycket! :)

<3

Vi åt mat, tittade på tv, jag pluggade och sen senare på kvällen så åkte vi hem till mormor för jag skulle prova bal- och studentklänningen och sedan testa hur det blev det skorna till :) Och resultatet kommer att bli skitbra!

Torsdag

Hade engelska nationella idag med, writing. Det gick bra, men det är svårt att koncentrera sig när alla ska hålla och att prata och ställa 1000 frågor :/

Sedan så gjorde jag färdigt powerpoint presentationen till den muntliga delen av projektarbetet som vi har på tisdag och onsdag nästa vecka.

Efter skolan så jag har fixat med Marcus present och hela dagen och kvällen så ska jag råplugga inför religionsprovet. 45 frågor och 7 sidor text, tummen upp!

Nu är Marcus present färdig och inslagen, han kommer att få den imorrn :)

Sen så ska jag tvätta oxå, det var ett tag sen så det har blivit en hög med smuts tvätt :P

/ A


20 april 10

Idag
Började med en tidig skoldag. Förberedde föw WUCEN som vi ska ha en övningsdag imorrn. Då det kommer äga rum nästa tisdag, 27 april. Sedan så hade vi ju expo. Då gjorde jag en kassa av modell lera och sedan klistra fast bokstäver på min skylt. Mitt internetcafes namn är ju Chilla :)

Sedan så blev det att gå en snabbis till Gina och jag fyndade! Två plagg för 100 kr :)

Det som är det bästa med denna klänningen är att jag var på Gina igår och tänkte köpa den för 149 kr, och det var väl tur de att jag la undan den och väntade. Eftersom jag fick den för 49 kr :)

En supersöt skjorta som jag var tvungen att ha, jag älskar verkligen fynd :)

Sedan så gick jag och Marcus och solade. Tänkte att jag ska sola en gång i veckan fram till balen och studenten så att jag har en riktig gyllenbrun färg :) Här är en bild på min sötis :)

Miiiiiiin <3

Ikväll blire först Desperate housewives, Cougar Town och sen Christine :) Bara bra tv serier på tisdags kvällar. Och till det så blir det ju såklart chips och dipp :)

/ A


19 april 10

Söndag
Började dagen med att kratta löv på Marcus tomt. Det var jag, Marcus, Håkan och Markus H som krattade löv, det var riktigt jobbigt efter ett tag :P Sedan så grillade vi korv på gården, smaskigt. Efter det så krattade vi lite till och sen gick in och spelade UNO och tog det lugnt. När kvällen började närma sig så började jag och plugga.

Började få lite panik på kvällen för jag visste inte om jag skulle hinna och klara av att öva in alla frågorna. Men det gjorde jag, gick och la mig vid halv 1. :P Den natten sov jag bara 5 timmar då jag skulle gå upp kl 6 för att åka med bussen som gick över 7 till Örebro.

Idag
När jag kom till Örebro så blev det att åka och lämna cyklen i cykelrummet och redan börja fixa mig för dagen. Efter det så åkte jag och jossi till skolan för vi skulle ha prov i historia. Det gick verkligen jätte bra! :D Är supernöjd med resultatet och tror att jag kommer få ett riktigt bra resultatet också, hihi MVG ;) Det är så skönt att provet är över för det är en lättnad som har lyfts ifrån bröstet.

Efter skolan så åkte jag och Marcus till Ahlsell för han skulle köpa nya arbetskläder, riktigt snygga var dom :) Efter det så gick vi till Lager 157 och Rusta och kikade lite. Sen så gick vi hem till lägenheten och tog det lugnt där. Sen så köpte jag ett slags brösttejp på brusspecialisten för 49 kr som jag ska använda till balen och studenten. Och då fick jag sex stycken.

Sen så köpte jag även 2 st lila lyktor från Clas Ohlson för 29 st styck, jättesöta :)

Nu blire chill och mys resten av kvällen :)

/ A

17 april 10

Fredag
Började skoldagen med att kolla på en bio om barnsoldater på roxy, riktigt psyk var den. Sen så gick vi till skolan och vi skulle då hålla på lite med Wucen först och sedan så fick vi uppgifter på rättskunskapen, jag och Jossi gjorde klart dom på en gång :)

Sedan så var det att gå hem, packa lite och sen dra till bussen och åka hem till ghn. Vi åkte till Mickes skog & trädgård på en gång för att kolla på begagnade cycklar. Jag hittade en, men dom hade inte satt pris än, så vi skulle återkomma dagen efter. Då blev det att åka till marcus och väntade på att han skulle bli klar med maten. Det blev hemmalagad skagenröra, bakad potatis och sallad, bra gött var det :) Resten av kvällen så var vi hemma hos alex och tog de lugnt.

