23 aug 09

Det var ett tag sen kan man säga. Anledningen till varför jag inte har kunnat bloggat är för att jag har inge internet i lägenheten.

17 aug
Skolan börjar, riktigt panik kan jag säga. Men det var kul att se alla igen :) Efter skolan så lekte jag med moa och så fikade hon, jag och py :) Sen så gick vi och kollade på ciccis lägenhet, den var söt :) Sen så gick jag och moa in på gina på åhléns och fråga efter numret till gina och marieberg. Då bestämde vi att jag skulle komma dagen efter på praktikintervju.

18 aug
Skolan är så tråkigt, och kurserna också. Jag var helt borta i huvudet alltså, usch! Efter skolan så åkte jag och moa ut till marieberg. Jag fick praktikplatsen, jippi! Gud vad glad jag var då alltså. Men jag hade verkligen tur eftersom jag var så sent ute. Men jag har inte haft tid att åka runt och kollat efter praktikplatser i sommar.

19 aug
Kommer till skolan stolt efter att ha fixat en praktikplats på GINA TRICOT, försök och slå de ni :)

20 aug
Första praktikdagen på gina, snacka om att jag var nervös :P Men jag blev bra bemött av alla gina medarbetare :) Man kan säga att jag var helt slut i fötterna efter en 8 timmars arbetsdag nät man ska ha tempo hela tiden.

21 aug
Det  gick bättre idag faktisk, när jag hade lärt mig lite mera :) Jag trivs så mycket på gina, hoppas verkligen att jag får sommarjobb nästa sommar, det skulle vara min dröm :) Men allt mitt hårda slit lönade sig, då butikchefen fråga om jag ville jobba på lördag, och det är ju klart att jag sa ja! Så efter att jag slutat så åkte jag hem igen, det var så skönt att träffa älskling igen :)

22 aug
Åkte till örebro tidigt för jag skulle börja jobba kl 12. Men jag hittade iaf min snygga kavaj i min storlek, min storlek på mina nya skor jag har köpt, så det var faktiskt skönt :) Det gick bra att jobba, det var mycket folk där, så det vart mycket städning hela tiden. Efter jag hade slutat så åkte jag till stan och moa, fia och jag åt på lokus först och sen fikade på sub way, sen åkte jag och fia hem vid typ 8, drog hem till fia när vi kom hem, satt där ett ta sen så övningskörde fia till marcus. Hon kör faktiskt bra, förutom att hon är stel bakom ratten. Men jag ska inte säga nått, det kommer säkert jag med vara :P

23 aug
Marcus överraskade mig med en mosmeny till frukost, så himla mumsigt :) Sen så kollade vi på 17 again med snyggingen Zac efron ;) Idag blire mys och chill och imorrn praktik :)

/Amber ♥

15 aug 09

Super ångest, om 2 dagar så går jag i skolan, AHHHH!!


Igår
Marcus köpte med dataväskan när han var inne i örebro med alex o tobias. Den var jättefin och passa min dator jättebra, trodde först att den skulle vara för liten, men icke san icke.

Sen så skjutsade han, alex och tobias upp med till hfs. Brudarna strömmade in en efter en. Det var jag, jessica, cicci, anna, natta, amanda, evelina, fia och saga. Vi spelade spel, tala, åt chips och satt och drack. Sen drog vi till saga och drack lite där med och myste med hennes söta kattunge, kitty :)

Sen drog vi till stallet och träffa massa folk. Hela kvällen var riktigt trevlig. Sen drog jag, marcus och alex hem till alex och titta på gladiator.


Här har ni bilderna:

Fia. saga, natta & amanda                                                  Evelina & jag


Anna & cicci                                                                    Jag, anna & cicci

Mandy & jag                                                                       Jag & fia

Kitty & amanda                                                         Fia & saga

Cicci                                                   Anna, natta & amanda

Evelina & jag                                                           Jag


Idag
Blev frukost på fiket, riktigt gott. Sen åkte vi hem till alex och jag titta när dom spelade resident evil 5. Sen drog jag och marcus hem till han för alex skulle till örebro och träffa sin nya brud :)

Jag packade det sista som jag ska ta med i flytten. Nu ska jag ta de lugnt, för jag är lite småbakis. Imorrn ska jag till örebro och gå på bio med marcus och alex. Vi ska se G.I joe. Sen blire att sova i örebro, packa upp alla mina saker och sen åka till skolan dagen efter.

