Nytt februari

Nelly: 299 kr
Äntligen har jag hittat ett par skinn loafers, som jag har letat :) 
Gina Tricot: 299 kr
 
Gina tricot: 249 kr
 
 

Chokladcupcakes


Nintendo Ds med rhinestones

Mitt senaste bling projekt, ett nintendo ds. Jag köpte bling blingen från pyhobby.se som har väldigt bra priser med väldigt billig frakt :)


Alla hjärtans dag <3

Älskling överraskade mig med en rosa teddy filt i present :) Kommer att äta 3 rätters par middag med 2 andra par kompisar ikväll :)


 


1 vecka kvar

1 vecka kvar, snart är avresedagen äntligen här!!!! Jag kan inte påstå att dagarna har flugit förbi men dom går iaf framåt :) 3 praktikdagar och 2 jobbdagar sen har jag 2 dagar ledigt så att jag hinner fixa lite innan resan :)


 

 


Nya glasögon

Jag tyckte det var dags att skaffa nya glasögon för dom andra var inte alls sköna :/ Sen så har jag fått sämre syn och då måste jag ju ha ett annat recept. Så det blev en helt annan modell på bågen, ett par Tiger bågar som var med på rean som som jag är riktigt nöjd med. Dom är mer neutrala :) Totalpriset= ca 2000 kr för bågen och glaset
 
Gamla
 
Nya


 
 

2 veckor kvar

Nu är det mindre är två veckor kvar tills jag åker till Thailand!!!! Det ska bli sååååå himla skönt att komma till värmen :) Så klart så har jag redan börjat packa och är nästan klar, det är bara lite smågrejer som ska ner. 
Nu ska jag komma med lite tips med packningen för thailand. När man ska vara i thailand i en månad eller längre så är det viktigt att inte ta med sig för mycket grejer. Och att man använder sig av en backpackryggräck eller vandringsryggsäck för att förflytta sig så smidigt som möjligt. 
 
Min klädlista: 
4 klänningar: 2 vanliga/strand och 2 fina
2 par shorts: levis jeans shorts och svarta höga shorts
1 kjol
2 par cykelbyxor: används vid korta klänningar
2 byxdressar
3 linnen
2 bandaubh: 1 vit och 1 svart
8 par trosor
2 bikinis
1 strandbyxdress
3 par skor: 1 par flipflop, 1 par svarta gladiatorsandaler och 1 par bruna gladiatorsandaler
1 axelremsväska 
2 par solglasögon
Detta klarar jag mig på under hela resan. För eftersom det är såå billigt så kommer man att handla massor med grejer och då vill man ju såklart få plats med allt. 
 
Sen såklart så får man inte glömma det övriga: 
Plattång
Locktån
Liten hårfön
Smink
Systemkamera
Digitalkamera
Mac/iPad
iPod
Telefon: vi köper ett thailändsk simkort som vi använder oss av där nere

Och till sist medicinerna & skydd: 
Alvedon
Imodium
Åksjukstabletter
Solskydd
After sun
Mygga
Hydrokortison
 
Och när man är borta så länge så se till att åka runt i landet, det ger mer av semestern. Åk till 4-5 ställen och stanna ca 4-5 dagar på varje ställe. Glöm INTE att åka till MBK i Bangkok dom sista dagarna av semestern och shoppa loss på ett 7 vånings shoppingcenter. :) 
 


RSS 2.0