31 okt 09

Hejsan!

Tack alla för gårdagen, jag hade så himla kul! :)

Här är bilderna:



Jag: Playboy kanin och Natta: Indian

Malin: Smurf

Isa: Afrikan

Anton: Clark Kent

Mattias: Paintpall spelare & Cillan: Lärare

Sandra: Vampyr & Emelie: French maid

Montana: Kille

Fanny: snickare & Oda: cat woman

Felix: Jack Sparrow, Robin: Robin Hood, Moa: Bebis, Anna: Cat woman, Evelina: Indian & Cicci: Häxa

Amanda: Hula hula, Evelina: 60 tals party brud & Fia: pirat

Sandra: Perry

Johan: Emo/hårdrockare

Anna: Kiss

Hann inte ta bilder på alla, med fick på dessa personer iaf :)

Idag så blir det lugnt på dagen, är ju lite bakis än :P Sen så blir det att jobba på loka 18-01.

2 veckor kvar tills jag bli 18 år!

/ A

30 okt 09

Nu är dagen äntligen här ! Och jag TAGGAR förfullt inför kvällen :D

Idag så blir det att locka färdigt löshåret, åka upp till hfs och köpa en skinnjacka, köpa vita satinband, tandläkaren sen fix med ett par brudar och sen party hela kvällen! :)

Sen på lördag så ska jag jobba 18-01 på loka, gött med cash :)

/ A

29 okt 09

Hejsan!

Idag åkte jag till örebro med tio bussen, när jag kom fram så gick jag direkt till lägenheten. Där höll amanda och fia hus :) Sen så städade vi och plockade undan lite, sen så gick vi till jensen boefhouse och åt lunch. Det blev en stek och fries till mig, mumsigt :)

Sen så gick vi till din sko och där blev det ett par nya kängor, grymt snygga! :)

450 kostade dom :)

Nu ska jag snart åka hem till gubben igen och mysa :)

TAGGAR till morgondagen! :)

/ A

26 okt 09

Den här dagen har vart så himla mysig :)

Börjar dagen med att åka till örebro med tio bussen med jessica, och så gick vi till lägenhet och chillade lite :) Sen så kom linda över med flaskorna som kommit till henne, sen så bestämde vi lite om vad vi skulle ta för priser och sen hur många mer små flaskor vi skulle köpa.

Sen så åkte jag, moa och jessica till marieberg och shoppade. Jag handlade kläder för 2100 kr, haha :P Jag lägger in bilder på det jag köpte imorrn :)

Sen så åkte vi hem till moa och åt mat, köttfärssås och spaghetti :) Sen så gick vi ner till deras spa och bastade, gud vad skön huden bvlev efteråt :) Sen så gick vi upp och kollade på tv.

Nu ska vi snart gå och lägga oss och imorrn blir det att gå på stan innan vi åker hem igen :)

/ A


25 okt 09

Ville bara säga grattis till gubben som blir 22 år idag !!! :D <3<3

Vilken dag det var igår. Det gick ju bra och så, men det blev sent. Jag stämplade ut vid 2, så jag jobbade 9 timmar, men det blir ju mycket cash.

Idag så firade vi marcus hela dagen, han hade massa släktingar som kom förbi och vi fikade och så :) Sen så satt jag och gjorde affärsplanen till vårat UF-företag. Den vart på 9 sidor, fy fan säger jag bara. Den tog typ hela dagen att göra den och sen så är jag inte klar heller. Det är tidsplanen, resultatsbudgeten och liktivitetsbudgeten som är kvar. Men den är guldvärd nu säger jag bara, jag är ju bäst! ;D

Sen resten av kvällen så har vi kollat på marcus och hans familj thailandsfilm, grymt kul att kolla på :) Sen så har vi bara tittat på tv och tagit det lugnt :)

Imorrn så ska jag åka till örebro och spendera en heldag med moa :) Vi ska ut till marieberg och shoppa och sen typ bara ta det lugnt. Jag har ju lagt undan kläder på Gina värda 2600 kr, haha :) Men nu kan jag säga att jag inte kommer handla kläder tills slutet på nästa månad för jag har inte råd. Egentligen har jag inte råd med det här heller. För jag ska köpa en present till marcus och den kostar 650 kr, betala min dräkt som kostar 450 kr och bara det är ju 1000 kr. Och jag vill inte ta bort kläderna, för jag BEHÖVER dom. Så jag får fundera på hur jag ska göra.

