28 sep 09

Hej svej! :)

Idag så hade jag först kriminologi och sen så åkte jag och angelica till skolan för att hämta filmen som vi skulle se hos jossi. Den var faktiskt dålig och man hängde inte med för 5 öre! Sen så åkte vi till palette och åt lunch :) Jag tog en vesuvio med kebabsås :)

Sen så gick vi upp till hjalmar bergman teatern vart UF kick offen skulle hålla hus :) Vi fick nyttig info som vanligt :)

Sen så gick jag hem till cicci och vi kollade på lite tv. Sen så gick vi till hm vart jag köpte en randig långärmad och 2 blommor till håret :)

Sen så åkte vi till anna och natta och lekte med dom :) Vi gick till ica sen och köpte lite gott till idol och filmen proposal som vi ska se nu :)

Sen så kommer erik och johan på besök. Så efter filmen så ska jag ta bussen hem till min underbara lägenhet! :)

/ A

26 sep 09

Gud vilken hektisk dag det var igår på praktiken, jag höll nästa på att dö kan jag lova ! Det var så sjukt mycket folk! Nu förstår jag att dom har ångest att jobba på mellandagsrean..

Men jag köpte iaf 2 koftor, 1 cardigan, 1 väst, 1 par svarta jeans och en supermysig tröja på GIna, I LOVE IT!!!! :)
Jag kan ju ocå säga att jag inte heller vart pank, för allt blev ett bra pris för så mycket saker :)

Jag tar kort på det senare så ska ni få se :)

Igår så blev det myskväll med gubben :) Men idag blire party ;) Ska på förkaka hos cicci cillan och sen kanske vidare till studentpuben :)

Ikväll ska jag ha lockigt hår, min nya paljett klänning, den nya svarta västan, lackleggins, mina snygga killisar, min stilrena kavaj och såklart tubhalsduken :)

Ha en rolig kväll, för det ska jag ha iaf!!!!! :)


Jag blir bara så glad när jag får såna när meddelanden av mina tjej kompisar: du är en av mina bästa o de kommer du alltid att vara !!!

Jag blir så himla lycklig när jag är välsignad med såna fina kompisar!

Erika alm, en av dom finaste personerna jag nånsin mött. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och liv! ♥

/ Amber

23 sep 09

Hej! :)

Idag i skolan hade vi UF och praktisk marknadsföring. Då gjorde vi affärsplanen, kom på vår affärsidé. Och så gjorde vi våran marknadsudersökning. Vi ska fråga 100 personer och j´har typ frågat 60+ nu.

Ikväll så ska jag och fia gå på the ugly truth, den verkar väldigt bra :) Imorrn äre praktik, får väl se hur det går :)

/ Amber

22 sep 09

Hejsan svejsan! :)

Idag hade vi då skola, började med svenska, sen historia och sist kriminologi :) Sen så gick jag lite på stan och kikade runt lite, då träffade jag min gamla massagekompis som var ute och letade efter en outfit till hennes skolfoto :)

Jag hittade lite grejer jag med, en vit kofta, svarta jobbarbyxor och en paljettklänning! :)
Och dessutom en snygging som jobbade på Zara, shit asså ni skulle ha sett han :)

 



Sen så fick jag min soffa idag, så ikväll kommer jag sova skönt :)

Imorrn så har vi UF, det ska bli så himla kul, I love UF, hihi :) Det som vi håller på med nu är att samla in pengar som vi kommer köpa in flaskorna för. Sen ska pengarna också räcka till visitkort och t-shirtar.

Jag tänkte lägga in lite saker som jag har shoppat sist jag var inne och bloggat :) (asså för typ en månad sen, inte igår då alltså :P)







Såhär såg det ut när jag hade packat alla mina kläder som jag skulle flytta till nya lägenheten



I am so happy!


/ Amber ♥


19 sep 09

Det var ett tag sen kan man säga :) Med det är så mycket som har hänt.

Praktiken går alldeles utmärkt, det är så bra att praktisera där. Och nu i skolan har vi börjat med UF, ung företagveeksamhet. Jag och 3 tjejer till ska sälja handdesinfektionsmedel. Och vårt företag heter Fresh it up UF. Det är så himla kul med UF :) Innan den 17 november så ska vi ha köpt in 150 flaskor, köpt visitkort och sen t-shirtar med vårt företagsnamn på. För den 17 november är det öppet hus på vår skola, alltså vårt första försäljningstillfälle.

Jag har fått en egen lägenhet nu med! är så himla lycklig :) Fast den är inte klar ännu, det fattas ett vardagsrumsbord, tv-bänk, vardagsrumsmatta och sen en bäddsoffa(köper den på måndag.)

Jag har skaffat glasögon, hahah :P Jag ska hämta ut dom på måndag.

Det var nyligen marken i vårt lilla samhälle, hitta faktiskt lite saker. typ tygskor, solglasögon, marknadsgodis, strumpor, paraply :) Sen så var jag ute på lördagen då, fan vad kul jag hade asså :) As mkt roligt folk, dansade hela natten lång :)

I onsdags så var jag också på handledarkurs med marcus mamma, haha bättre sent än aldrig ;)

Nu är det mindre än 2 månader kvar till jag fyller år! Då jävlar blire PARTY!!!!! ;D

Ikväll så ska jag jobba 17-24 sen på söndag 14-22, money money money :)
Sen på måndag blir det av till min älskade lägenhet :) Får internet på måndag också, kan inte bli bättre :)

/ Amber♥

RSS 2.0