21 jan 11

Torsdag 20/1
Gud vilken träningsvärk jag har idag! Nu rör jag mig som en gammal kärring :P Så på dagen så blev det att städa lite och sen äta lunch. Vid 3 så åkte jag, Marcus och Marcus till Örebro för att handla lite :) Jag hittade inget :/ Men jag köpte en halsduk som jag ska ha när vi åker slalom från intersport.

150 kr

Sen så köpte jag även en present som vi ska ge till Jennie. Hoppas att hon inte har den och att hon gillar den :) Sen när vi kom hem så färgade jag håret till nougatbrun. Såhär blev resultatet: 


Sen så kollade jag på nätet om jag skulle hitta något att köpa och det gjorde jag. En rosa datormus från Net on Net och en rosa Golla laptop sleeve från Outlet 24.

 

99 kr

225 kr


Fredag 21/1
Idag så blev det en tur in till Örebro. Först så bev det att gå och ta min andra hepatit spruta. Sen så gick jag runt lite på stan och hitta lite jag skulle vilja köpa :) Bl a en skinnjacka från HM. Sen så hade jag seminarium i skolan. Och det gick bra. Jag måstet träna mer på fina ord som vi använder så jag låter smart ;) Sen så gick jag upp på stan igen och köpte hårfärg som jag ska använda till mitt löshår. Och ett mörkblått halsband från Glitter på rean :)


När jag kom hem så blev det att gå hem till Marcus föräldrar och äta räkor och vitlöksbröd och titta på Lets Dance :) Senare ikväll så ska jag försöka hinna färga löshåret. Så jag kan vara lite fin i håret när vi ska äta middag och gå ut i sälen :)

 

/ a von o


19 jan 11

Måndag 17/1
Första dagen på universitetet idag :) Lite nervöst med det gick bra :) Vi hade delkurs introduktion och sedan började med att tänkta sociologiskt. När jag slutade så åkte jag upp på stan och kollade runt lite :) Jag köpte en ny väska som jag ska använda under min studietid på åhlens. För min datorväska var så himla opraktiskt att ha :/

399 kr


Sen så blev det att åka hem till ghn :) När jag kom hem så hade mitt paket från nelly kommit och allt passade bra :) Sen så blev det att ta det lugnt och läsa i "att tänka sociologiskt".

Tisdag 18/1

Andra dagen på min studietid. Det är andra dagen och jag är redan efter med läsningen :P Resten av veckan blir det att försöka läsa ut boken och sedan förbereda min seminarieuppgift. Efter skolan så blev det att ta en liten sväng på stan och sedan åka hem. När jag kom hem så hade Marcus lagat pasta med krabba och curry med vitlöksbröd till, mums :) Jag gick även ut på forever 21 och hitta lite billiga grejer som jag ska beställa hem när jag får lön :) Så jävla snyggt med blingade solglasögon så jag måste ha dom i båda färgerna och ett par fina kilklackar till våren och somarn :D

Kilklackar: ca 190 kr

Solglasögon: ca 85 kr/st


Sen så hittade jag ett fint halsband som skulle vara sött till somarn som jag också funderar på att köpa från Forever 21.

Halsband: ca 70 kr

Onsdag 19/1

Inga föreläsningar idag. Som det ser ut på schemat så har man föreläsningar måndag o tisdag och onsdag o torsdag så förbereder man sig för seminariet på fredag som är typ som ett läxförhör som jag har fattat det som. Så odag på dagen så blev det att gå ner till gymmet och träna ben. Så att jag inte får så mycket träningsvärk i sälen :P Sen efter träningen så blev det att städa och plocka i lägenhet och sedan äta mat. Falukorv, potatis och brunsås :) Jag gick in på hm idag och fynda, älskar att fynda :)

Tunika: 30 kr

Blazer: 70 kr


Jag hade ju tänkt att köpa blazern på Gina, men nu sparar jag iallafall 100 kr på att köpa den från hm. Sen så är dom ju nästan precis likadana så jag kan ha blazern när jag jobbar på Gina ;) Kunderna kommer ändå inte märka någon skillnad :)

Ikväll så blir det att plugga, har 200 sidor kvar i min bok att läsa :/ Och finslipa på min seminarieuppgift till fredagen. Sen så blir det att titta på tv och ta det lugnt :)

