31 juli 09

Igår så åt vi tårta, drack lite vin och hade det trevligt. Sen så köpte jag, fia, saga och mari en varsin klänning på stylebystars för 49 kr/ st :) Jag kan säga att det är världens fynd för en sån snygg klänning :) 


                                                              från style by stars


Sen så kollade jag och marcus på ice age 3, den var riktigt rolig, men inte så rolig som jag trodde den skulle vara. Men jag älskar sid, han är så skön :)

Idag
Kolla på mina serier som vanligt, umgås med marcus för han är ledig och sen jobba kl 17 och framåt.

puss puss


30 juli 09

Igår
Jag beställde en ny kamera, då den jag hade sist blev stulen. Det här blir alltså min 3e kamera. Min första kamera gick sönder, och min andra blev stulen. Hoppas det inte händer nått med min nya.

Det var faktiskt ett bra pris, 1450 kr för både saker :) Måste ju ha mina elektroniska saker rosa :) Resten av kvällen så tittade jag på serier och så dödligt vapen 3. 

Idag
Börjar dage´n med att åka upp till mormor och fixa iordning mig för jobbet, skulle ju jobba 12-18. Sen kom mormor och hämta mig så åkte vi till ica för jag skulle köpa blommor och lotter till marcus mamma, för hon fyller år idag. HOn blev väldigt glad när jag gav henne det :)

Ikväll ska jag nog tittade på serier och en undercover brother kl 21 på 6an. Den är faktiskt rätt så rolig, men inte lika rolig som baksmällan :)

puss puss

Idag

29 juli 09

Det gick bra att jobba igår, det var ju inte fullt ös men jag jobbade till kl 22. Så fick jag mitt schema för aug också. Bara 6 lediga dagar, gud vilket roligt sommarlov jag har haft då :/ Men det är ju bra att jag får pengar i september också :) Sen vart det sängen på en gång. Men jag köpte en väska på rean nere på fancy också.

99 kr på rean :)


Idag
Det blir att ta de lugnt, kolla på mina serier, laga mat och så. Är ju ledig idag :) Jag hitta en klänning som jag nog ska byta ut mot min röda volangklänning :)



Nu ska jag bara ta de lugnt hela dagen :)
puss puss

28 juli 09

Igår
Då åkte jag , amanda, lina, sofia och bella till örebro för att gå på bio. Jag och amanda gick på harry potter och halvblodprinsen och lina, sofia och bella gick på public enemies. Fast harry potter var inte så bra som jag trodde den skulle ha varit. Och titeln passa inte alls bra på filmen heller tyckte jag.

Men jag köpte en klänning iaf :)


Sen har jag också beställt lite inför hösten, det är lika bra att vara i god tid :)

Men det kommer inte komma förrens i mitten av september, men det blir i lagom till för vädret.

Idag
Ta det lugnt nu på dagen och sen göra iordning mig för att jobba 17-21.30 på vildmarkskrogen.

puss puss

Mör i hela kroppen

Fredag
Det gick bra att jobba. Stod vid en salladsbuffé i ungefär 3 timmar och sen efter de vart det att plocka disk och sen göra iordning för frukosten. Sluta ungefär vid halv 12. Sen när jag höll på att somna, så sätter johan ljudet på bott nere i vardagsrummet och säger att han ska ha fest. Så det kom hit ett par folk.

Lördag
Upp och jobba på vildmarkskrogen 6 timmar, och sen vidare till loka för att jobba 8 timmar. Så jag jobbade 14 timmar då. Jag var helt slut kan jag lova.

Idag
Sov bara 6 timmar typ, så jag var grymt trött imorse. Det var väl ganska lugnt idag, det var normalt mkt med folk tyckte jag, Nu sitter jag bara och tar de lugnt. Är ledig imorrn tack och lov. Så att jag kan vila ut.

puss puss


24 juli 09

Fick min dress idag! Jag är jätte nöjd med den :) Så nu ska jag försöka hitta en till saga för ett billigt pris, så ska vi vara dressklubben ;D

Har annars tagit det lugnt hela dagen med mina serier och ska snart börja fixa mig för jobbet ikväll med.
I helgen blir det nog inte mycket, förutom jobb hela helgen.

Aja, men jag tjänar ju iaf pengar :)

puss puss

Regn igen :/

Tisdag
Jag kan ju säga att det gick alldeles utmärkt att jobba i på loka Fick mycket positiva tankar om mitt arbete jag utförde. Så jag fick även jobba på onsdagen. Men det vart längre jag jobbade än till 23, jag slutade faktiskt kl 00.30. Snacka om att jag var trött dagen efter. Sen när jag och Manuela var på väg hem, så kom en björn upp på vägen. AH! Men tur så var det en liten björn och den sprang in i skogen på en gång typ.

