30 maj 10

Onsdag
Hade redovisning idag i religion om barnmisshandel och det gick bra :) Efter den så gick jag på stan och gjorde några ärenden :) Jag framkallade mina balfoton, köpte 8 st vinglas för 149 kr och sedan så åkte jag hem till bebisen och vi spenderade hela kvällen tsm :)

Entré: 149 kr
Torsdag
Idag så spenderade jag hela dagen i sthlm med Sofia och Evelina :) Jag hittade ett par saker faktiskt.

H&M Trend: 299 kr

H&M: 399 kr

Gina Tricot: 129 kr

Studentpresent av Marcus. H&M: 499 kr

Studentpresent av Evelina. H&M: 349 kr

På kvällen så gick jag, Moa och Anna och såg på Sex and the city 2. Fatta att jag blev kär i kläderna!!! :)

Fredag
Hade en kort dag i skolan. Vi skulle få veta våra betyg och jag fick MVG i Praktiskt marknadsföring B och MVG i historia !!!! :D Så nu har jag 16 MVG, 17 VG och 1 G :) Efter så gick jag och köpte mors dag present till mamma och sedan så köpte jag ögonskuggor :)

H&M: 70 kr

Efter skolan så kom Mamma, Jessica, Mormor och Morfar för dom skulle hämta mamma och sedan så åkte vi hem till ghn tsm. På kvällen så gick vi hem till johan och satt där och drack och sedan så åkte vi upp till Buster på fest :)

Lördag
Fy fan vad dåligt jag mådde idag. Blev alldeles för hårt igår :/ Vi började med att äta mat hos mormor och efter maten så sov jag en timme. Efter så åkte vi hem till Marcus och då sov jag 3 timmar till. resten av kvällen så satt vi och kollade på tv och film och åt massa gott :)

Söndag
Mors dag idag. Jag och Marcus åkte upp till mormor och åt smörgåstårta, efter det så åkte vi ut till golfbanan och gick 9 hål. Nu så ska vi snart äta och sedan ta det lugnt resten av kvällen :) Har hittat massa sommar fint på Gina!

 

 

/ A

25 maj 10

Tisdag
Idag så började jag rätt så sent, bra skönt med sovmorgon :) Jag lämnade in bok rapporten, fick veta betyg i Export och import, projektarbetet och rättskunskapen. Jag fick MVG i Export och import, VG i projektarbetet och rättskunskapen :) Sedan på expon så blev jag klar med min skylt, så här blev den:

När expon var slut så gick jag runt på stan lite och kollade runt. Hittade faktiskt lite granna som jag skulle vilja ha :)

 

Den är väldigt öppen i ryggen

 

 

 

Ikväll är första tisdagen på länge som jag inte måste plugga eller fixa med någonting annat. Bra skönt att bara ligga och ta de lugnt framför tvn och datorn:) Idag är det näst sista avsnittet av Desperate Housewives :( Men jag längtar till torsdag då jag åker till Sthlm och sedan går på Sex and the city 2 :)

/ A

24 maj 10

Måndag
Härligt väder det är idag! :) Sen så är jag också ledig :D Men jag har passat på och beställt från HMs höstkatalog. Fick ju 10 % rabatt på hela beställningen med :)

Jag har också beställt skor från Nelly. Fick även med en skopåse då, eftersom alla skor var från Nelly shoes.

Senare idag så blir det nog att åka ut till golfbanan och efter ta det lugnt på kvällen. Har ju skolan imorrn.

/ A

22 maj 10

Balen igår var faktiskt tråkig :/ Äcklig mat och dålig musik i bakgrunden och sen lite alkohol. Det enda roliga var att man fick klä upp sig :) Min håruppsättning kosta 450 kr på Amadeus. Men sedan så hade vi jättekul på Strömpis :) Jag är kär i Strawberry Daquiri! :D Här är bilderna från i igår:

Jag och Angie

Angie och Jag

Martina, Jag, Sofia, Erika & Angie

Angie, Mari, Linn och Pygge

Anthon, Erika och Angie


Outfit efterfesten

Angie, Jag och Sofia

Angie, Jag, Sofia och Erika

 

Torsdag
På morgonen så gick jag och Angie till HM och jag köpte lite från HMs Fashion against aids kollektion.