 

/ a von o


16 jan 11

Fredag 14/1
Idag så var jag ledig, bra skönt :) Vid lunch så blev det att åka upp till hfs med Marcus och hans pappa. Jag köpte blond slingfärg och sedan röd hårfärg. Sen så hämtade jag ut min dator som äntligen har kommit! :D Så när vi kom hem så satte jag mig och började installera. När jag var klar så började jag med håret. Först att dra upp hår i slinghättan, usch vad det är drygt. Sen så ble det att skölja ur och ha i den röda färgen. Resultatet blev bra :) Men jag kommer inte vara det länge, max 2 veckor till. För nu måste jag matcha med kläder, och det gillar jag verkligen inte :( Men jag ska nog bli typ mer åt det brunröda hållet istället för det helröda.



Sen på kvällen så åt vi thaimat hos Marcus föräldrar, det var riktigt starkt men gott :) Sen efter vi ätit, så gick jag hem till lägenheten och fixade mig och sen åkte hem till Saga och Jocke och träffade Saga, Fanny och Fia :) Vi satt och hade en liten förfest innan vi skulle hem till mig och Marcus igen :) Kvällens outfit:


Body: Gina Tricot
Midjeshorts: Gina Tricot
Halsband: Bik Bok

Här är lite andra bilder från kvällen som är tagna med min fina systemkamera :)

Saga, Fia & Cicci :)

Jag & Fia :)

Jag, Fia & Cicci :)

Min Älskling <3

Fia, Saga & Jocke :)

Lördag 15/1
Tur in till Örebro på morgonen för jag skulle jobba på gina 12-17 :) Innan jag började så gick jag till elgiganten för jag skulle byta minneskort till kameran och sen köpa ett rosa usbminne. Sen så hittade jag även en rosa mönstrad trådlös mus som jag ska köpa :) 349 kr kostar det dock :/

Sen så fyndade jag lite på rean på Gina :)

Cerise blus: 49 kr

Vit tunika: 49 kr

Midjeskärp: 29 kr

Sen så har jag även hittat en blazer till ordinarie pris som jag ska köpa :)






































 

Efter jobbet så blev det att åka hem till Jessica ooch hänga där tills bussen skulle gå. Sen när jag kom hem så blev det att kolla på film och sen gå och lägga sig :)

Söndag 16/1
Ledig idag :) Pch söndag betyder ju tvätt dag. Men det var inte mycket tvätt, 4 maskiner bara och det är riktigt skönt :) Sen vid 2 så åkte vi hem till Marcus föräldrar och åt mat, fläskkotlett med potatis o sås och vitlöksbröd. Riktigt gott var det :) Ikväll så blir det att ta det lugnt och packa väskan inför universitetet imorrn. Spännande det ska bli med första dagen :D

/ a von o


13 jan 11

Torsdag
Välkomstdag på universitetet idag. Så från 9.30-15.30 så var jag på universitetet. Fick mycket bra och informationsrik info. Sen så köpte jag även 2 böcker i campus bokhandeln. Det blev billigare att köpa dom där, men det var ändå lite dyrt, 400 kr :/ Och jag ska köpa 2 böcker till den först delkursen som pågår i 5 veckor. Sen så blev det att gå runt lite på stan och sen åka hem till ghn. När jag kom hem så hade den här snygga klänningen kommit ut igen på Gina som jag nog ska köpa :) Men som vanligt så är jag osäker på vilken färg, bestäm åt mig! :)

249 kr/st

Sen så gick jag också in på H&M och la till saker i min beställning :)

 

Överdel: 129 kr

Underdel: 99 kr

Väska: 199 kr

Sjal: 59 kr

Korsett: 129 kr

 

Ikväll blir med film och mys. Sen så passade jag på att fynda lite på Nelly :) Jag hade också 100 Nelly pengar så det blev billigare för mig :) Jag har letat länge efter en vit sidenblus, och nu så fick jag äntligen en väldigt billig! ;)