Onsdag
Börjar dagen med att gå upp kl 7 för jag och jessica skulle åka till marieberg och shoppa :) Så jag klädde mig lite sommarfin ;)

Blomma från HM
Kofta från Bik Bok
Tunika från Gina tricot
Leggins från Gina tricot

Sen så hade jag turen att hitta lite smått och gott på rean :)

Allt kommer från gina förutom flugsmällarn som kommer från clas ohlson
och måttet som kommer från lagerhaus.


Sen när jag kom hem till marcus igen så var det bara att hoppa in i duschen och börja fixa mig för att åka till loka och jobba kväll igen. Det gick bra den kvällen också, men man kan säga att jag var helt mör i fötterna, knäna, höfterna och knävecken. Sprang nog fram och tillbaka i miljon gånger kändes det som. Sen var det ju också lite pirrigt när mia och jens spendrup var där. Och det är liksom dom som äger loka. Men jag gjorde nog ett bra intryck :) Det vart inte lika sent som i tisdags, så jag slutade kl 23.

Idag
Gå upp kl 9 för att åka upp till mormor. Sen kolla jag på smallville och våra bästa år medans jag satt och sminkade mig och åt mat. Sen körde mormor upp mig till vildmarkskrogen för jag skule jobba 12-18. Jag kan säga att denna dag gick riktigt fort. Tiden bara flög förbi. Men det är skönt också, så att man inte sitter och inte gör ett skvätt. Nu ska jag bara ta de lugnt, sitta vid datorn, titta på tv, spela sims :)

puss puss

Ledig idag med :)

Igår så träffade jag moa och py på glasskiosken :) Py bjöd oss på en varsin glass sen gick vi till fiket där hon bjöd på fika med, hon är så himla generös :) Sen tog vi de lugnt. Sen så drog py till en av hennes systrar och moa och jag gick till marcus och hämta en spritflaska, haha nja det blev ännu en pajas kväll. Men det bllev lite nya saker till hösten :)

Måste vi tänka på vad jag klär mig i, eftersom jag börjar ju 3an och då måste jag klä mig som en :) Men det vart faktiskt inte så farligt dyrt och allt är från hm

Nu ska jag titta på mina serier och sen kanske träffa moa en sväng. Sen så ringde loka nyss och fråga om jag ville jobba 17-23. Gud vad skönt att jobba där igen. Sen så tjänar jag bättre där än på vildmarkskrogen.

Nu är det mindre än en månad kvar till skolan börjar, börjar få ångest. Mitt sommarlov är snart slut, och det enda jag har typ gjort är att jobbat. Men jag hoppas iaf att jag får jobba några gånger i augusti, så jag iaf får ihop till änu en tusenlapp som jag får i september.

Nu ska jag laga ihop nått att äta och sen spela sims, hihi :)
puss puss

Ledig för en gång skull

Nu ligger jag verkligen efter med bloggandet, har inte skrivit nått på nästan 2 veckor.

Nja jag kommer inte vara så jättespecifik som jag brukar vara. För 2 veckor sen så jobbade jag typ hela veckan. Knappt någon ledig dag alls. Men jag lyckades iaf att komma iväg till örebro på onsdagen. Det var jag, amanda, sofia och lina som åkte. HIttade även 2 klänningar :)

Den blommiga från Bik bok och den svarta från Gina :)

Efter vi hade shoppat lite så åt vi på donkan och efter de så såg vi baksmällan, asgrym film :)

På fredagen så var vi hemma hos evelina först och drack sen drog vi hem till moa, men ljudet fucka sig så vi drog hem till amanda. Vi var där i ett par timmar, sen drog vi hem till håkan. Man kan nog säga att det blev en sen kväll då jag kom hem vid 4 typ. Såhär såg jag ut:

Hemma hos amanda


Men jag hade en riktigt kul kväll :)

Lördag så var jag då bakis, haha. Så jag tog de lugnt hela dan. Sen så började jag jobba kl 5 och slutade vid tio. Sen när jag hade slutat så drog jag hem till amanda och träffa henne, lina, oliver, fia, mari och räkan. Då satt bvi där och spela spel och drack lite bål :) Sen drog jag hem tidigt för jag skulle upp och jobba.

