15 nov 09

Ville först säga grattis till Angelica och Emelie på eran 18 års dag! :) Nu har vi oxå joinat klubben :)

Jag hade det jättekul i fredag :) Typ fix under dagen d v s färgning av löshår, städning, ögonbrynsplockning, klippning av naglarna och så. Sen så kom evelina och amanda vid halv 6, 6 tiden. Och vi fixade oss lite. Sen så gick vi till Paco´s vid 7 och åt en riktigt god middag!

Jag tog en stek med klyftpotatis, tsatsiki och bea-sås. Sen så beställde amanda 2 st jordgubbsdrinkar som vi 4 delade på :)

Sen så gick vi hem till lägenheten igen och adde kom förbi oxå. Sen så gick vi till klaras vid typ halv 12. Köpte en varsin cider och dansade lite. Sen så gick vi till frimis. Adde hade ju VIP så vi gick före alla i kön ;)

Då vart det dansgolvet på en gång :) Stod där hela tiden, när vi inte var ute och tog luft eftersom deet var så JÄVLA mycket folk det och det vart som en jävla bastu där inne. Puuh säger jag bara.

Sen när det var stängningsdags så pallrade jag och fia hem till lägenhet. Bra gött att lägga sig i sängen :)

I lördags så vaknar jag, smått bakis till en massa grattis sms, hihi :) Jag har såna gulliga kompisar! :) <3

Sen så tog jag det lugnt hela dagen, bra skönt :) Sen så kom Amanda förbi vid halv 4 och det blev att gå till donkan, för hon skulle köpa hamburgare och sen gå ner till bussen.

Sen blev det typ middag, tårta, present av marcus föräldrar och hans syster o barn. Så snälla är dom :)

Sen blev det film resten av kvällen :)

Idag så har jag typ inte gjort nått, hämtat HM kläderna hos mormor, käkat pizza och suttit vid datorn och handlat lite ;)

Det här har jag beställt från ellos:





Sen så har jag beställt 20 st galgar från Style by stars för 35 kr! Det var riktigt billigt, och jag kommer att behöva galgar nu.

Nu så börjar snart Härmed förklarar jag er Chuck och Larry som jag och marcus ska se, riktigt kul är den! :)

Lägger in alla bilder från helgen imorrn :)

/ A

12 nov 09

2 dagar kvar!

Idag hade jag praktik, började med att packa upp dom nya smyckena sen så stod jag i kassan det gick bra, börjar verkligen komma in i det där nu :) Det är så kul att stå i kassan :) Sen så städade jag i butiken och packade upp nya varor.

Jag fattar inte att praktiken slutar om en månad, shit vad tråkigt det kommer att bli att lämna gina :/

Nu sitter jag och har asont i fötterna, usch :( Men jag taggar som fan för morgondagen. Då blir det fix på kvällen och sen middag med fia, amanda och evelina på pacos och sen blir det att dra till frimis efter 12, wiiieeee :)

Hitta lite saker som jag funderar på att köpa :)


Beställde detta från nelly idag :)

100 kr

129 kr

Nu blir det sängen, godnatt!

/ A

11 nov 09

Hej! :)

Idag så har jag hållt på med UF hela dagen. Vi gjorde likviditetsbudgeten, finjusterade affärsplanen lite och sen så gick vi till coop vid skolan och handlade godis för 518 kr ;P Fast det är till alla företag i klassen som vill ha :)

Sen så gick vi till HM och köpte 4 lila linnen som vi ska ha på öppet hus i skolan. Sen så gick jag på stan med moa, vi gick runt i massa affärer :)

Jag hitta mitt halsband! Jag har väntat och väntat till det skulle komma in igen och nu har jag gjort det, så jag köpte det på en gång! Men billigt var det oxå, 99 kr :)

LOVE IT!

Nu blire chill och mys och snart börjar greys anatomy!!  :)

TAGGAR till helgen då jag förlorar min krogoskuld ;D

/ A

10 nov 09

Hej! :)

Idag så hade jag svenska nationella muntliga och det gick jättebra. och jag fck väldigt god kritik :) Sen så åkte jag, jossi och erika till min lägenhet och åt lite mat. Sen gick vi till expon och där påbörjade vi med julskyltningen.