Jag passade på att köpa en helt ny jeansjacka på tradera för 269 kr från H&M:s the blues kollektion.


Lördag
På morgonen så åkte vi till Mickes igen och han beslutade att cyckeln skulle gå på 2000 kr. Men för att jag skulle byta in min gamla cyckel så fick jag den för 1500, bra pris tkr jag :) Efter det så åkte vi till ett par av Marcus släktingar för han skulle köpa en gammal kronan cyckel för 500 kr, riktigt bra pris! Här är våra nya cyklar :)

Den vänstra är Marcus och den högra min :)

Resten av dagen nu så blir det chill och plugg, det är jätteskönt med helg :) Sen imorrn kväll blir det att åka hem till Örebro :)

Jag har hittat en jättesöt klänning som jag SKA köpa, men vet inte vilken färg. Hjälp nån? :)

 

 



Och så skulle det vara supersött med en vit spetskavaj till somarn :)

En supersöt blus :)

Det blir shopping när lönen och studiebidraget kommer :)

/ A

15 april 10

Måndag
Väldigt kort dag i skolan idag, bra skönt. Det blev att spendera dagen med Marcus och sedan laga mat. Sen så blev det att åka iväg och jobba. Efter jobbet så blev det chill :)

Tisdag
Lång dag i skolan :/ Men pricken över i:et var att Monki hade fått in axelsmycken och jag köpte mig två par :) Det sitter ju två säkerhetsnålar på baksidan av smycket, men jag var tvungen att sy fast tre stycken på baksidan för att få en bra passform på axlarna.

100 kr/st

Sen så fick jag en sen inflyttningspresent av marcus :)

30 kr från Åhléns

Sen så åkte jag till jobbet och sa upp mig, för att det blir alldeles för stressigt att jobba 3 kvällar i veckan och sköta skolan! Men sen så blev det att ta det lugnt hela kvällen och kolla på desperate housewives och cougar town :)

Onsdag

Först blev det skolan, sen att köpa tyg till en sjal som jag ska på balen. Och efter det så gick vi till lägenheten och påbörjade maten. Efter maten så tvättade marus och jag. Sen så gick vi och såg The clash of the titans. Den var helt okej, men jag är riktigt besviken. För filmen skulle ha innehållit mer gudalika saker. Sen efter bilden så gick vi hem och bara tog det lugnt.

Idag

Började dagen med skolan. Sedan så gick jag och marcus på stan lite. Jag gick och bokade tid för balsminkning på make up store. Det skulle bara kosta 300 kr :) Sedan så har jag hittat ett par skor som jag ska ha på balen och studenten. Sedan så ska jag köpa hårnålar med diamanter på. Det blir dyrt för allting som behövs.

Sedan så har jag lagt till mer saker till min hm beställning :)

Resten av dagen så blir det lugnt och bara chill :) I helgen blir det att åka hem, fixa cykel, prova bal- och studentklänningen :)

/ A


11 april 10

Tisdag
Ledig idag från skolan, bra skönt :) Det blev att gå runt på stan, laga mat och bara chilla. Slänger upp en dagens outfit :)

Blus: Bik Bok

Jeans: Gina tricot

Det var jag, johan och marcus. Sedan så kom Evelina och Sofia :) När vi var utanför satin så mötte vi upp Sofia och Anna :) Sen hade vi en riktigt kul ikväll!

Onsdag
Bakis och sjuk :/ Vi började med att äta mat på kina muren och sen gå runt på stan och kolla efter cyklar. Sen blev det att åka till jobbet. Efter jobbet så blev det bara lugnt. Kolla på film och äta gott :)

Torsdag
Ny seg dag i skolan. Började med engelska och sedan hålla på med wucen. Sen så blev det att åka upp till stan och fika med moa och marcus :) Sen så blev det att gå till lägenheten och börja med maten och sedan åka och jobba. Efter jobbet så blev det att bara ta det lugnt.

