27 aug 10

Lördag
Jobb idag på gina. Efter jobbet så blev det att åka hem till ghn och sedan ta det lugnt på kvällen, mysigt :)

Söndag
Tvättdag idag. Hade så himla mycket tvätt så det blev ju att tvätta hela dagen lång :/ På kvällen så blev det film och sedan packa lite för ska vara i Örebro några dagar.

Måndag
Åk in till Örebro på tidigt på morgonen. Och då blev det ju att sova lite och sedan gick upp vid 11. Det var ju så himla fint och varmt ute, så det blev shorts och linne. Me like :D Jag och fia åt lunch på max och sedan gick runt på stan och kollade lite överallt. På kvällen så blev det att tvätta, för vi hade as mkt tvätt här oxå, haha :P Sen blev det film och sova för mig för fia åkte hem till hfs :)

Tisdag
Lite fix och så på dagen. Sen så åkte jag upp på stan och gjorde lite ärenden. Lånade Jessicas internet, posta packet, kolla lite på stan och sen blev det att åka tillbaka till lägenheten och tvätta lite. Marcus kom förbi och sov hos mig. Mysigt :)

Onsdag
Idag så blev det att hänga med Fia när hon skulle lämna in lite CVn på olika jobb. Sedan så gick jag till läkargruppen och tog min sista gardasil spruta, finally. Sen blev det att stressa tillbaka till lägenheten och åka hem till ghn och bara chilla och ta det lugnt :)

Torsdag
Jobb idag på gina 12-18. Det var skönt att jobba :) Hade även på min min jättesnygga blus från gina :)

 

Jag hade jättesvårt att bestämma vilken färg jag skulle ha, men det blev en vit och jag är fortfarande nöjd med beslutet :) Sedan så blev det att åka hem till ghn och ta det lugnt och kolla på Pirates of the Carribean, at worlds end. As länge sen jag såg den filmen :)

Fredag
På dagen så åkte vi upp till hfs, för grabbarna skulle spela tennis. Jag gick till banken och skaffa ett visa kort. En grej med detta kort, i Örebro skulle jag absolut inte kunna skaffa det. För alla säger att man minst måste tjäna 120 000 kr på ett år för att ha det. Men i hfs så sa dom t o m till mig att detta kort är bättre än visa ung som jag har haft, för det har ju fler fördelar. Handla på nätet, kan ta ut pengar utomlands m.m. Sen så blev det att åka tillbaka till ghn och åka till Marcus föräldrar och firar Håkan för han fyller 45 på söndag. Så där blev det smörgåstårta och vin :) När vi hade ätit färdigt så åkte vi till Marcus lägenhet och sedan så kom Emelie, Isa och Natta och dom och jag, Marcus och Robin spelade Alias. En stund senare så kom Emil, Tony, Lassgård och Karin och var med. Men när vi körde killarna mot tjejerna så vann killarna :(

/A

20 aug 10

Söndag
Idag blev det en lugn dag. Håller på att ladda upp inför en hel jobbvecka. Gött med cash :) Så det blir att packa och städa.

Måndag
Jobb idag. Det är skönt att få jobba faktiskt när man har varit ledig ett tag. Efter jobbet så blev det att ta det lugnt i lägenheten och vänta tills min älskling kommer :) Sen så börja vi även flytta lite saker. Så att det mesta skulle bort.

Tisdag
Jobb idag igen. Det blev även att shoppa lite :)

 

 

Efter jobbet så blev det lugnt med mat och film med min bebis :)

Onsdag
Jobb idag. Efter jobbet så blev det att åka hem till lägenheten, fixa sig och sedan dra till fia :) Hon fyller nämligen 20 idag! Sen efter så drog vi till ritz och vi hade skitkul! Det var perfekt med folk och alla hade skitkul. Sen så träffa vi också 2 killar som tjänade 400 000 kr i månaden och dom bjöd oss på massa :) När det var stänging så åkte vi till max och åt sedan hem till lägenheten.

Torsdag
Idag var jag ledig, bra skönt :) Jag var inte direkt bakis heller, men vi stackars bebis var det :/ När han hade piggnat till så blev det lunch på kina muren och sedan flytt med mina kläder. Marcus och Jonte åkte även och köpte min bäddsoffa som jag köpt på tradera för 321 kr, billigt billigt :) Sen så åkte dom hem ochc jag packade upp alla mina grejer :)

Fredag
Jobb idag. Efter jobbet så blev det att åka till ghn och sedan gå på nattis 18 års fest :) Men det blev inte att vara ute länge för mig för jag ska ju jobba dagen efter :)

Lördag
Jobb idag :) Efter jobbet så blev det att åka hem till ghn och ta det lugnt på kvällen :)

Söndag
Sista jobbdagen idag :) Efter jag hade slutat så blev det att käka och sen gå på bio, inception :) Jag tyckte den var riktigt bra :) Vi sov i nya lägenheten efter bion.

