24 sept 10

Fredag
Jobb idag 12-18 på gina :) Det var väldigt folk där idag, så det blev varmt och svettigt att jobba :P köpte med mig en kofta oxå :)  Sen så blev det att åka till ghn och då hade mitt sims 3 spel kommit. Men johan har min dator hos sig, så jag kan inte spela än. :/




/ a von o


23 sept 10

Torsdag
Idag så blir det att tvätta på dagen. Har massor med tvätt, så jag hoppas att jag hinner tvätta allt. Sen så hade jag tur som jag skrev igår. Jeansen i deminblå kom in igen i storleken jag har :)



Senare idag så blir det att äta lunch och sedan åka in till Örebro och hämta ut min mobil :D sen blir det att gå runt på stan lite och ta det lugnt resten av kvällen :)

/ a von o


22 sept 10

Onsdag
Idag ar det 4 veckor sen jag lämnade in min mobil, bra irriterade då jag inte har fått den ännu. Så jag ringde net on net och dom gjorde en reklamation på min gamla p g a för lång servicetid. Så jag ska få en helt ny tfn istället. Skit bra ju! :) Men jag hoppas att det inte krånglar med smsen som det gjorde sist, för då blir jag tokig! Så imorrn ska jag åka och hämta den :)

Annars idag så har det bara varit en lugn dag :) Har nästan kollat färdigt på hela säsong 9 på smallville. Bara 1,5 avsnitt kvar. Men det värsta är att säsong 10 kommer ut imorrn, i USA. Så det kommer ta typ ett halvår innan det kommer till Sverige :(

Jag och Marcus kollade på Knight and Day. Alltså filmen var bra, men titeln passade inte in alls! Blir så störd när dom inte kan sätta en titel som handlar om filmens handling! Idag så köpte jag en blond lockig peruk som jag ska ha på halloween, ska ju vara marilyn monroe :) hihi. Tror ni att jag skulle passa? :)


Vad tycks? Den kosta 200 kr

Sen så köpte Marcus sims 3 åt mig på tradera. Så istället för att betala 500 kr så betala han bara 200 kr :) Sedan så beställde jag ett bra mörka jeans på hm för 99 kr :) För dom som jag köpte under 100 kr rabatten på hm är färgen så himla konstig på.


Dom vänstra är dom nya som jag har beställt och dom högra är dom gamla. Jag skulle vilja ha dom vänstra i en ljusare färg, men dom är slut på hemsidan. Jag får hålla lite koll om storlekarna fylls på eller skickas tillbaka :)

Sedan så har jag kikat lite på gina och hittat lite intressant:


/ a von o

21 sept 10

Måndag
Idag blev det att åka in till örebro och hämta kläder jag har fått sålt på tradera :) Sen så gick jag runt på stan och kollade kläder och efter en present till Marcus, han fyller 23 om 1 månad och 4 dagar. Sen på kvällen så blev det smallville marathon.

Tisdag
Lugnt på dagen. Sen så blev det att paketera kläderna jag sålt och åka till ica och skicka iväg det. Sen så köpte jag en blus på tradera :)




Ikväll så blir det smallville marathon igen, är inne på säsong 9 och det är så himla bra :)

/ A


19 sept 10

Lördag
Idag så blev det att jobba 10-22 på loka. Det var slitsamt, men jag klarade av det iallafall :) Sen när jag kom hem så blev det att fixa sig lite och sedan gå hem till Tobbe och spela spel med Tobbe, Anna, Anna, Bjuren, Kim, Johan, Marcus och Jag :) 

Söndag
Min förskylning har blivit värre, nu har det gått ner till halsen :( Och jag känner mig så himla hängig :/ Idag så blir det att kanske käka pizza till lunch och sen äta kräftor ikväll :)

/ A

17 sept 10

Fredag
Idag blir det lugnt på dagen och sen så blir det att jobba på loka 14-01. Sedan så har pälshalsduken kommit in på gina igen och Marcus köpte den till mig :)

Sen så har jag hittat lite på gina som verkar intressant :)


/ A

16 sept 10

Onsdag
Idag så åkte jag in till örebro, skulle jobba på gina 12-16 på marireberg. Sen så blev det att åka till lägenheten och hämta kläderna som jag ska ha ikväll. Jag, Fia och Amanda skulle ut till ritz en sväng.  Efter jag hade varit till lägenheten så gick jag och Fia till subway och åt och sedan så gick jag på informationsträffen starta eget. Jag fick veta jättemkt bra saker och hon som hade föreläsningen tyckte att min idé var jättebra :) Efter infon så blev det att fixa sig och gå till ritz. Vi var inte där så länge för jag blev att må så dåligt av min förkylning :/