Vit sidenblus: 99 kr

Svarta kilklackar: 99 kr

/ a von o


12 jan 11

Onsdag
Tur in till Örebro idag. Då blev det gå till biblioteket och fixa några utskrifter och sedan kolla ifall dom hade några böcker som jag behöver låna till universitetet, och då hade dom bara 1 :( Sen så blev det att luncha med Ayla på Saigon. Det var trevligt att sitta och prata om massa olika saker :) Hon ska åka till Thailand samtidigt som mig, så vi ska försöka träffas och umgås där nere :) Sen så blev det att åka hem igen. Min sleeve till framtida mini datorn hade kommit, så jag hämtade ut den :) Sen så blev det att äta spaghetti och köttfärssås med vitlöksbröd som älsklingen hade lagat, så gott så :)

Sen så gick jag in på Gina och hitta den här snygga väskan som jag blev sugen på :) Jag har en liknande, men den använder jag som dataväska. Och när jag köpte den så sålde den slut i stort sett på en gång, så jag måste bestämma mig ifall jag ska köpa en ny :)

299 kr

Ikväll så blir det att kolla på film, ta det lugnt och sedan så ska jag äntligen beställa den rosa mini datorn! :)

 

/ a von o


11 jan 11

Måndag 10/1
Idag så blev det julgrans plundring. Det var skönt att få bort granen, men nu är det tomt :/ Sen så blev det att städa hela lägenheten. Diska, dammsuga och plocka. Sen när Marcus kom hem så åt vi mat och sedan tog det lugnt resten av kvällen. Jag testade att färga mitt hår rött, utan att bleka det, men resultatet blev att den var hårbotten som blev röd :/


Tisdag 11/1
Idag så blev det att åka upp till hfs på morgonen och gå till arbetsförmedlingen och fixa en underskrift för aktivitetsstödet. Och sen så gick jag ner till bokhandeln och köpte lite saker till universitetet :) Det som saknas är en svart eller rosa litet pennfodral (helst rosa), en rosa bläckpenna, rosa överstrukningspenna, ett rosa usbminne och sen är jag nog klar :)

Rosa pärm: 19 kr

Rosa plastficka med hjärta: 10 kr

Register: 15 kr

Genomskinlig plastficka: 1 kr

Rosa randig penna: 12 kr

Rosa post-it lappar: 12 kr

Sudd: 8 kr

Stift: 10 kr


När jag kom tillbaka till ghn så träffa jag Saga och Fanny, så vi gick till fiket och fikade. Vi satt där i ca 2 timmar och bara pratade om massa saker :) Sen så blev det att gå hem till Marcus och fylla i ansökan om studiemedel och sen aktivera mitt universitetskort :) Nu känns allt så verkligt, att jag verkligen kommer börja universitetet snart :D Sen så kom Fanny förbi lägenheten för hon hade inte sett den än. Då så blev det att färga håret på Marcus. Så här blev resultatet :)

En riktig snygging :)


Sen så gick jag in på HMs hemsida och jag hitta ett par sommriga kilklackar som jag la till i min hm beställning. Kommer bli jättefint till en vit klänning eller mina svarta höga shorts med ett vitt eller mörkblått linne instoppat :) Fashion points till mig ;D

250 kr (fick 50 kr rabatt)

Ikväll så blir det kvällsmys med Marcus och Fanny. Det blir att dricka vin och äta lite chips :) Sen ska vi bleka mitt hår för att det ska bli en snygg röd färg över hela håret :)

/ a von o

9 jan 11

Lördag 8/1
Idag så blev det att vila och ta det lugnt på dagen. Sen så blev det att göra iordning sig för kvällen. För vi skulle äta 3 rätters hemma hos Evelina, som hon och Jessica hade lagat. Till förrätt så blev det räkcoktail med rostad toast. Till varmrätt så blev det marinerad kyckling, klyftpotatis, sweet chilisås och sen sallad. Och till efterrätt så blev det chokladmousse och fruktsallad. Snacka om att man var stinn efter maten :P Sen efter vi smält maten så åkte vi hem till Robin och träffade lite folk. Men jag blev att må dåligt så vi gick hem :)

Jag och älskling :)