/ A

24 okt 09

Hemma i ghn igen, riktigt skönt :)

Jag har haft riktigt tuffa dagar på praktiken, men igår var det värst eftersom det var lön :) Men det värsta är nog hur mycket kläder jag har lagt undan, mycket pengar ;P Här är lite som jag ska köpa:


Sen så är det en grön/turkos klänning, en leopard blus, en ljusrosa och beige tunika, en lila tubhalsduk,  en khakigrön tshirt, en vit tshirt, 2 st nit armband :)

Igår kväll så kollade jag och marcus på gudfadern hemma hos alexander :)
Idag så ska jag bara ta de lugnt på dagen och sen ska jag jobba på loka kl 17-01. Imorrn så fyller marcus 22 år oxå, så jag ska försöka fixa frukost på sängen åt honom :)

/ A

21 okt 09

Hejsan!
Idag hade vi UF, love it och då gjorde vi broshyrer och jag ändrade om bloggen till UF företaget, Fresh it up UF. Sen så slutade vi för dagen. Då gick jag upp på stan och betalade in örhängena jag köpte igår :)


Sen så kom natta och anna till mig och vi kollade på shes the man :)
Nu sitter jag själv och sen kommer fia förbi :)

En bild på min studentmössa :)
Sen så beställde jag ett champagneglas och ett par mjukisar med mitt namn på :)


Inhandlat förra månaden :)



Min första skyltning på expo :)


Mina nya glasögon :)


/ A

20 okt 09

Hej där :)

Idag så har det inte hänt alls mycket i skolan, så himla tråkigt :/ Men på expo så höll vi på med färger och redovisade den :) Sen så gick jag och fia på stan lite, hittade ett halsband och ett par örhängen :) Men att föra över bilderna från kameran funkar ju inte så jag får lägga in en bild senare.

Sen så har jag hämtat ut mina glasögon iaf, jag trivs väldigt mycket :)
Sen på kvällen så åt jag och fia middag på joef stekhouse, det var väldigt gott men väldigt dyrt!

/ A

19 okt 09

Idag så hade vi prov i naturkunskap och det gick åt helvete må jag säga! Hoppas att jag får VG iaf. Sen så fick jag reda på mitt engelska prov och jag fick MVG, jippi :)

Sen så gick jag på stan och kikade runt lite :) Efter så gick jag hem till cicci och då var hon, anna och nattis där :) Sen kom isa förbi oxå :)

Sen så rusade vi för att hinna med bussen till anna och nattis :) Där så satt vi och fixade med min blogg, har äntligen  fixat en header, men jag trivs inte mes bloggen ännu. Varför ska jag vara så kräsen ;P

Idag så la jag också till en till klänning från HM:

Jag älskar kläder!

/ A

17 okt 09

Hej där! :)

Hade det riktigt mysigt igår, hihi :) Vi kollade på blades of glory och åt chips :) Sen så blev det sängen vid 1. Idag så åt vi baguetter till frukost och tittade på tv :) Det blir att öva på prov på dan och sen fix inför kvällen. Det blir party med cicci, nattis och anna :)

Så nu måste jag tänkte ut vad jag ska ha på mig :)
Nu har jag handlat i lite mer saker ;P







Nu är kameran laddad, så det blir pics ikväll! :)

/ A

16 okt 09

Hallå där :)

Igår hade jag praktik, men jag mådde inte så bra så jag gick hem vid halv 4. Sen så satt jag i lägenheten och tog de lugnt och sen tvättade lite oxå :)

Idag så stannade jag hemma med, mådde inte alls bra på morgonen, har legat och frysit och kallsvettas hela natten. Sen så träffade jag moa en stund på stan innan jag skulle åka hem till marcus. När jag kom till ghn så myste vi lite i sängen och sedan åkte upp till hfs och köpte en varsin pizza. Så ikväll blire fredags mys :D

