Nytt mars

Prickig peplum topp från HM fyndad på tradera: 80 kr
Havaianas svarta flash urbans: ca 200 kr
 
Grön one shoulder klänning från Gina tricot fyndad från tradera: 50 kr
 
 
 
Vit trekantsbikini från Pieces/Nelly: 288 kr
 
Ellos: 223 kr
Äntligen har jag hittat en svart skjortpyjamas i satin för en bra peng! Surfade runt lite förut och det enda jag hitta då var en rosa/vit randig för 600 kr. Tur att jag inte köpte den :) 
 
 
Gina tricot: 249 kr
 
Gina tricot: 149 kr
 
 
Fynd från tradera: 150 kr
 
Ännu ett par älskade kristen highwaist jeans: 499 kr
 
Svarta Dr martens 1460 från fyndiq: 1189 kr
Äntligen har jag hittat ett par, dom är ju slut stort sett överallt. 


Claire singlet från Estradeur

Jag bara älskar denna modell!! Den svarta klänningen bodde jag typ i när jag va i thailand :) Sydde upp en vit klänning så att jag ska kunna variera :) och nu så har jag skaffat linnena med! Dom är såå sköna, snygga och enkla! När jag skulle beställa dom så kändes det ändå mkt pengar för två linnen, men då googla jag på rabattkoder och hitta en som gav mig linnena typ 100 kr billigare, tummen upp :D 
 


Vit assymetrisk kjol

Denna kjol var väldigt poppis förra året och eftersom den inte kommer upp på tradera så har jag beslutat mig för att sy upp en egen. Det finns väl inget bättre, slut i butik-> sy en egen! :) Men i mitt fall så sydde jag upp en i thailand hos en skräddare. 
 
Ändringarna som blev var att den uppsydda kjolen fick bli i ett "flowigare" tyg. Och istället för dragkedja och knapp så fick det bli resårband. 
 
Orginalet
 
Kopian
 



Estradeur klänning

Fyndade denna snygga svarta estradeur klänning på nellys rea. Ett såå himla bra köp, jätteskön och snygg klänning. Men jag tyckte att draperingen vart för mycket så jag sprättade bort den och så här blev resultatet: 
 
Före
 
Efter
 
 
 
 

Och när jag var i thailand så passade jag på att sy upp en likadan fast i vit. Det är så himla skönt material och en snygg men enklare klänning att ha utomlands :) såhär blev den: 
 
 



Hemma igen

Nu är jag hemma i kalla sverige igen, BUHU! Men resan hem gick bra och väldigt snabbt. Men det här är nog första gången jag seriöst ställer frågan "varför bor man i sverige"?


RSS 2.0