Sen på dagen så var vi med på en tjejmässa på kulturhuset och visade upp vårat företag :) Sedan så åkte jag hem till bebisen och tog de lugnt.

Fredag

Lugnt på dagen och sen på eftermiddagen så åkte vi till Örebro och åt på donkan och sedan såg Iron man 2, den var bra :) Köpte även biljetter till mig, Moa och Fia till Sex and the City 2 på torsdag! :) Det tråkiga var att det var en kille under filmen som fick ett epilepsianfall och ambulansen fick komma och hämta honom :/ Efter filmen så blev det att åka hem och sova :)

Lördag
Åt en mysig och god frukost på fiket och sedan åkte ut till golfbanan och gick 9 hål. När vi kom hem så städade vi lite och sedan satte jag mig vid datorn och la till lite mer i min hm beställning :)

Nu blir det att börja fixa sig och sen dra hem till Natta och umgås med tjejerna :) SKÅL!


Söndag
Bakissöndag kan man lugnt säga. Är så himla trött, illamående och seg :/ Men jag läste iallafall ut min bok i engelskan och har skrivit klart bok rapporten :) Idag så blir det film och massa gott!

/ A

19 maj 10

Tisdag
Idag hade vi redovisningar i export och import och lämnade in det skriftliga arbete. Så himla skönt att det är över :) Sedan så hade vi studentkommiten och fick kolla på våra flak :) Sedan så hade vi expon och jag blev klar med mitt rum, äntligen! :) Så  här blev resultatet:

Framsidan

Uppifrån
Så nästa gång som är den sista gången så ska jag göra min reklamskylt :) Efter expon så gick jag på stan och köpte en jumpsuit på Gina :)

Gina Tricot: 249 kr

Sedan så gick jag, Jessica och hennes kompis Paulina upp till mig och åt mat; Kyckling, ris och curry :) Sen så blev det att gå och sola och sedan börja locka mitt löshår och titta på Ugly Betty och Desperate Housewives :) Faaaan att det är bara 2 avsnitt kvar av det, sen måste man vänta till typ oktober innan det börjar sändas igen :(

Onsdag
Idag har jag min BAL!!!!!! Hela dagen så kommer det bli fix. Hår, smink, naglar och lite skönhetsgrejer. Sen så har jag tid hos frisören kl 16. Sen så kommer Angie till mig i eftermiddag och vi ska gå tillsammans ner till hotellet vid 5 :) Lägger upp alla bilder imorrn :)

/ A



17 maj 10

Måndag
Hade ingen skoldag idag, men jag åkte till skolan ändå och gjorde klart land rapporten på Export och Import och sedan gjorde en power point presentation.

Sedan så var jag på stan med Moa :) Vi tog en fika och sedan gick och kollade i affärer :) Köpte ett par cykelbyxor och en blus :)

Bik bok: 79 kr

Bik bok: 299 kr

Jag hämtade även ut dett paket från ellos, där i var min nya svarta matta :) Så här blev det:

Sedan så testade jag balklänningen och efterfest klänningen :) Så här ser dom ut:

Balklänningen

Efterfest klänningen

Ikväll så blir det att ta det lugnt, chilla framför tvn, ta ett avslappnande bad och sen läsa lite :)

/ A


13 maj 10

Torsdag
Robin Hood var skitbra, rekommenderar den verkligen :) Idag så åt jag och Marcus lunch på Jensen, det var gott :) Sedan så åkte jag och Marcus hem till ghn och beställde tågbiljetter till sthlm inför florida resan, taggar till den 13 juli! :) Ikväll så blir det att titta på Kick ass och bara ta de lugnt! :)

