Nytt januari


Skjorta från gina tricot
Blus från hm
Jättefint mönster och snygg passform



Tyra svart trenchcoat från Gina tricot
Tunn och jätteskön kappa/trench för ett jättebra pris. 



Boyfriend jeans från Gina Tricot
Jättesköna och snygga jeans som kommer bli så användbara i vår och sommar.


Vakare blus från bikbok



Ida jacka från Gina tricot
Jättefin och skön jacka till sommaren! Kan ju även använda den som kofta nu :)


Flätade halsband från Gina Tricot
Jag har upptäckt att jag gillar flätade halsband i pärlor :D dessa halsband har så fina färger och kommer bli så fint i vår och sommar!! :)



Crocs ballerina

Jag var sugen på ett nytt par ballerina att ta med mig till thailand. Skönt att ha vid shoppingturer eller sightseeing. Och vid mitt googlande hittade jag ett par crocsballerina. Det som är så bra med dessa är att man inte behöver ha steps i ballerinaskorna pga crocs materialet. Perfekta, speciellt i thailand :)

Fick dom även till fyndpris på ebay, ca 100 kr inkl frakt. Och färgcombon är perfekt för mig. Bruna som passar till allt, med lite vitt och rosa som gör dom så söta :D 


Crocs crocband loafers

Vagabond grace

När det gäller finare skor under hösten/vintern så har jag bara mina clarks. Är inte mycket för högklackat även när det gäller kilklackar. För jag får såå ont i fötterna ändå! 

Men något man har sett över åren är stövletter eller platåboots som är väldigt snygga, enkla och behöver inte ha jättehög klack.

Så jag googlade sönder google för att leta efter en snygg modell som är i skinn eller nubuck. Och då hittade jag vagabonds grace chelsea som är snygga och enkla. 

Så jag letade som fan efter dom men de fanns bara kvar i 40 och 41. :( Då ringde jag till nilson shoes och dom sa att det bara fanns 2 par 37or kvar i västerås. Så jag ringde dom och fråga om de kunde skicka skorna och det kunde dom!! Så nu är dom mina :D 





Michael kors wristlet

En smidig iphoneplånbok är ett måste enligt mig och jag fyndade en från michael kors på ebay för ca 350. Och min iphone 6 får plats i den :) sedan finns även två fack för att ha t.ex kort. 

Färgen heter dark dune och är min favorit. Har även jet set toten i den färgen. Den passar under alla årstider och går till allt :) 




Tatuering blomma på foten

Efter att ha uppehåll på ca 2 år, så blev jag sugen på att göra en ny och på foten. :) FYY FAAN vad ont det gjorde, speciellt på kanterna!!!??? Tog ca 1,5 h att göra inkl målning. Jag hade fan inte stått ut längre :P detta är även min första riktiga färgglada tatuering och jag blev jättenöjd. 

Kan även tillägga att de två första dagarna var foten jättesvullen och jag haltade fram. Nu tredje dagen så har svullnaden börjat gått ner och jag kan börja gå vanligt igen :) Sen får man även tänka på att inte ha tajta skor. 




RSS 2.0