Torsdag
Idag blev det lunch på subway med mizz mandy :) Sedan så blev det att åka hem till ghn och ta det lugnt i lägenheten hela kvällen :) Sen så har jag beställt lite mer från hm :)

Skjorta: 199 kr
Jeans: 99 kr


Nu blir det smallville marathon resten av kvällen med Marcus :)

/ A

14 sept 10

Tisdag
Idag är det 2 månader kvar tills jag fyller 19 :) Usch, jag börjar bli sjuk. Fan jag hatar att vara sjuk :( Sen så ska jag ju jobba till helgen oxå. Så idag ska jag bara ta det lugnt och inte anstränga mig.

Idag så hittade jag två tröjor på Gina, men kan inte bestämma vilken färg :P

 

 

/ A

13 sept 10

Måndag
Idag så blir det lugnt på dagen. Städa lite och sen äta mat. Ikväll så ska jag jobba på loka, dom ringde nyss så det blir 17-01. Jag gillar att jobba mkt så att jag tjänar mycket pengar till thailandsresan! :)

Sen så har jag hittat en klänning som jag ska köpa :)

/ A

12 sept 10

Lördag
Idag så jobbade jag 08.30-16.30 på loka, första gången för iår som jag jobbar frukost och lunch :P Efter jobbet så åkte jag hem och höll på lite med tvätten :) Sen så blev det att börja fixa sig för kvällen :) Resultatet:

Invigde min ursnygga klänning från bik bok :)

Först så var vi hemma hos Mange och efter det så åkte vi till Forsen. Sen så gick vi till grillen och käka och sen gick hem till mormor och sov :)

Älsklingen <3

 


mizz mandy & a von o

<3

 


 

Söndag
Idag så var jag och älskling uppe på hfs marken. Hitta ingenting alls! Jag hade gjort en inköpslista ju. :(
  • Svarta strumpor
  • Svarta ullsockor
  • Svart radband
  • Vit klocka
  • Ringar
Men det blev iallafall ½ kg marknadsgodis och ett långt fjäderörhänge från Juvelia Smycken för 50 kr.

Idag blir det att städa hela lägenheten, usch det är så gräsigt och stökigt sen blir det att stryka massa kläder, vita kläder och ta det lugnt resten av kvällen :)

Dom har äntligen fått in stickade tröjor på gina! :)

Den:

Eller den:

 

/ A

10 sept 10

Fredag
Idag så blev det frukost på fiket, mums :) Sen så kom mormor och hämta mig i ghn och vi åkte till hfs. Det blev att köpa nya arbetsskor på rean på Lizas skor och sedan köpa ett hänglås till ett skåp på loka, och sen typ nyckelringar som man kan skriva på till. Efter vi handlat färdigt så åkte vi hem till mormor där hon sydde upp mina arbetsbyxor och strök dom lite. Sen så blev det att åka hem till ghn och nu sitta och surfa lite. Har hittat ett par nya arbetsbyxor på gina som jag skulle vilja ha, då är allt till loka nytt, hehe :)

Byxor: 399 kr
Skjortor: 99kr/st
Skor: 100 kr


Ikväll så ska jag jobba på loka igen, 18-23. Och Marcus och hans företag ska äta på loka, hoppas att jag inte tar hand om dom, hehe :P För då kommer det att bli spring och hämta öl hela tiden :P

I år ska jag köra med äkta Uggs, och jag har hittat för 500 kr!!! Jag älskar fynd! :)

/ A

9 sept 10

Torsdag
Idag var jag upp till arbetsförmedling och skulle fråga lite om starta eget utbildningen. Det bästa är att jag kommer att få ersättningen varje dag när jag pluggar, AF kommer att betala bussresorna för mig så jag tjänar bara på att plugga och det GILLAS! :) Sen så köpte jag gummistövlar uppe i hfs, för på lördag så ska vi ut och fiska med typ många från Marcus släkt. Men jag kommer inte ha mjukiskläder till gummistövlar, utan jag kör leggins och tunika, hehe :P

269 kr

Ikväll så ska jag jobba på på loka, 15-02. Så nu ska jag, Marcus, Johan och Emelie grilla. Kotletter och stekt potatis :)

/ A

8 sept 10

Måndag
Idag var jag på vin och serveringskurs på loka 9-14 och jag fick betalt för det oxå. :) Fick lära mig jättemkt om vin som jag inte visste. t.ex att skillnaden mellan vitt och rött vin är att när man gör vin så behåller man skalet för druvorna med musten för att få den röda färgen och med det vita så silar man ut skalet. Sen efter kursen så var jag hemma och tog det lugnt resten av kvällen.