Sen så åkte jag och fia till marieberg först där jag köpte min nyårsklänning och ett diadem med rosett :)


Den är mkt snyggare i verkligheten :)

Sen så kom mina skolkort idag :)



Såhär blev jag i lugg :)


Sen så åkte vi till ikea och då köpte vi:
  • 2 nattduksbord
  • En golvlampa
  • 2 vaser
  • 2 plastblommor
  • 2 små handdukar
  • 4 ramar
  • 4 bilder
  • 4 galgar
Nu har jag kolalt på ännu ett ansnitt på desperate housewives, spännande :)

/ A

09 nov 09

Hejsan!

5 dagar kvar nu tills jag blir 18, TAGGAR!

Idag så hade vi bara naturkunskap i skolan. Sen så åkte jag och evelina till ikea. Jag köpte:
  • Lila gardiner
  • Gardinstång
  • Värmeljus med vanlijdoft
  • Vanliga värmeljus
  • Ett lila ljus
  • Ett vitt ljus
  • En liten svart spegel
  • 12 st galgar
  • 4 st halogenkampor
Och imorrn så ska jag och fia ut till ikea igen och köpa svarta gardiner, ett svart ljusfat, kanske 2 små brunsvarta bord och 3 eller 4 små svarta runda mattor :)

Sen så köpte jag självhäftade krokar på åhléns för 20 kr st och 2 st svarta värmeljushållare :) Sen så bytte jag storlek på mina nya jeans från gina :)

Jag har hittat min nyårsklänning!

Idag när jag gick förbi MQ så såg jag den, en 3/4 ärmad lila/svart paljett klänning för 399 kr! Imorrn är det min!!! Jag är så glad att jag äntligen har hittat den!

Nu ska jag färga håret och klippa lugg i ett av mina träns! :)

/ A

08 nov 09

Hejsan!

Nu har jag beställt en ny telefon! Det blev:

Totalt så blev det att kosta 1917 för allt :)

Hoppas den är bra nu, så jag inte blir tvungen att skicka tebax den. Sen så ska mamma köpa bling bling så att jag kan pimpa den oxå :)

Ett exempel, men dom färgerna jag ska använda är rosa och silver :)

Det var ju oxå jag som startade trenden med pimpad mobil med bling bling i hfs ;P

Jag köpte 3 packningar till så att det kommer räcka till mobilen, jag beställde mina härifrån:

Fast jag beställde i rosa/vit.

/ A


07 nov 09

Hejsan! :)

Idag när jag och marcus vaknade så gav jag han sin present. Han var jätteglad och jättenöjd :) Sen så åkte jag upp till hfs och åt lite mat och gav sofia sen present, det blev 2 triss lotter och en tia lott, av dom så fick jag 300 kr och 2 trisslotter, men jag vann inget :(

Sen så gick jag och syrran till billiga nicklas, hittade lite grejer faktiskt. Allt gick på 244 kr, haha så mycket pengar på ett lågprismagasin.

Sen så gick vi till ica och då köpte jag 2 kartonger hårfärg, hårspray och TREssemes produkter. Ica hade specialpris då man fick shampoo och balsam för 80 kr. Jättebra pris då flaskornas innehåll är 900 ml.

Sen så åkte jag hem till marcus igen och jag beställde löshår som jag ska få av mamma i födelsedagspresent. 3 träns som är 25 cm breda och håret är 65 cm långt = 528 kr :)

Nu så ska vi bara titta på film resten av kvällen typ och bara ta det lugnt. Taggar som fan till nästa helg för då blir det krogen med mina brudar! :)

/ A

06 nov 09

Hejsan alla glada! :)

Har haft praktik i två dagar, men det har vart kul :)

I torsdags så hade jag praktik och handlade en grå kavaj och en liten quiltad partyväska. Se efter det så åkte jag till lägenheten och började fixade mig. Sen vid halv 8 så drog jag mig vidare till lilla örebro och träffade några tjejer från gina. Sen så drog vi vidare till ritz på personalfest för hela marieberg, där vi fick en välkomstdrink. Sen så satt vi vid bordet hela gänget och talade och så. Det träligaste var under hela kvällen var att det tog så långt tid att få maten. Dom börjde servera kl 21 men vi fick inte maten förens 23 :/ Men sen så blev det musikunderhållning och vid halv 12 typ så började vi dansa :) På vägen hem så ringde jag telefonbanken för att kolla hur mycket pengar jag hade, " 5 620 kr" Jag bara tänkte vad fan i helvete är det här? Men pengar liksom, så jag började planera vad jag skulle köpa på gina dagen där på :) Men det var ju pengar från adolf lindgren som jag hade sökt! :)

Jag, Sofie och Filippa :)


Idag så började jag att göra plocklista och sen så höll jag på med smyckena resten av dagen. Typ fylla på och justera. Sen på lunchen så gick jag och köpte ett armband till marcus för 700 typ, och jag köpte även en svart vringad tröja och en vit skjorta från dressman.