Söndag 9/1
Idag så tog jag en sovmorgon, för jag fick en väldigt sömnlös natt :/ Jag låg och hosta i stort sett hela natten :( Man kan säga att Marcus inte var glad då han skulle upp och jobba på morgonen. Så jag har tagit det lugnt hela dagen och hoppas på att hostan går över snart. Sen så blev det lite film idag också. The grown ups och första Narnia. Jag surfade lite på tradera och har lagt bud på lite saker :) Jag bara älskar det högra setet och jag hoppas att det inte slutar på för mycket, så jag får det :)

 

Sen så tänkte jag även passa på och köpa mig en rosa ipod och låta Marcus få/köpa min gamla, hihi :)

/ a von o


7 jan 11

Fredag
Jobb idag på Gina 11-19. Jag kände mig så himla dålig imorse, men jag bestämde att jag skulle jobba så länge som jag kunde. Det var dock bara till kl 16. Jag blev så hängig, feber, spänningar i hela magen, så jag orkade inte jobba längre :/ Jag köpte lite när jag slutade. Det hade kommit in en jättefin blommig sjal som jag köpte, måste ju köpa vårgrejerna nu :)

149 kr

149 kr

Sen så blev det att åka hem till ghn och ta det lugnt och vila upp mig. Jag vill bli friskt så fort som möjligt! :)

 

/ a von o


6 jan 11

Torsdag
Idag har jag och Marcus varit tsm i 3 år och 11 månader, hihi :) Nästa månad är det 4 år. Gud vad länge och snabbt det har gått :) Dagen så har jag bara tagit det lugnt. Jag är smått sjuk och det är bra tråkigt :/ det kittlas i halsen och öronen och näsan rinner :( Men förhoppningsvis så går det över snart. När jag skulle logga in på blogg.se hemsida idag så såg jag ett inlägg från en annan bloggare om jättesöta och jättebilliga bodies från BikBok! Jag bara måste ha dom!!! Men vilken färg ska jag ta? :)

129 kr styck


Ikväll så blir det att kolla på den bästa serien nånsin, Vampire Diaries och bara vila upp för morgondagen då jag ska jobba 11-19 på Gina :)

 

Sen så har jag hittat en jättebra bild på min nya hårfärg. Jag ska bli det så fort som möjligt, vill ha något nytt :) Och för att inte förknippas med andra personer när jag färgar håret rödbrunt så har jag funderat jättelänge på att färga till den färgen. Jag har bara inte tagit tag i det. Men det verkar som att det kommer att ta tid ändå :/ För först så rakpermanenta håret. Sedan vänta en vecka och då göra en avfärgning. Och om det fortfarande är lite för mörkt så måste jag bleka håret ca 3-4 dagar senare. Och sen vänta ca 4-5 dagar innan jag kan färga håret till den färg jag vill ha, usch vilket jobb :/

Och om jag trivs i hårfärgen så blir det också att färga löshåret till den hårfärgen :) Gud vad dyrt det kommer att bli för mig, usch :/ Men jag kommer nog bli jättesnygg i håret :)

 

/ a von o


5 jan 11

Onsdag
Tripp in till Linde idag för Marcus skulle tatuera sig. En koifish med en döskallen som fena typ. Och då passade jag på att boka tid för att göra mina fjärilar. den 31 och då skulle det kosta 500 kr, billigt :) Sen så gick jag in på Gina när jag kom hem och dom hade fått in lite vårnyheter. Passar jättebra nu innan thailand :)

 

Linnena kostar 129 kr styck och kommer att vara jättebra basplagg till thailand och till somarn, då jag bara använder pösiga linnen :) Sen så hade Nelly fått in vårskor också, och dom här fastnade jag för :)

Exclusive Matsumoto 3 SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

449 kr

Sen så blev det att åka till Marcus föräldrar och kolla på thailandsresor. Vi kommer att åka mellan 20-24 feb. Sen så blev det att åka hem till Johan och planera inför sälenresan. Det kommer bli så himla kul och vi kommer att bo i en jättefräsch stuga :)

/ a von o


4 jan 11

Måndag 3/1
Idag så blev det att ta det lugnt på dagen :) Jag ska köpa en minidator tilll universitetet och jag har hittat en :) Men jag måste ta den på avbetalning för mina undansparade pengar kommer att gå till thailandsresan. Men jag kommer verkligen att gilla den, sen så är det även Microsoft office på datorn som kommer att vara jättebra för mina studier :)