Nu så har jag beställt lite mer från hm, det kommer mänligen bli min 18 års present från mormor och morfar. Slutsumman har slutat på 1400 kr ;P Det är väldigt ovanligt att jag handlar kläder för så mycket pengar, haha :P Men nu är jag värd det, eftersom jag fyller ju 18 om mindre än en månad :) Det här la jag till idag:

Vart i storleksordningen på både bilden och i priset :P

Blazer: 99 kr
Klänning: 199 kr
Cardigan: 299 kr

Och sen så har jag lagt undan kläder från gina som oxå kommer att kosta 1000 kr, och sen betala dräkten så det kommer att bli fattigt i november månad. Men det är alltid kul med nya kläder, ett boost i självförtronedet tycker jag :) Men jag måste köpa en fin present åt min älskling så han fyller 22 nästa  söndag :)

/ A

 


14 okt 09

I månad kvar tills jag blir 18! wooohhhooohooo :) Då ska det nog firas med en halloween fest :)
Det här är min dräkt, grrrrrr ;)


Idag så har jag haft UF och det går bra för oss :) Mamma har skickar första paketet med 47 flaskor, så vi får se när nästa paket kommer :) Vi ska köpa både handsprit och bakteriedödande handlotion :) Gå in på hemsidan och kika vettja :) Fresh it up UF heter vårt UF företag. Där så kan ni beställa, samt skicka melj om ni har några frågor :)

Ikväll blire chill och sen blire greys anatomy!!!!! :)

/ A

12 okt 09

Hello! :)

Idag så har jag haft naturkunskap och engelska B. På engelska så hade jag ett test, det gick bra :) Jag har det i blodet som sagt :)

Sen så åkte jag och fia till rusta och köpte lite saker :) Sen så gick vi lite på stan och sen så handlade vi lite på ica till chokladbollar :)

Nu har vi ätit köttbullar, mos och gräddsås :) och nu så ska vi kolla på tv och chilla :)

/ A

11 okt 09

Hejsan svejsan!

Helgen har varit som vanligt :)

Fredag
så kom jag till marcus vid 8, åkte upp till anna på kalas och började dricka :) Födelsedagsbarnet var redan full när jag kom :) Men jag hade så himla kul!!!! Dansade hela kvällen, drack mig full på massa drinkaar :)

Lördag
Vaknar med att marcus kommer in på mitt rum och väcker mig. Jag var så jävla bakis när jag vaknade så jag ville bara grina, usch usch. Så jag och marcus åkte hem till honom och la oss i sängen och tittade på massa filmer hela dagen. Det var så himla mysigt :)

Söndag
Myser hela dagen med marcus. Sen så kommer mormor och jessica och hämtar mig, så åker vi till örebro med TVn :) Så nu har jag äntligen kanaler!!! :) Sen så funkar min dator igen, tack så mycket för hjälpen kim :)

Sen vid typ 4 så kom jossi, angelica och erika och så spelade vi in en filmsnutt till vår svenska redovisning. Den vart riktigt kul :)

Så nu ska jag bara chilla och sen kolla på mina serier och sen kanske göra lite frågor på naturkunskapen :)

/ A

07 okt 09

Idag så har vi haft UF och då beställde vi 500 visitkort från vistaprint för 171 inkl frakt :)



Sen efter skolan så fixade vi bankkonto hos handelsbanken, det fick linda bli ansvarig för :) Sen så vart de att laga köttbullar och pasta och nu sitter jag hemma hos cicci med anna, natta och cicci :) Det blir film och chips :)

Dom åker ju till ullared imorrn dom jävlarna ;P

/ A


4 okt 09

Hej där :)

Jag kan säga glatt att jag har fixat mitt UF-företags blogg :)
Freshitupuf.blogg.se
Ni är jätte välkomna att gå in  och kika lite, ni kanske hittar nått ni vill ha :) 

Fredags
Då festade jag med moa, cicci och natta :) Det var riktigt skojsigt, speciellt när moa var med :)

Lördag
Jag och cicci det lugnt på dagen och sen så jobbade jag 17-00 på loka :) Det gick bra, serverade med vänster hand nu, måste ju lära mig det :) 

Idag
Jag har myst med marcus hela dagen :) Sen så beställde jag och fia lite kläder från H&M :)


Jag bara älskar svart, silver, paljetter och sammet! :)

/ A


RSS 2.0