Förvaring

Förvaring är så bra och då måste man hitta bra förvaringslösningar som passar i sitt hem. 

I min och min sambos walk in closet så har vi bl a 2 pax garderober från ikea. Jättebra garderober med praktiskt inredning till. När vi köpte dem för 3 år sen så köpte vi hylla, stång och utdragbar byxhängare. Nu så behövdes mer förvaringsutrymme så vi utökade med en varsin utdragbar byrålåda med en hylla för 299 och 99 ovanför så att kläderna som hänger inte tar i. Det som var så bra var att vi behövde bara flytta lite på inredningen som vi hade innan och så fick vi plats med det nya. 

Sedan så behövde jag lite mer hängutrymme men ville inte köpa en hel garderobsstomme så jag köpte en stång för 39 från ikea istället :) 


Bra smyckesförvaring är svårt att hitta och att komma på. I mitt fall ville jag ha något som jag kunde hänga på väggen så att det blir synligt med mina andra smycken. Sen så hittade jag denna förvaringslösning från clas olhson för endast 189. Bra storlek och man kan båda hänga och ha den ståendes. Det är bra och varierade storlekar på lådorna och sen är antalet också bra. Sen så använde jag en dymo märkmaskin med tejp som också finns att köpa på clas olhson för att märka lådorna.



Nytt mars


Randig topp från holly & whyte lindex
Rosa tshirt från Holly & whyte lindex


Blommig sjal från Gina Tricot

Ännu ett prisvärt köp. Jättefin blommig sjal för 129. 

Randig peplumtopp från Gina Tricot

Svart peplumlinne från Gina tricot

Vitt peplumlinne från Gina tricot

Jag älskar peplumtoppar!! Bästa plagget att använda till byxor som även piffar upp outfiten! Dessa 3 från Gina tricot är så snygga och dessutom billiga så man får mycket för pengarna, toppen för 99 och linnena för 79. 


Bruka design servis

Jag har tänkt länge att köpa en te/kaffe servis från bruka design. Välbehövligt vid kalas och vanlig fika. I stora mängder så är inte bruka design billigt. Faten till kopparna och kopparna kostar nästan lika mkt. Så hur glad blev inte jag när jag FYNDADE ett helt servis set på tradera som var i toppskick???!!!! Och jag betalade endast 800 för hela setet! Ordnarie pris ligger ungefär på 2200. Setet består av 1 tekanna, 1 mjölkkanna, 6 koppar, 8 fat och 3 skålar. Behöver dock köpa till 2 koppar, men den blir billigt ändå :D 

Men behöver köpa ytterligare 4 koppar och 4 fat, för vår vanliga servis hemma(tallrikar, skålar, glas, vinglas, ölglas m.m) består av 12. Men har iaf kommit en bit på vägen :) 




Uppgraderad symaskin

Jag fick en gammal symaskin av min mormor och kände genast att jag måste fixa till den. Så jag blingade den och sydde ett symaskinsöverdrag :) 







Bling blinget är köpt hos pyhobby.se. En karta innehåller ca 195 st och kostar 12 kr, billigt ju :) 

Pimpad proteinburk

Såhär ska en proteinburk se ut! :) sprejad med rosa färg med ett blingat A på toppen :D


RSS 2.0