Måndag
Ledig hela veckan :) Då blir det att göra ärenden. Posta kläder, lämna tillbaks kläder m.m. skönt när man är ledig så man kan göra lite saker :)

Tisdag
Idag kom fia in och vi ordna med lite saker. Kolla upp tv och bredband och sen åkte till ikea och köpte lite smått :) sedan så blev det att packa upp det. Och på kvällen så käkade jag, Marcus, Johan och Jonte på Nobel. Och efter det så gick jag, moa och fia upp till Terese för att kolla hennes nya lägenhet :)

Onsdag
Frukost på Clarion :) Grymt gott, sedan så blev det att följa med Moa till Tingsrätten som stöd. Men vi halv 12 så drog vi för vi skulle släppa in jessica i lägenheten. Efter det så blev det att åka upp till lägenheten och packa upp lite grejer. Sen på kvällen så kom Amanda och Sanne in, så det blev att möta upp dom på stan och käka på la baguette :) Sen så åkte vi till lägenheten och började fixa oss inför kvällen :) Fia kom vid 8 när hon hade slutat och Marcus H strax efter. Sen vid typ 10 så började vi gå upp mot stan till ritz. Nattis fyller ju 18 idag, hih :) Men det var ju mkt folk så det gjorde det tråkigare än förra gången :/

Torsdag
Sov ut idag för var så himla trött. Sen så blev det att städa hela lägenheten, för det var verkligen kläder överallt och saker överallt. Sen så blev det packa för helgen och veckan och sen gå ner till tempo och köpa nått att äta :) När Fia och jag hade ätit klart, så drog jag upp till stan och lämna tillbaka en tröja. Och efter det hoppa på bussen och åka till ghn. När jag kom fram så åkte vi till marcus föräldrar och åt mat :) Sen blev det att åka hem till lägenheten och fixa med mina mail, jag har fått jättemkt sålt på tradera :)

Fredag
Lite städ, blogg och mat på dagen :) Senare så ska jag åka till ica och posta 2 paket och innan eller efter tvätta mitt hår. Sen blir det att leka massa lekar i skogen idag med folk och sen dricka på kvällen :) Men det blir att ta det lite lugnt för jag ska jobba imorrn på gina :)

7 juli 10

Lördag
Idag blev det städa och tvätta på dagen. Sen så åkte jag, Marcus, Tobbe och Anna till Hfs och spelade tennis. Det gick rätt så bra för första gången :P Sen så svängde vi förbi Billiga Nicklas och köpte vita dekorationsstenar och sen vanliga stenar till den nya lägenheten. Sen så blev det att åka hem och laga mat. Klyftpotatis, lövbiff och beasås. Ikväll så ska jag och Marcus vara barnvakt åt Moa och Nea :)

/ A

6 aug 10

Fredag
Idag så blev det lugnt och film på dagen. Och sedan så åkte vi ut till golfbanan och gick 9 hål. Efter det så åt vi grån grillen och sedan så åkte jag och Marcus på bilbingo och vann ingenting! :( Nu så ska blir att titta på old dogs med Marcus, Tobbe och Anna :) Jag köpte en klänning från Tradera oxå. Jag tror att det är likadan klänning som Frida Farhman har :D hehe.

/A

4 aug 10

Lördag
Idag så blev det en lugn dag :) Sitta hemma i lägenheten med Marcus och titta på film. Senare på kvällen så kom Tobbe, Anna och Isa och killarna spelade Worms och chillade.

Söndag
Idag så lagade jag, Marcus, Anna och Tobbe mat. Det blev bakad potatis och hemmagjord skagenröra, super gott! Sen ble vdet att kolla på filmer.
Måndag
Tur in till Örebro. Kommer vara där hela veckan för Marcus ska jobba där. Det blev att gå runt på stan och kolla lite. Sen så träffade jag Moa och hon följde med mig när jag skulle äta. Efter så åkte jag, Anna och Fia ut till Ikea för Fia skulle köpa lite saker till lägenheten. Sen så åkte jag hem till lägenheten och väntade på att Marcus skulle komma hem. Sen så åt Jag, Marcus och Jonte på Lilla Örebro och tog ett varsit glas :)
Tisdag
Hjälpte Fia att flytta lite grejer ur den nya lägenheten idag, fan vad jobbigt det var. Sen så städade vi och målade en spegel vit :) Efter det så blev det att åka hem till lägenheten och ta kort på alla kläder som jag ska sälja :) Sen när Marcus slutade jobbet så åt jag, Marcus och Jonte på donkan och sedan gick hem och tog de lugnt :)
Onsdag
På dagen så tog jag en fika med Fia och Moa. Sen så kopierade jag och fia nycklar till hennes nya lägenhet. Efter det så blev det att åka ut till ikea och kolla på en ny bäddsoffa. Hitta en för 1495 kr. Sen så köpte jag ett vitt överkast och 3 örngott till 3 prydnadskuddar, 2 vita och en beige. Sen så blev det att vara i lägenheten tills Marcus sluta jobbet :) Sen så blev det att ta det lugnt. Sen hade den här supersöta blusen kommit in till Gina. Ska köpa den nästa vecka, får ju lite rabatt då med ;)

Torsdag

Idag så blev det att packa och åka hem till ghn. När jag kom hem så blev det att städa och packa upp. Sen när Marcus kom hem så hämtade jag ut hm paketet. Nu på kvällen så har det bara blivit lugnt. Kollat lite på ikea på vad som behövs köpas :)

/A


RSS 2.0