 

3300 kr

 

Sen på kvällen så åkte vi in till Örebro för vi skulle se Tron 3D på bio :) Den var bra, men inte alls mycket 3D effekter :/ Sen så blev det att svänga förbi donkan innan vi åkte hem. När vi väl kom hem så blev det att kolla på stugor i sälen. Kommer att åka v 3 :)

Tisdag 4/1
Idag så blev det lugnt på dagen :) Titta på tv, sitta vid datorn och bara njuta av den lediga tiden :) Sen så beställde jag även en laptop sleeve och en liten mobilväska från Outlet24. Och jag hade ju turen att det bara var 1 kvar av båda sakerna. Och det är samma fina mönster som på min systemkameraväska :)

Sleeve: 200 kr

Mobilväska: 79 kr

/ a von o

1 jan 11

Fredag 31/12
Nyår idag! Började dagen med att åka upp till hfs och handla mat till 3-rätters middagen. All mat för 8 personer blev att kosta ca 1200 kr. Men då blev det 158 kr/ person så det är billigt :) Sen så åkte vi tillbaka till ghn och började fixa oss inför kvällen. Jag satt ju i ca 2 timmar och lockade mitt hår, men snyggt blev det :) sen så åkte vi upp till Cicci och kim och grabbarna började laga maten och Anna & Malin började med desserten. Det tog ca 2,5 timmar att laga 3 rätters middagen.

Till förrätt blev det vitlökstoast med skagenröra, mums :)

 

Till varmrätt så blev det vitlöksgratinerad oxfilé med skivad potatis, bea sås och sallad, mums :)

 

Till efterrätt så blev det typ chokladmousse med degestivekex, jordgubbar och hallon, mums :)

 

Jag var så himla mätt och stinn efter maten, så jag såg ut såhär :P ( Och nej jag är inte gravid, haha)

 

Här är mer bilder från kvällen:

Jag, Cicci, Anna, Malin, Anna och Tobbe :)

Anna och Tobbe :)

Min snygging :)

Jag och Marcus <3

Ett glatt par :)

Jag älskar den här bilden :)

Jag och Cicci :)

Goa Anna :)

Lördag 1/1

Inte bakis idag, gud vad skönt! :) Började med att äta lunch hemma hos mormor, potatis och köttbullar :) Sen så blev det att åka hem till lägenheten och plocka och städa lite :) Sedan så blev det att tvätta lite, har ju inte tvättat på ca 2 veckor så tvättkorgen är full:P Sen under tvätt tiden så passade jag på att beställa lite från hm, måste ju ha lite nytt till thailand iallafall :) Men jag funderar på att klippa av benen på byxdressen så att det blir korta shorts istället för långa, vad tkr ni? :)

Överdel: 129 kr

Underdel: 99 kr

Byxdress: 60 kr (Var på rean ;) hihi)

 

Ikväll så blir det att titta på film, mysa och ta det lugnt :) För imorrn blir det att jobba på Gina :)

 

Söndag 2/1

Idag blev det att åka till örebro på morgonen för jag skulle jobba på Gina 12-18 idag. Innan jag började så lämnade jag tillbaka ett par skoinlägg på din sko. Och jag fick en jättedålig service, butiksbiträdet var verkligen otrevlig mot mig och det gilla jag inte alls :/ Det var väl för att hon inte kunde nekaa returen till mig för man såg på hennes ansiktuttryck att hon ville det. Sen efter jag slutat så åkte jag med Tove (Liv tyler kopia) till stan och sedan upp till Jessica medans jag väntade på bussen. Sen så blev det att åka hem till ghn. Jag köpte en klänning idag från traders som jag har velat haft i över ett halvår :) Och jag tänkte köpa den i somras på tradera, men den slutade på 800 kr :/ Och nu fick jag den för 299 kr :) Och den här var ju slutsåld och eftertraktad överallt. Den kommer att vara så fin att ha till somarn och nere i thailand :)

 

Sen när jag kom hem till ghn, så gick jag in på gina och hitta ett par jättefina blommiga stumpbyxor som jag ska köpa :) Jättefina med en vit klänning och vita espadrillos :)

99 kr

Ikväll så blir det att bara ta det lugnt och sedan kolla på någon film säkert med min älskling :)