Fredag
Idag så blev det en lugn och chill dag. Jag och bebisen kollade på film och mös :)

Lördag
Fix med studentklänningen och sedan rakpermanenta mitt hår :) Resultatet blev jättebra, och jag hade dessutom fått hem hm:s höstkatalog, mycket snyggt! :) Sedan så blev det att åka hem till Marcus igen, fixa sig, äta grillat och sedan dra upp till hfs på fest :)

Söndag
Lugn bakis söndag :) Har kollat på film, tv och pluggat hela dagen typ. Måste bli klar med min uppsats om ett land till export och import som jag har resovisning på tisdag, yikes!

Sedan så MÅSTE jag verkligen bli klar med boken och lämna in rapporten. Slutspruten börjar ju snart :/ Men jag har balen på onsdag, jippie :)

11 maj 10

Tisdag
Hade ingen skola idag, bara expo. Och då så gjorde vi en studentskyltning, det blev jättesnyggt :)


Sedan så limmade jag fast vitt papper på utsidan av mitt rum, så nu är det inte mkt jobb kvar :)
Fick även ett samtal av butikschefen på Gina och jag kommer få tider i sommar, jätteskönt! :) Sedan så gick jag till Gina och jag hittade lite som jag ska köpa :)

Sedan så köpte jag fjäderörhängen från Gina, svarta och vita :)

Svarta: 99 kr och Vita: 79 kr
Jag köpte även en ring från H&M :)

20 kr

Ikväll blir Ugly betty, Desperate housewives och Cougar Town oc h såklart plugga till prov hela kvällen, fy fan säger jag bara! Får hålla tummarna att det går bra för mig imorrn.

Onsdag
Hade provet i rättskunskap idag, och jag säger bara att det kan ta mig i arslet! Det gick väl OK, men det var många uppgifter och mycket att skriva. Sedan så delade vi upp alla pengar i företaget. Och sedan så gjorde vi klart årsredovisningen, tilläggsmomenten, min UF utvärdering och lämnade in.

Ikväll så ska jag och bebisen gå på bio, robin hood ska vi se :) Efter det så blir det mys, hihi :)

/ A

8 maj 10

Onsdag
Idag blev det att lyssna på fler projektredovisningar i skolan och sedan jobba med årsredovisningen i skolan. Usch vad tråkigt det var och sen en massa jävla siffror med, tur att Linda är så bra med det :)

Efter skolan så blev det att gå till bussen och åka hem till min bebis :) Vi tog det lugnt hela kvällen och sedan så var vi barnvakt ett tag åt Johanna :)

Torsdag
Idag så hade studentkommiten möte :) Då diskuterade vi utgångs ordningen, dagens schema och sedan lite om flaken :) Kan inte förstå att studenten är nära :P Sedan efter skolan så blev det att gå och kolla efter lite saker till balen. Satinhandskar, kuvertväska, hårnålar och sedan örhängen :) Jag hitta iaf en väska, en vit ring, en sarong och nagellack :)

Lindex Shop Online - Ring

Lindex: 20 kr

H & M: 50 kr

H & M: 40 kr

Accent: 199 kr

På kvällen sen så tog jag bara det lugnt, jätte skönt :) Beställde även lite saker till somarn från H&M :)

Fredag
Började morgonen med engelska nationella, läsa och lyssna. Fy fan, det märktes att det var nationella för engelska B. Tror nog inte att jag får MVG på nationella, men en klart VG får jag iaf :)

Efter skolan så gick jag och köpte allt till balen och sedan ner till bussen för att åka till bebisen :)




Vi tog det lugnt en stund och sedan gick vi hem till Saga & Jocke för killarna skulle spela poker :)

Lördag
På dagen så åkte vi upp till mormor för jag skulle testa hur allt skulle se ut :) Och det såg bra ut :) Sedan så gick jag in på netonnet och kolla på min framtida systemkamera, och den har gått ner 500-600 kr. Så nu kostar den 4300 kr :)