/ Amber <3

14 aug 09

Idag är det 3 månader kvar tills jag fyller 18, jippi! :) tiden springer iväg.

Idag blire fix och ordna lite för kvällen då jag och några brudar ska vara hemma hos mig och festa lite, det kommer bli skojsigt  :) Har lockat löshåret och allt :)

Lägger ut massa roliga bilder imorrn :) Bl a hur jag ser ut :)
Ha en trevlig kväll, för det kommer jag att ha! :D

/ Amber♥

13 aug 09

Idag
Tittar på mina serier som vanligt på dan, sen så ska jag åka upp till mormor för att hämta och lösa ut en check jag har fått och sen hämta lite saker. Sen så ska jag börja packa inför flytten tillbaka till örebro som sker på söndag. Ser lite fram emot det, men det är också nervöst att börja 3an igen, eftersom det är sista året, läskigt med riktigt kul :) Har redan bestämt vad jag ska ha för klänningen på balen och hur jag ska se ut :)

Bättre att vara i tid än att ligga efter  som jag alltid säger :) Det har hjälpt mig väldigt mycket under min gymnasietid. Sen så har jag också hämtat ut mitt nya busskort, köpt nya saker till skolan, ska skicka iväg inackoderingspapprena, det enda som fattas nu är en praktikplats.

Senare idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, börja rensa hemma hos mormor och marcus säkert.

Sen så hitta jag massa söta bilder :)
   

   



/Amber ♥

12 aug 09

Igår
Beställde lite pysselsaker från panduro :)

Idag
Har varit i örebro och handlat med fia, moa och jessica :) Först så åt vi frukost på donkan sen så åkte vi till rusta så att jag kan försöka fixa praktikplats i sista minuten. Sen så åkte vi ut till marieberg där det fortfarande är rea på gina :)

Jag har tur att jag alltid hittar nått billigt :)


Allt från gina förutom blocken som är från rusta.
 
Sen hitta jag även en datorväska som jag ska köpa när jag får lön :)
 
Och en vanlig väska :) 



Ett par jeans :) 


En kjol :) 

Ikväll så ska jag ta de lugnt och mysa med gubben :)

/Amber ♥


10 aug 09

Fredag
Jag var ledig hela dagen så jag kollade lite på mina serier på morgonen :) Sen så åkte jag, marcus och tobias till storsand för att sola och bada lite :)
    
Marcus tkr inte om att vara med på kort, så han ger mig fingret såklart.
 
Fast jag badade inte, doppade bara fötterna lite. Sen så åkte vi tillbaka till marcus så att jag kunde börja fixa mig. Sen så åkte jag och mari till örebro. När v i var framme så gick vi till järntorget och så kom tina och hennes pojkvän teo så vi åkte med dom ut till stället vi skulle vara. Det var riktigt mysigt faktiskt. Vi börja med att vi satt och tala lite, sen så hoppade vi i bubbelpoolen och bara satt och njöt :)
   
Angelica, erika, tina, jag & pernilla :)                                            Mari och tina :)

Sen vi 19 så gick jag till pizza hut och resten av tjejerna till ett annat pizza ställe. Sen åt vi tillsammans på relax avdelningen.

Vid typ 9, halv tio så drog vi därifrån. Jag, mari och pernilla åkte hem till pernilla och erika, jossi, tina, angelica gick upp på stan. Sen så åkte vi hem typ vid halv 9, och håkan kom och hämtade mig och mari halvvägs.

När jag var hemma igen så gick jag till stallet och hälsade på saga och fia:) Sen så var marcus också där så jag satt med honom en stund sen så gick vi hem och sov.

Jag och saga

Lördag
Börja jobba 12-17 på vildmarkskrogen. Sen åka till loka för att jobba 17.30-01.20. Så man kan säga att jag jobba väldigt mycket idag. Men det är alltid lika kul att jobba på loka :)

Söndag
Jobba 12-17 på vildmarkskrogen. Sen då kom marcus och bjuren och hämta mig och dom, jag, tobias och marcus H åkte till espana för dom skulle äta pizza. Sen så åkte vi hem till marcus igen och kolla på tv. Sen kolla dom på död snö och jag slutet på Pirates of the caribean, at worlds end. Orlando bloom är så snygg i den filmen :) Sen så kollade jag och marcus lite på fantastic four innan vi gick och la oss.

