15 juni 10

Måndag
Idag så gjorde jag inte alls mycket på dagen. Men jag åkte upp till hfs för att hämta mysdressen som jag fick såld på tradera. Och sedan så åkte jag till biblioteket och kopierade mina betyg till mötet hos arbetsförmedlingen.

På kvällen så flyttade vi in Marcus saker i hans lägenhet. Typ alla saker till köket, satte upp duschdraperi, skruvade ihop hans köksbord och stolar, skruvade ihop skohyllan och sen dammsög lägenheten. När vi var klara så rensade vi bort några av hans t-shirtar och packade ner hans kläder. Sen så rensade jag också bort lite kläder och nån dag så ska jag lägga ut det på tradera.

Tisdag
Åkte in till Örebro idag :) Och jag fick med mig lite hem till ghn. Jag fick en khakigrön skjorta av Marcus :) Han är så snäll!

Gina Tricot: 199 kr

Sedan så gick jag till en tyg affär och beställde ett mönster till en klänning som mormor ska sy åt mig. Förhoppningsvis så kan hon sy den på 2,5-3 dagar så att jag kan ha den på midsommar :) Den ska vara en bandeau långklänning med beige satintyg och mörkare beige chiffongtyg över. Skitsnyggt! :) Allt tyg kommer att gå på typ 200-230 kr. Så det blir en billig långklänning :)

Ikväll så ska jag och Marcus ta lite mer saker till hans lägenhet och lite kläder också :) Så att vi inte har mkt att flytta in till helgen.

Onsdag
Möte idag på arbetsförmedlingen. Det tog typ 1 timma. Sedan så gick jag hem till mormor, åt mat och sedan åkte till Saga :) Hela dagen så låg vi ute och sola och hon klippte gräset :) Sedan så blev det att gå hem till Marcus och få min dator formaterad. Så nu har den windows 7 starter och är mycket snabbare är tidigare :) Ikväll blire lugnt som vanligt.

Torsdag
Idag blev det lugnt på förmiddagen. Sminkning, fix och sedan så dammsög jag lite :) Sen så beställde jag även en klänning från Nelly. Fastnade för den direkt när jag såg den :)

199 kr
Om ett tag så ska jag och Marcus åka till Örebro och handla massa till hans lägenhet :) Så vi kommer nog att flytta in ikväll eller imorrn, taggad! :)

/ A


13 juni 10

Onsdag
Idag blev det en trip in en örebro :) Jag tvättade, framkallade bilder, städade i lägenheten och sedan så träffade jag Fia :) Vi gick och åt på stan och sedan så fick hon sina kläder som hon hade beställt från H&M :)

På eftermiddagen sen så åkte jag med Marcus och hans pappa hem. Direkt när vi kom till ghn så åkte vi upp till tennisbanan och dom spelade. Sedan när dom var klara så satt jag och klistra in bilderna som jag hade framkallat. Det tog typ 2 timmar ungefär :P Sedan resten av kvällen så blev det att ta det lugnt och kolla på tv :)

Torsdag
Jobbade på Gina för första gången idag på sommarn. Det gick bra och alla är jättetrevliga som jobbar på träffpunkt som på marieberg :) Jag köpte även en jättesnygg topp :)

Gina Tricot: 99 kr
Efter jobbet så blev det att kolla på vampire diaries och sedan en film.

Fredag
Idag så jobbade jag inte. Jag gick och hämtade ut mitt pass och åt lunch på subway. Sedan så satte jag mig på bussen och hem till ghn. Jag köpte även ett busskort idag, sommarlovskortet. Det kosta 500 kr och gäller från 14 juni till 22 augusti. Då åker man på vardagar, kvällar och helger under hela sommarn. Skitbra och billigt! Men det gäller bara upp till 18 år. (Eller 91:or som fyller efter augusti).


På kvällen så kollade jag och Marcus på säsongspremiären av Smallville och sedan blev det sängen.

Lördag
Åkte in med 8 bussen idag tillbaks till örebro för jag skulle jobba :) Det gick bra och jag stod i kassan mycket idag och det gick jättebra, bättre än jag trodde att det skulle göra. På tanke att jag inte har stått i kassan på mer än ett halvår :P Sedan så åkte jag hem med Marcus och hans föräldrar. För dom var inne i örebro och handla saker till Marcus lägenhet :)

På kvällen så var jag och Marcus hemma hos Cicci och Kim på fest :) Det var kul att träffa tjejerna igen och umgås. Men vi drog vid 12 för Jag och Marcus var hungriga och Marcus var så full, hehe :)

Söndag
Idag så åt vi mat hemma hos mormor och morfar, kött och potatis. Det var riktigt gott. Efter maten så åkte vi hem till Marcus igen och jag satte mig här vid datorn för att uppdatera :) Jag är inte bakis idag för en gångs skull, bra skönt :) Men som söndagar så blir det slappdag idag. Så himla skönt. Det som är synd är att Marcus inte har ett badkar. Att ta en långt, varmt bad med skum och badkulor med levande ljus och ansiksmask hade verkligen varit pricken över iet :)

Jag har köpt ett skal till min xperia, ROSA :D Det kosta 69 kr på tradera.



/ A

8 juni 10

Tisdag
Idag var jag uppe till arbetsförmedlingen och anmälde mig som arbetssökande, haha :P Efter det så fikade jag, Mamma och Mormor på Jessicas jobb, lindholmstorpet. Sen så blev det att åka hem till ghn igen. Väntar på mamma nu att hon ska komma med H&M paketet :) Då ska jag testa kläder och kolla och jag ska skicka tillbaka något.