Till mig själv så köpte jag ett par skinnleggins, ett par mörka jeans( som tyvärr var för små, så jag måste byta storlek) och 2 bhar, 5 par trosor och ett guldigt halsband :)

Nu är jag hemma i ghn igen och har lagt till lite snygga grejer från hm :)





Måste ju vara snygg och stilren nu på hösten och vintern :)

Ikväll blir det en lugn kväll och imorrn så ska jag hem till familjen för då blir det kalas för mig och min morbros tjej :) Fyller ju liksom om en vecka!!!!!!!!!! :)

Blev en ny cardigan oxå från modekungen:

Me love it :)

/ A

03 nov 09

Hejsan! :)

Stannade hemma idag från skolan, mådde så dåligt :/ Men jag blev klar med PMet igår, så jag ska lämna in det imorrn i skolan.

Men jag har kommit på en bra sak, jag har ju en 3 telefon med abonnemang och min månads räkning blir ju alltid så dyr. Den högsta har legat på 650 kr, och det måste bli en ändring.

Så jag ska ta bort en tjänst på mitt abonnemang och låta telefonen ligga. För då behöver jag bara betala 100 kr varje månad och det blir billigt och då ska jag köpa en ny mobil och ett nytt nummer. Men det träligaste är att jag måste hitta en ny mobil. Och jag har ingen aning om vilken jag vill ha, men den måste iaf vara rosa. :)

Här är några mobiler jag tänkt på:

Den kostar 1349 kr

Den kostar 1529 kr



Den kostar 1909 kr

Den kostar 2250 kr

Den kostar 969 kr

Är det nån som har några tips? :)

/ A

02 nov 09

Jag är sjuk!!! :(

Jag sov typ ingenting inatt, hosta hela natten lång :S Sen så vsart ju marcus sur för att han inte kunde sova för jag hosta. men nu kommer det och går sov det vill.

Imorse så tog jag 6 bussen till Örebro och gick direkt till lägenheten. var ju en jävla packåsna efter att spenderat lovet i hfs. När jag väl kom till lägenheten så tog jag en typplur på 30 min, men det gick ju inget vidare när jag bara skulle hosta hela tiden :(

Sen så kom mari och mötte mig på stan och vi gick net till bussen och åkte till skolan. Våran första lektion var ju natkunskap och då fick vi uppgifter och sen så skulle vi få reda på proven. Jag är så himla besviken på min själv, jag fick bara G!!!! :( :( :( :(  Aja, får väl lära mig och leva med det.

Nu på lunchen så kom äntligen skorna in i min storlek fråm nelly så jag beställde dom på en gång :)

Kingston SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Billiga för ett par lårhöga stövlar!

Nu har jag bara en lektion kvar, och det är engelska. Sen så slutar jag :)

/ A


1 nov 09

Nu har vi kommit in till november och det är inte långt kvar nu till min födelsedag :)

Det gick bra att jobba igår, det blev väldigt stressigt ett tag på kvällen. Jag, helena och emelie hade hand om lokasalen. Jag hade 5 bord. Men det som var tur var att alla drack inte vinpaketet så det gick bra. Fick faktiskt några som köpte ostbuffén :)

Idag så har jag bara tagit det lugnt hela dagen. Tittat på TV och suttit vid datorn. Nu sitter jag också och kollar lite kläder på nätet :) Måste uppgradera min garderob mer när jag snart får så mycket pengar :)

Jag har äntligen köpt en mc jacka nu, I LOVE IT! Den kosta 599 kr men jag fick 10 % rabatt med mitt CSN kort, så den blev att kosta 540 kr :)

Det här är jag sugen på att köpa :)
Abigail Top SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM Italy SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nu ska jag och marcus snart åka upp till hfs och köpa pizza :)

Detta har jag beställt från asos:



/ A

RSS 2.0