Fredag
Jobbade idag. Efter jobbet så blev det att äta på donkan med marcus. Sedan så färgade jag mitt hår, bra skönt att vara svarthårig igen :) Sen så blev det film och så :)

Lördag
Moas födelsedag har inträffat! :D GRATTIS GUMMAN PÅ DIN 18 års DAG! <3


Jag, marcus, fia, moa och py började med att äta brunch på Clarion :) Vi gav moa paketen och hon blev jätteglad! :) Jag och fia hade köpt 5 par svarta strumpor, en liten "krogväska", ett halsband med kedjor och sen en mönstrad klänning och hon blev jätteglad! :)

Sen så gick jag och marcus till lägenheten och jag lockade mitt hår. Sen så drog vi ut till moas mamma och käkade smörgåstårta, badade jacuzzi och sen fixade oss. Sen så drog vi till moa och fia på förfest :) Sen så spenderade vi resten av kvällen på strömpis! :D

Söndag
Bakis och helt utmattade! :P Det roligaste som hänt under dagen var att pierre och sanne sov i ciccis lägenhet och när dom skulle komma över så glömde dom nyckeln, haha :P Men som tur var så skulle gif ha fotbollsmatch i örebro och dom skulle ta med reservnyckeln :)

Ikväll blir det nog att se En galen natt på bio, den verkar grymt rolig :)



/ A


5 april 10

Lördag
Det är så skönt att vakna upp hos mormor när maten står på bordet, och nu var det ju påskmat :) Sen så tog jag och marcus en promenad för vi skulle hämta johans bil. Jättefint väder att gå i! :)

Sen så åkte vi hem till han och väntade på att äta påskmat igen. Det var jättegott det med! :)

Haha munnen full i mat :P

Sen på kvällen så drog vi hem till cicci på fest och träffade lite folk :)

Söndag
Efter man har vaknat så var marcus mamma så snäll och gjorde amerikanska pannkakor åt oss, smarrigt :) Sen så satt vi och spelade på king hela dagen typ. Jag spelade UNO och vann några gånger :) Sen så blev det att kolla på film och tv :)

Idag
Helt lugn dag idag. Har spelat UNO på king igen och jag tog rekord! :)

Nu blir det att chilla lite och sen dra sig till örebro :) Jag har kikat runt på Gina tricot och har hittat ett par jättesöta shorts jag vill ha :)

/ A


2 april 10

Måndag
Åkte tebax till örebro idag med marcus. Det blev att gå direkt till lägenheten och börja laga mat. Det blev kokt potatis, fläskfile och bea sås, mumsigt :)

Sen vid halv 4 så gick jag iväg för jag skulle iväg och jobba 16-21 :) Sen när jag kommer hem så har marcus gjort en överraskning. Tänt ljus i hela lägenheten, tappat ett bad där han ligger i, satt på lugn och mysig musik och gjort iordning jättegoda mackor, ÅÅÅÅHH så söt och go!

Tisdag
Började med att vakna och sen gå ut på stan med marcus och kika runt lite. Då får jag höra något riktigt kul. Marcus mamma hade tagit med mina sista varor till Loka och fått en beställning på 900 kr, skita bra! :) Jag hade ju lite produkter, men jag fick beställa mer av mamma. Sen så skicka moa och sa att hennes mamma ville köpa handlotion för 200 kr, ännu bättre :) Sen berätta fia att hon skulle ha en handlotion och hennes mamma en stor handsprit, ännu bättre :)

Sen så lagade vi, eller marcus köttfärssås och spaghetti, jätte gott :) Sen blev det att dra och jobba igen 16-21 :) Sen när jag kom hem så blev det film och mys :)

Onsdag
Idag så drog jag och marcus till skolan för att möta linda och få mer produkter. Sen så drog vi upp på stan och gick till en tygaffär för att kolla efter tyg till min studentklänning :) Mormor är ju så snäll och ska sy min studentklänning oxå :) Det ska vara samma modell som balklänningen, fast kort. :) Den blir inte lika billig som balklänningen, för tyget jag ska använda till studentklänningen är dyrare. :/

Sen så drog jag och jobbade vid 16 igen. När jag kom hem så blev det film och mys igen :)

Torsdag
Idag blev det att gå upp tidigt då jag skulle till läkargruppen och få min andra gardasil spruta. Sen så gick jag och marcus och åt frukost på espressohouse och sedan gick och kollade runt på stan :)

När vi var på hm så hade det kommit in en jättesnygg klänning och det fick jag av min marcus :)


Sen så fynda jag på gina oxå :)


När vi kom hem till lägenheten, så lagade marcus skinksås och pasta och det blev jättegott :) Sen blev det att gå ner till bussen vi två för vi skulle åka hem till ghn :) På kvällen sen så kom marcus farbror och hans fru så vi satt och umgicks med dom och marcus föräldrar. :)

Idag
Började dagen med att spela olika kortspel med marcus,, grymt kul:P Men sen så designade jag min egna bikini på nelly :)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Sen blev det även en ny klänning :)

299 från Nelly

/ A


RSS 2.0