Den här veckan som har gått så lekte jag med moa en dag. Vi var så rastlösa så vi drack själva, det var faktisk riktigt kul. Haha riktiga pajaser :P Andra gången jag lekte med moa så fikade vi på fiket, gick ner till hennes brors tjej/sambo/fästmö/fru för hon fyllde år. Sen vid typ 5 så drog jag hem till marcus och åt pizza som han hade köpt med hem. Sen så drog jag hem till moa igen och vi kollade på the heartbreak kid och 40 days 40 nights.

Sen på fredag så jobbade jag kväll och det blev lugnt efter.
(vill också säga grattis till jessica och amanda som har fyllt år denna vecka:) <3)

 
På lördag så firade vi jessica för ´hon hade fyllt år i onsdags. Så efter vi hade ätit mat och fikat så gick jag och jessica till billiga niklas. Jag köpte ett CD fodral, tops, hårfärg. Sen så skulle jag iväg och jobba igen. Men jag slutade vid nio så det vart att åka hem, fixa sig och sen dra hem till lina. Vi spela lite GH och spelade med andra ord. Sen så kom fanny, natta, anna och cicci. Riktigt kul att umgås med dom igen :)
Sen drog vi hem till karin för hon hade fyllt 20, så grattis till henne med :) Sen drog vi hem till anna D och träffa folk.
Fick en söt bild på 2 personer också :)


Så drog jag hem typ vid halv 2. Så man kan säga att jag var bakis igår, fy fan. Trodde nästan att jag hade fått magsjukan :/ Sen när jag slutat så åkte jag hem till marcus och satt vid datorn, kolla på TV. Sen så köpte jag en dress och fejk uggs :)

Idag är jag ledig så den blir lugnt. Ska gå hem till moa nu och sen ska hon, jag och py äta glass :)

puss puss


Regn, regn och åter regn :/

Jag har inte gjort alls mycket sen jag skrev nyss. Bara jobbat, jobbat och åter jobbat. Känns som om jag inte har någon fritid alls. Men jag tjänar ju CASH!

Fredag
Jag, mari och fia hos håkan och sen begav jag mig till forsens moster och umgicks lite. Men det blev en tidig kväll eftersom jag skulle upp och jobbar 12 dagen efter. Så här såg jag ut :)


Lördag
Jobba 12-18 lite småhalvt bakis. Sen när jag sluta så gick jag och jessica till espana för jag skulle käka :) Sen gick vi hem och fixade oss. Sen begav det sig hem till saga för att mysa och dricka lite smått :) Sen när dom skulle dra till herrgårn så gick vi till skolan och träffa moa och dom :) Sen blev det åter igen en tidig kväll eftersom jag skulle upp och jobba.

Söndag
Jobbar 12-18 igen. Efter jobbet så kommer mormor och hämtar upp mig och kör mig till marcus. Vart typ bara sims och världen B film, extreme movie hette den. Jag rekommenderar den inte!

Måndag
Idag blev det sims och sen städa och möblera om i marcus rum. Det vart mysigare än innan iaf :) Sen så körde han upp mig för jag skulle jobba kväll och sen sova hos mormor för jag skulle jobba dagen efter, igen.

Tisdag
Jobba 12-17. Här får man inte en lugn stund. Det känns ju skönt att jag kommer vara halvt rik i augusti, men skulle ändå kanske vilja ha lite mera fritid så att man kan åka bort :) När jag sluta så kom marcus och hämta mig. När vi kom hem till han så vart de sims. Hitta förresten en ny klänning på bloggshoppen idag för 100 kr. Sen så har jag köpt ljusa slitna jeans från gina :)

Jag måste berätta en lite historia om en sån här klänning i samma modell.
Jag satt i skolan och surfade på tradera som jag vanligtvis gör. Sen hitta jag en klänning som var  uppe i 100 kr. Jag tänkte att jag kan väl lägga ut typ max 200 lr nått. Innan auktionstiden gick ut så gick jag in igen för att lägga bud. Då var den uppe i 711 kr !?




Nu blire film och sen sova :)

puss puss



Sol!

Igår gjorde jag inte mycket. Efter jag slutde jobbet så spelade jag sims i typ 4 timmar :P Sen skjutsade mormor mig till marcus och jag kollade på film typ resten av kvällen.

Idag har jag beställt ett par skor och ett armband från nelly

Brand SEK 89, Nelly  Shoes - NELLY.COM    Coco Elastic Bracelet SEK 15, Nelly Accessories - NELLY.COM

Värsta fyndet :)

Idag ska jag nog bara ta de lugnt och hoppas att marcus hinner hem innan jag åker upp och jobbar 17-21.

puss puss

RSS 2.0