Rosa vinöppnare

Att hitta saker som man vill ha i rosa är svårt! Har spenderat många timmar i google för att leta fram det jag vill ha och jag har i stort sett alltid lyckats :D Mitt senaste inköp är en rosa vinöppare, för vi har ingen hemma! Bara en sån där när man måste dra ut korken vilken är jättesvårt då man måste vara stark! Märket heter Koala rainbow och färgen jag köpte är såklart rosa! Tror jag ska ingravera den sen med mitt namn i ett snyggt typsnitt :) 
Interiora: 122 kr
 



Fixat håret

Igår så fixade jag håret, det tog 8 timmar och jag va helt slut! Här är bara en sneak peak för håret är fortfarande stort och när det har lagt sig då ska jag ta bilder :)


 


Beslutsångest

Jag har beslutsångest. Jag köpte ju en rosa vandringsryggsäck som tar 50 L och nu är jag fick hem den så verka den så liten :( Så jag beställde en svart från Heppo som tar 90 L, men det känns som om den kommer vara gigantisk typ. Bara och vänta och se......

Heppo: 899 kr


 


Ny klocka

Äntligen har jag hittat en snygg väggklocka :)

 

Entre: 199 kr


 


Ska köpa

 
Gina Tricot: 299 kr
 
 
Gina Tricot: 499 kr
 
 
Gina Tricot: 399 kr
 



Ny frisyr

På fredag ska jag fixa håret, ska bli så skönt. Passar bra nu när hösten och vintern kommer för jag kan inte använda mössa när jag har kort hår, för jag ser flintis ut då. Och från fredag så kan jag det, wiiee :) Det kommer att  gå på ca 1000 kr och kommer hålla i ca 3 månader och det tycker jag är prisvärt.
 
 


25 sep 12

Ny kurs och ny vecka. Läser nu försäljning del 2 och det kommer bli intressant. Rollspel som ska spelas in och nu MÅSTE jag läsa boken, hehe :) Det även intressant att vår förläsare som föreläser om försäljning är 50+ och är jätteskön. 


 


Ljus

Entre: 295 kr
 



Rosa ryggsäck

Nu har äntligen hittat en rosa vandringsryggsäck som tar 50 L! Jag har letat länge och hittade den hos Sportamore. Sen så googlade jag efter rabattkod och fick 10% :) Denna kommer jag att använda när vi ska åka till thailand i februari :) Sen så hade jag en sån himla tur och tog den sista, yejh! 
 
 
Helly Hansen: 630 kr
 



Piercing i tragus

Äntligen! 
 



Guestroom!

Nu är gästrummet färdigt, wiie!! Det enda som fattas är att vi ska köpa en bäddmadrass till luftmadrassen, så att det blir lite skönare att sova på :) Här kommer resultatet: 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Inredning

Ett av fynden från jysk: 100 kr


 
 

20 sep 12

Hej! 
Tentadag idag!! Äntligen är pluggandet över. Det kändes bra efter jag skrivit tentan, visst så kom det frågor som jag inte hade övat på, men jag svarade så gott jag kunde. 
 
Efter tentan så åkte jag, Emelie, Jennie och Sabina till jysk och fyndshoppade lite. Jag köpte ett täcke, en kudde, en jättegosig vit morgonrock, ett vitt avlastningsbord med tillhörande korg och en luftmadrass. Allt gick på 580 kr, asbilligt!!! 
Vagnen tillhör mig, Emelie och Jennie :)
 
Sen så blev det en lunch på max. Efter vi var klara så åkte vi till ikea och shoppade lite mera, hihi :) Där blev det ett fårskinnsmatta, 2 kökshanddukar, 8 galgar, 3 blockljus, 25st lila återförslutningsbara påsar. Sen så åkte jag hem med Marcus och hans pappa och ikväll så blir det att bara ta det chill! 
 

 

18 sep 12

Hej! Började dagen med genomgång av ledarskap till tentan. Sen så hade jag möte med Örebro Basket som jag ska göra praktik i 20 dagar under en period på 10 veckor. Sen så blev det att sitta och plugga i skolan. Ikväll så sover jag hos jennie och ska råplugga hela tiden!! 
 


Nytt!

 Hej! Äntligen har Gina fått in denna modell på tröjan! Jag köpte en i somras med då var detta material bara på armarna och stickat på fram & bakdelen, med det blev en retur på den. Nu är det supersköna materialet på hela tröjan! Riktigt nöjd med detta köp! 
Gina Tricot: 249 kr


 

Nytt!

Daniel Wellington: 845 kr
Sök på google efter rabattkod på DW, jag hittade en där jag fick 15% rabatt.
 
 
Kenza 9: 2400 kr
 Jag har beställt en Kenza 9 och sitter den bra så ska jag behålla den och sälja min kenza 3.
 
 
 
Gina Tricot: 199 kr



16 sep 12

Hallå där!
Nu har jag jobbat färdigt min jobbhelg, nästa gång blir om 2 veckor :) Till veckan så är det tentavecka, usch så tråkigt! Sen efter tentan så ska jag dra ut en visdomstand för jag har hål i den och sen röngta en annan som växer mot dom andra tänderna som jag eventuell kanske måste operera bort :( Men till helgen blir det nya årets första tentafest, wiiee :) 
 


Back on track!

Hej!
Nu funkar bloggen igen, jippi! Det firar vi med att visa mina nya vinterskor från Canada snow, såååå nöjd! Jag behövde ett par vinterskor som är smidiga och sköna att gå i. För uggs kan vara väldigt klumpigt att gå i på stan t.ex
Scorett: 1299 kr
 


 

RSS 2.0