Jag ska tatuera mig igen. Jag ska göra 2 till fjärilar på min handled, så här ser dom ut :) Det ska vara i dom färgerna oxå. När dom är gjorde så kommer jag att ha en rosa, blå och lila fjäril på handleden :)


En till bild från studenten, hela mina klass :)

/ A

 


3 juni 10

Måndag
Ledig idag från skolan :) Var hemma hos marcus, åt glass med mamma och Jessica, kollade på balen i loka och sedan tog de lugnt hela kvällen :)

Tisdag
Idag åkte jag och Mamma in till Örebro och köpte min telefon, Sony Ericsson Xperia X10 !!!! :) Den hade även gått ner i pris, så den kostan 5129 kr. Min studentpresent av mamma, Warren, mormor och morfar.


Efter så gjorde jag några ärenden och sedan åkte till min lärare för grillning med klassen :) På kvällen så satt jag och höll på med min telefon hela tiden och kollade på Ugly Betty, Desperate housewives och Cougar Town!

Onsdag
Idag var det fotbollstunering på universitetet. Så jag, Erika och Jossi åkte dit och kolla typ 1 timme. Men vi satt och sola hela tiden, så färg på det :) Efter tuneringen så gick jag upp på stan och köpte det orange tunikan, ett vitt linne, svarta steps och sedan jumpsuiten. Sedan så åkte jag hem till ghn med mamma, mormor och Jessica. GIF hade fotbollsmatch mot HAIF så jag och Marcus gick och kollade på den :) Det blev oavgjort i matchen och efter den så gick vi hem och jag lockade mitt löshår och Marcus somna på en gång :P

Torsdag
Fix med vårt flak idag! :D Det vart supersnyggt!! Det tog 3 timmar att fixa flaket, men vi väntade i 2 timmar på björkriset. Sedan så fick jag veta att jag hade MVG i religionskunskap, så jag har 17 MVG, 17 VG och 1 G. Hehe När vi var klara så åkte jag upp på stan och köpte nagel tippar, en klänning och en kjol.

Parfym Pia: 159 kr

Bik Bok: 125 kr

Bik bok: 99 kr

Sedan så åkte jag ner till Paco's och lämnade dekorationerna till maten imorrn :) Fy fan vad jag taggat till morgondagen, jag tar ju studenten!!!! :D När jag var klar med alla ärenden så färgade jag mitt hår svart med, det passar jag bäst i :) Nu ska jag och Marcus gå till donkan och äta lite mat. Sedan blir det att sova tidigt, ska ju upp vid typ 4, halv 5 imorrn. Champagnefrukosten börjar ju halv 7 hos Henry i min klass! :)

Fredag

Studenten idag!!!!! :D Gick upp halv 5 imorse och började fixa mig :) Lösögonfransar, lockigt löshår och studentklänningen! :)


Hos Henry så åt vi gott. Baguetter med ost och skinka, jordgubbar doppade i choklad och cider till :) Våran klass var mest taggad hela morgonen. Sedan var det fotografering av klassen och sedan porträtt tagning.

Efter fotograferingen så var det smörgåstårta i matsalen och päroncider, mumma :) Efter vi hade ätit så var vi i aulan där de var stipendiumutdelning och sång. Jag fick tyvärr inget stipendium :( Sedan så gick vi till klassrummet och skulle få våra betyg och en ros :) Sen var det dags för utgång, alla var skitnervösa, men det gick jättebra! :)

En taggad Amber

Uppe med klassen

På väg av flaket

Min skylt

Jag och Mamma

Jag och Marcus :)

Jag, Angie och Erika på flaket :)

Sedan så fick alla gå till sin släkt och sen gå upp på flaken. Vi åkte 2 varv runt stan och det tog 2 timmar. Sen så skulle vi äta gott på Paco's och bli grymt mätta, haha :P

Vi på Paco's :)

Innan vi drog vi till frimis så kom Erika och Jossi hem till mig och tog ett varsitt glas :) Under kvällen så kom det grymt mkt folk till frimis och vi hade kul :) Vi dock väldigt ont i fötterna sen :/ Lite bilder från kvällen:

Angie och Jag

Jag, Angie och Erika <3

Halva Jag och Angie

Sofia och Erika

Brudarna

On the dancefloor

Lördag

Frukost på donkan och sen hemfärd till ghn. Jag skulle ju även vara barnvakt idag till Moa och Nea :) Vi åt picknick, åkte lin bana och va ute :) Sedan så åt vi mat och kollade på Ice Age 3.

Söndag

Sov kvar i huset och var barnvakt idag med :) Vi åt glass och lekte i lekparken idag med :) Sedan när vi skulle äta mat så kom Johanna och Björn hem :) Då gick jag och Marcus hem och solade lite :) Nu har vi tagit en paus och jag har kollat lite på kläder :)

 

Beställde lite från Nelly nu, hoppas det är snyggt och sitter bra :)

299 kr, 149 kr och 79 kr

Måndag

Idag så gjorde jag inget speciellt. Tog de lugnt framför tvn på dagen och sedan åkte upp till hfs och rensade ur min garderob. Gud vad mycket det det slängt :P Sen så följde jag med Mamma och Jessica till Mickes för Jessica skulle köpa en ny cykel. Sen så gick jag ner till filips möbler och mötte upp Marcus och hans mamma. Ikväll så blir det att ta det lugnt och chilla framför tvn och mysa med Marcus :)

 

/ A


RSS 2.0