Tisdag
Idag åkte jag in till Örebro. På dagen så gick jag ut på stan och kollade runt lite. Jag köpte en vit skjorta som jag ska använda på loka. Sen så köpte jag en present till mormor för hon fyller 68 på söndag och sen en svart klocka till mig :) Sen så gick jag till startcentrum och anmälde mig till en Starta eget informations träff. Sen så ska jag gå en starta eget utbildning i 6 veckor som börjar den 1 november. Ett steg närmare mitt mål och driva ett eget företag :) Senare på kvällen så åt jag och Fia på Max och efter det gick runt lite med Fia oxå. Sen så gick vi hem till lägenheten och kollade på en film som heter Nine. Den var dock inge bra :/

Onsdag
Idag blev det att städa lägenheten lite och sedan laga mat :) Efter det så blev det att åka till ghn, städa lägenheten, och sen baka en blåbärspaj. Den blev jättegod :) Sen så kom Marcus med pizza som vi åt tsm :) Ikväll blire mys och film.

Sen har jag hittat lite kläder som jag är sugen på :)



5 sept 10

Lördag
Först blev det att ta det lugnt och fixa sig. Sen åka iväg till loka och jobba 15-02.30. Sen så blev det att sova på en gång när jag kom hem.

Söndag
Tvätt dag idag, och som vanligt så blev det att hålla på med tvätten hela dagen. Usch vad det är drygt :/ Sen så blev det att titta på film med min älskling och mysa.

Måndag
Älskling åkte till Örebro och inte jag, kors i taket. Men det blev att ta det lugnt och chilla hela dagen.

Tisdag
Åkte upp till hfs för att gå en sväng till arbetsförmedlingen. Efter det så blev det lunch på HBH och sen en tur upp till Fia. Vi åkte in med David till Örebro och tog en sväng till Ikea, Marieberg och sen tillbaka till lägenheten :) Sen efter vi packat upp lite av grejerna vi hade med oss, så åkte vi upp till stan för jag skulle hämta lite grejor jag sålt på tradera och jag och fia tog en tur till bik bok och H&M :) Sen så åkte vi tillbaka till lägenheten och kollade på Moulin Rouge :)

Onsdag
Jobba på gina i Marieberg idag 12-18. Det var jätte annorlunda att vara där, efter att ha varit på stan hela somarn :P men jag trivs på båda ställena :) Sen efter jobbet så blev det att åka till lägenheten och bara ta det lugnt där och kolla på Have you heard about the Morgans :)

Torsdag
Jobb idag igen på gina 11-15. Kort dag, men skönt :) Sen efter jobbet så postade jag iväg sånt som jag sålt på tradera, lämnade tillbaks filmen och sedan gick och köpte 2 par jeans för 99 kr st :) H&M hade 100 kr rabatt på alla jeans :) Sen så blev det att gå hem till lägenheten och kolla på supersugen :)

Fredag
Jobb idag 11-15. Efter jobbet så åkte jag till stan, hämtade mina grejer och åkte till ghn. Marcus och jag blev nämligen bjudna på kräftskiva hos Cicci och Kim, jätte trevligt :)

Lördag
Marcus och Robin spelade tennis på dagen, sen blev det mat på HBH, mums. Sen så blev det att åkte hem och börja fixa sig för att jobba på loka 16-02. Börjar vänja mig i fötterna att springa och gå så mkt och det är bra :)

Söndag
Tvättdag idag. Det känns fan som att jag tvättar varje dag, usch :/ Sen till middag så gjorde  älskling pasta med vitlök, kyckling och bacon :) Nu blir det att titta på The Expendables och sen sova :)

Här är lite grejer som jag har köpt och beställt:)

H&M:
Poncho: 199
Pälsmössa: 99
Jeans: 99 kr/st


Gina Tricot:
Tunika: 149
Skjorta: 199

Tradera:
Mobilskal: 129 kr
Halsband: 300 kr
Klänning: 49

MQ:
Skjorta: 299 kr


/ A

RSS 2.0