 

/ a von o

 


25 dec 10

Fredag 24/12
Julafton idag! Det blev att fixa sig på morgonen, sen åka ner till loka och jobba i disken 12-15. Sen efter jag slutat så blev det att åka till marcus föräldrar och fia jul först. Vi tog det lugnt och talade innan vi åt julmaten kl 4. Sen efter maten så blev det att ta det lite lugnt innan tomten kom, hehe :P Och efter tomten hade dragit så blev det att öppna resten av julklapparna :) Jag fick pengar, skor, en kofta, parfym och smink :) Sen på kvällen så åkte jag och Marcus hem till mormor och morfar och firade lite jul där med. Vi fikade och jag fick mina presenter där med. Sen så åkte vi tillbaka hem till marcus föräldrar och drack och pratade lite. Senare på kvällen så gick vi hem och då packade jag för örebro. Sen så blev det att gå och lägga sig. :)

Lördag 25/12
Idag så gick vi upp i en bra tid, vid 10 :) Då blev det att städa och plocka i hela lägenheten. Sen så åkte jag, Marcus och marcus föräldrar till Karlstad och åt mat med Marcus farmor och hennes man och sedan åkte till elgiganten för att kolla mellandagsrean. Men jag köpte inget, jag hade velat köpa en minidator för 1800. Men den var svart och jag vill ha en rosa :)

Ikväll så blir det att åka in till Örebro med sista bussen för jag börjar jobba tidigt imorrn, kl 9. Och då börjar mellandagsrean. Gud vad mycket folk det kommer att vara, haha :P

Söndag 26/12
Jobba på mellandags rean idag 9-18 och grymt mycket folk, hehe :P Men hela dagen gick bra och tiden gick snabbt :) Efter jobbet så blev det att gå hem till lgn, laga mat och matlåda och sedan ta det lugnt resten av kvällen :) Det här köpte jag:

Topp: 75 kr
Shorts: 125 kr



Väska: 75 kr

Sen köpte jag även min julklapp av Jessica som blev en kuvertväska :) Jag har ju lyxen att jag får välja mina egna julklappar och presenter och det tycker jag verkligen om, för då får jag alltid nått jag vill ha ;)

Väska: 249 kr

Måndag 27/12
Jobb idag med 8-18 och det blev mycket städ på morgonen. Men innan vi öppna så var det så fint :) Sen så blev det att se kaos ut under dagen :/ Men det gick bra och jobba idag med. Inte lika mycket folk dock. Efter jobbet så blev deta att laga mat och matlåda och sen ta det lugnt hela kvällen :) Köpte lite mer saker oxå:

Klänning H&M: 99 kr
Halsband Gina Tricot: 75 kr
Tisdag 28/12
Jobb idag 12-19 :) Det minskar med folket för varje dag som går. Det är skönt att det blir lugnare med folk iallafall :) Marcus kom förbi och hälsade på mig på jobbet idag :) Jag blev så glad att se han :) Sen efter jobbet så blev det att åka till lägenheten, titta på film och sedan ta det lugnt resten av kvällen :)

Onsdag 29/12
Jobb idag 12-19. Det gick bra som vanligt, inte mycket annat som pågår än att göra sitt jobb :) Efter jobbet så kom Marcus och hämtade mig vid mberg och sedan så åkte vi och åt middag på Pacos. Men det var inte alls bra där. Service och maten var väldigt dålig. Så det var inte värt pengarna alls. :/ Och pricken över iet är att servitören bröt av Marcus bankkort :/ Sen så åkte vi hem till ghn igen. När vi kom hem så kollade vi på den nyaste vampirediaries avsnittet som är imorrn och fy fan vad bra det är. Jag älskar Vampire Diaries!! Sen så blev det att gå och lägga sig.

Torsdag 30/12
Jobb idag 11-19.30. Långt pass men det gick bra :) Efter jobbet så blev det att åka hem Åsa, Håkan, Inga-Lisa och Uno hem. Dom hade varit och ätit 3-rätters på kungsgatan 1 :) Sen när jag kom hem till gubben så blev det att äta hamburger tallrik, kolla på van helsing och Wolverine :)

/ a von o

RSS 2.0