Sedan så passade jag på att köpa ett par tofflor från Tradera för 120 kr inkl frakten :)

Sedan på kvällen så var jag, Saga, Anna, Fanny, Tobias och Marcus hos Saga och Jocke först. Sedan så gick vi till studentpuben, men det var inte alls kul där. Inge drag och jätte lite folk :/

Söndag

Idag så blev det att åka ut till golfbanan på dagen och gå nio hål. Sedan så åkte jag och Marcus hem till mormor för att testa bal- och studentklänningen igen. Och nu är balklänningen klar! :) Studentklänningen är nästan klar, det är bara en dragkedja som ska i :) Sen ikväll så blir det att plugga lite granna och sedan bara ta det lugnt!

Måndag

Väldigt kort skoldag idag. Talade lite med vår historialärare och han sa att det lutar mot MVG i betyg, JIPPIIIEEE !!! :) Sedan så jobbade jag och Jossi med ett arbete i religion :)

EFter skolan sökte jag lite jobb och jag har redan fått en tid till arbetsintervju! Det är hos träna lätt och jag ska dit imorrn, hoppas det går bra! :)

Till veckan så blir det att läsa ut min bok till engelska B, plugga till rättskunskaps prov och påbörja ett arbete i export & import :)

/ A

 


4 maj 10

Idag
Idag var det lång skoldag. Började morgonen med att ha projektredovisningar och det gick jättebra :) Min power point presentation var 14 sidor, hihi. Satsar på MVG i projektarbetet ju ;) Sedan så gick jag upp till stan och köpte en blus och en tshirt som jag skulle få av Marcus i present, så snäll är min älskling :)



Sedan på expon så förberedde vi inför studentskyltningen som vi ska göra nästa vecka :) den kommer bli jättefin, rosa ska det vara :) Efter expon så köpte jag en ring från H&M, jättesnygg :)

H&M: 40 kr

Ikväll blir det att läsa en bok som jag ska läsa till engelska B. Och förhoppningsvis börja på bok rapporten :) Sen så blir det ju att se Ugly Betty, Desperate housewives och sen Cougar Town :)

/ A

1 maj 10

Fredag
Idag hade vi prov i religion. Jag hade övat som fan kvällen innan och det märktes. Jag fick 57 av 65. Hade jag fått 3 påäng till så hade jag fått MVG ist för VG+ plus, snacka om bra störande!!

Efter skolan så gick jag upp till lägenheten, packade lite till och sen gick till bik bok och köpte en klänning som jag skulle få av Marcus.


Och sen så hade dom fått in den dösnygga spetsklänningen, så det blev en sån korallfärgad wiihiii :)

Sedan så blev det att gå ner till bussen och åka till ghn. Marcus blev superglad över tavlan och det var en lättnad :) Såhär blev resultatet:


Sedan hela kvällen så blev det att ta de lugnt och dricka lite :) Ett tag innan vi skulle dra så gick jag och Marcus upp för han var trött, men båda somna så alla drog utan oss :P Snacka om att vi är helt slut efter veckan.

Lördag
Vaknade rätt så tidigt eftersom vi gick och la oss tidigt :P Sedan så har jag suttit och pluggat historia och tog en paus och kollade på gina :) Jag har lite lite saker som jag skulle vilja ha, nu är det bara att lära sig att skita ut pengar ;)



Resten av dagen så ska jag försöka plugga lite till, kolla på avatar och äta gott :)

Söndag
Plugg dag blev det idag. Jag vart i alla fall klar med historia arbetet och nu ska jag se till att jag läser ut min bok till engelskan. På kvällen så blev det att äta go mat och bara ta det lugnt :) Sen så kollade vi på good luck chuck, en riktigt rolig film :)

Idag
Ingen skolan idag, då vi skulle jobba hemma med arbeten. Så det blir att packa ihop mina saker, ska nog åka till mormor och rakpermanenta mitt hår och sen åka till Örebro. Imorrn börjar ju en tidig skoldag :/

RSS 2.0