Idag
Gick upp och kolla på mina serier, våra bästa år, wildfire, 7th heven dom är bra allihop. Sen så ska jag nog kanske åka upp till mormor sen ska jag nog träffa moa senare :)

Imorrn ska jag, fia och moa åka till örebro :) Vi ska gå på marieberg och lite sånt. Sen så fyller fia år imorrn så jag måste överraska henne med något fint :) Sen så ska jag nog sova kvar.

/Amber ♥

6 aug 09

Idag har jag och marcus 2,5 års dag, mys mys :) ♥

Jag har jobbat 5 timmar idag, vart väldigt stressigt på dagen :) Men det har gått bra ändå :) Sen så har jag rakpermanenta håret och klippt topparna idag, så nu är mtt hår riktigt mjukt, tänkt om det kunde vara de varje dag :)

Imorrn ska jag titta på mina serier på dagen, sen så ska jag åka till örebro för jag ska på tjejkväll med erika, mari, tina, angelica, jossi och pernilla :) ♥

Kommer försöka ta massa bilder som jag sedan kommer att framkalla och sen sätta in i mitt fotoalbum :)

/ Amber ♥

4 aug 09

Måndag
Åker med tio bussen in till moa och py :) Sen kommer och moa möter mig och vi går till deras lägenhet så jag kan lämna lite saker. Den var jättefin, jag vill oxå ha en egen lägenhet som jag kan inreda i och så :)

Sen gick vi upp till stan för att möta py och fika på espresso house, jag tog en ice tea och en chokladboll :) Sen gick py till jobbet och jag och moa gick och shoppade. Eller jag shoppade och moa bärde mina påsar, hihi :)

Hitta massa smått och gott :)
  
• Allt var på rean förutom midjeskärpet & miniväskan/plånboken.               

• Sen köpte jag lite pyssel till mina fotoalbum och en ljusstake och ett fat till mitt rum :) 
                                                                                                                                          

Idag       
Börjar med att jag, moa och py vaknar, sätter på oss kläder och sen går till affärn för att handla frukost. Jag kan säga att det var väldigt länge sen jag åt en stor frukost med personer, men gott vare :) Sen så börjar jag fixa mig och så, och då ringar marcus och frågar om jag ska åka med hem, och då svarar ju jag såklart ja :) Spara typ 40 kr på bussen :) 

Sen när vi kommer hem så plockar jag upp mina nya saker, byter kläder och åker upp till mormor för att hämta mina nya kamera! :) Gud vad jag älskar den, den är verkligen så mycket bättre än min gamla. Det kanske var ödet som bestämde att min gamla skulle bli stulen och att jag skulle välsignas med mina nya :) Förutom att det är 10,2 MP på den, så kan man både spela in och ta kort. Den är också väldigt enkel, fin och smal :) 

Sen efter jag hämtat min kamera så åkte jag hem till marcus igen och börjar pyssla lite, så här vart resultaten :) 
         

  
                                                                Bilderna är oxå tagna med min nya kamera :) 

   

Nu ska jag ta det lugnt ikväll, kanske kolla på mina serier eller spela lite sims. För imorrn kväll ska jag jobba.

/ Amber ♥


2 aug 09

Lördag
Börjar med att jobba 12-17 sen när jag slutat så åker jag hem och fixar mig och sen upp till amanda :) DOm hade fixat en lokal, men när vi väl skulle upp så hade dom skulle fixa nyckel inte fått den ännu. Så vi stod utanför lokalen i typ 30-40 min. När vi väl kom in så bvar det bara att fixa med ljudet och plocka undan lite saker.

Men som vanligt så kommer det en massa smått och oinbjudna som inte kan ta NEJ för ett svar! Asså dom måste ju inte vara fullt utvecklade i skallen efter dom inte fattar ett jävla skit!  Men vi var tvungna att stänga tidigt och gå hem. Men folk stod  kvar i typ 1-2 timmar ändå.

Sen så hände det några saker som jag inte kan nämna. Men X och Y lät inte Z vara i fred och att vi var tvungna att göra lite saker så att vi kunde vara i fred och slippa allt.

Idag
Vaknar till en god, hemlagad lunch som väntade på mig på bordet. Alltid gott att vakna till mormors hemlagade mat :) Nu sitter jag och tar de lugnt. Vart inge loka idag för jag kunde inte fixa någon att köra mig.

Hitta en tröja på gina som jag kanske köper :)


Imorrn ska jag åka och leka med moa och py och sova över tror jag oxå :) 

puss puss                                                                                         


RSS 2.0